Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Masovno brisanje oglasa ?!?!??!

Meni su isto brisani parfemi, a jasno sam uslikala deo gde se vide batch kodovi. Neki arfemi nemaju batch kodove, tipa L'erbolario, ali ja mislim da oni mogu biti smao original, da se kopije ne prave svakako.
2025 02 01
evo isto mi se desilo, Admin ne odgovara vec treci dan, na mejl niko usput, uplatila sam usluge koje nisam mogla da iskoristim jer su vazile za predmete koji su obrisani a na profilu su ostali samo vec prodati kome da se obratimo, ovo je i vise nego neprofesionalno! pritom, cak nije ni kozmetika, cipele i torbe
2025 02 08
Obrisana su mi 3 predmeta jer su okacene slike sa sajta kako izgledaju originalno? Da li je to zabranjeno?
2025 03 20
I meni redovno brisu oglase, poslala sam mail vezan za to i nikakav odgovor nisam dobila, naravno. Najcesce mi brisu oglase s parfemima, ne znam iz kog razloga, vidi se i batch code i sve je po pravilima, dzabe. Neka garderoba mi je isto obrisana, ne znam da li je zbog fotke sa sajta ali ako jeste - kakva je to glupost da ne moze originalna fotka sa modelom, pored nasih fotografija? Ja ne stavim samo fotku sa sajta nego nekoliko svojih, ja fotkam predmet koji prodajem i jednu sa sajta stavim, na modelu kako stoji jer obicno prodajem nesto sto mi je malo i ne mogu sebe da slikam u tome. Pre ce se prodati ako ljudi mogu da vide i kako stoji. Kakva nebuloza ako zbog toga brisu. I na kraju, iako nije tema ovde, mailovi vise uopste ne stizu kad neko posalje poruku i to me je kostalo vec nekoliko propalih prodaja jer prodje puno vremena. Sta se desava s ovim sajtom i adminima???
2025 04 08
Takode,danas sam postavila stvarcice sve je nakon par sati obrisano bez objasnjenja.
2025 04 13
> Mina1115: > Ja sam juce kacila i obrisana mi je sva kozmetika, a sve sam kacila kako treba I meni se to desilo o cemu se radi?
2025 04 18
> automoto1: > evo isto mi se desilo, Admin ne odgovara vec treci dan, na mejl niko > usput, uplatila sam usluge koje nisam mogla da iskoristim jer su vazile za predmete koji su obrisani > a na profilu su ostali samo vec prodati > kome da se obratimo, ovo je i vise nego neprofesionalno! > pritom, cak nije ni kozmetika, cipele i torbe Pa dobro resice se,ne treba ih napadati mozda je neka trenutna greska ,mozda neki novi admin nepazljivije radi svoj posao dok ne udje u stos jer nam je niko objasnio nova pravila
2025 04 18
1 2