Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Osecaj kada dobijes potpuno ostecen predmet koji si uredno platila

Korisnica Ns__andrea mi je prodala jaknu,pod komentarom da je u odličnom stanju na moje pitanje pre kupovine,svu izguljenu,ruzno reci smrdljivu bukvalno za kantu. Nije htela povrat i jos dobih negativnu..Stava je to je polovno. Nije uslikala ostecenja jer je takvu niko ne bi kupio. A uslovi su da se ostecenja slikaju. Zao mi je sto se ne učitavaju slike da vidite taj krs..
2025 01 21
Iskreno mi je zao sto ste to doziveli. Vase ocene, a ima ih puno i sve su pozitivne, govore o vama dovoljno a uzasno je sto neko misli da polovna stvar moze biti prljava i pokidana i kao to je skroz ok, zaista sramota.
2025 01 21
Hvala puno na podrsci,ovde nije samo novac vec se osecam bas grozno,posebno sto ne piznaje gresku vec mene krivi,sta sam ocekivala za polovno.
2025 01 21
Poslala sam adminu prepisku ,kao i slike. Zao mi je sto ne mogu ovde niti uz njen komentar da nakačim slike. Vise je nego uzasno.. Pozdrav i hvala,
2025 01 21
Sve i da je stvar polovna "sa falinkama" te falinke moraju se uslikati, a ne da kupac dobija macku u dzaku samo zato sto je polovno. Svako ostecenje se mora naglasiti i uslikati. Kontaktirajte admina, posaljite prepisku pa vidite ako admin to moze da resi, ako ne dobice blok. Problem je sto ona moze da otvori novi profil pa je najbolje da je stavite u crnu listu sa imenom, brojem racuna da se jos neko (ko cita forum) ne zezne.
2025 01 21
Platila sam 2850,jakna verujte je za kantu,nije uotrebljiva. Potpuno izguljena napred i na rukavima. A napisala u odličnom stanju.
2025 01 21
Sačuvala sam sve,ukoliko Admin ne resi,uradicu po vasi upustvima. I jos nesto. Oni vam posalju poklon,naravno nit trazila,nit mi treba nekakvu majcu,pantalone potpuno nepotrebno I ne odgovarajuce,misle da time zamazu oci..
2025 01 21
Uzasno je postalo, svaki put kad kupim nesto, strepim sta ce da mi stigne 😏 Nazalost, mislim da su male sanse da cete uspeti da povratite novac, iz nekog mog iskustva, Admini ih uglavnom samo blokiraju (tj. ne posreduju u dogovoru oko povrata novca). Srecno u svakom slucaju, ako nista drugo, barem ako bude blokirana opet krece od nule, pa ce joj duze vremena trebati da opet nekome uvali ostecen predmet.
2025 01 21
Nadam se da ce bar skinuti negativnu jer je nisam zasluzila. Kupujem i prodajem stvari i uvek se trudim da budem fer,ono sto ne bih sebi ne bih ni drugome. Na zalost potrebn veci OPREZ definitivno..trazenje fotigrafija I slično..
2025 01 21
Negativnu ce Vam obrisati, ja sam imala 3 puta slicne situacije kao i Vi, 2 puta sam dobila osvetnicku negativnu koju su obrisali (ali treba im vremena da vide poruke), 3. put je devojka obrisala sve sa profila i prebacila se na drugi profil (Imala ih je 3). Svakako, razumem kako Vam, je sam bas dosta kupovala ovde, a sad sve redje.
2025 01 21
Strašno! Nedavno, prilikom neke porudžbine sam se tako izjadala sa nekom devojkom, sajt je pun užasnih ljudi, nekulturnih, a stvari koje se postavljaju nisu ni za kontejner. 🙄 Zašto misle da bi neko nosio njihovo smeće? Velika većina stvari, koju sve mi devojke postavljamo je nešto što smo obukle jednom, promašile veličinu, nije u našem stilu. I za to ne napišem da je “novo”, uslikam i opišem detaljno. Dva puta razmislim, da li da nešto ponudim. Mnogo mi je žao zbog Vaše situacije, ne brinite admini će Vam obrisati negativnu ocenu. Uvek je tako!
2025 01 21
Ja sam uvek bila razmisljanja da su svi članovi poput vas. Ovo je vrsta hobija,prodajemo nove ili nama male stvari bez ostecenja,kupimo sebi ,obradujes sebe i druge. Posle ovoga sa oprezom cu kupovati svari. Nekako mislim da nisu dovoljno sankcionisani PREVARANTI ,kad bi se sprecilo bilo kakvo otvaranje novih naloga takvima..ali tesko..
2025 01 21
Uvek, ali uvek polazite sa pretpostavkom da drugi ljudi nisu poput vas. To sto vi ne biste uradili(poslali nekome neupopotrebljivu stvar, ne znaci da drugi to ne bi uradio). Nekome je to ko ''dobar dan'', takve stvari prvo moraju drustveno da se sankcionisu, dosta vise sa ''snasao/snasla se'', vec da se nazovu pravim imenom. Pretpostavljam da je jakna od skaja(ona koju vam je uvalila) takozvana ''eko koza'' jako delikatna stvar koja se vremenom ostecuje i koju cesto po internetima uvaljuju. Ako niste vegan, bolje kupite polovnu jaknu od prave koze i to od proverenog prodavca. Ljudi su izgubili meru sto se tice prodaje devastiranih za kantu stvari. To ako je nesto polovno, ne znaci da je za kantu, i sama sam ljubiteljka polovnih retkih stvari. Polovno moze biti i u odlicnom stanju, a moze da ima i neku manu, ali nikako ne sme biti toliko osteceno da je ne nosivo, tako da su njeni izgovori jednostavno bezobrazni.
2025 01 21