Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Zadovoljni a nadrkani korisnici bez utisaka, sta mislite o njima?

Ja toliko dugo prodajem ovde, jedno 10ak godina, prodala sam 3x vise artikala nego sto imam utisaka jer mi je garderoba uglavnom nova i dobro opisana i imam otvorenu komunikaciju pa mi se ljudi vracaju i kupuju vise puta pa ne mogu da ostave utisak... Ali u poslednje vreme toliko puta imam suocavanje sa osobama koje budu super zadovoljne artiklom, potvrde mi da je sve uredu, da su ispunjena ocekivanja nekad su to i super presrecne poruke kako da kazem sa ne znam kakvim komplimentima, dok onda nece da ostave utisak. Ili kazu kad ja napisem da uzvrate utisak kada budu imali vremena, samo vazi, ok. I nikad se ne jave. Mnooogo ljudi iako su okej, nece da ostave utisak, dignu nos i nesto glume..nije mi jasno sta. To ranije nije bilo tako uopste.. Sta vi mislite, jel ima jos neko ovakav dozivljaj? Nadam se da nisam jedina i da nije do mene :)
2025 01 23
Niste jedini. Dešava se verovatno svima. Meni je na početku, kad sam tek otvorila profil, jedna članica kupila jedan predmet i nakon nekog kraćeg vremena kupi isti takav predmet, samo u drugoj boji. Nije ostavila utisak nijednom, a reklo bi se da je bila zadovoljna čim se vratila da kupuje od mene. Šta je razlog, ne znam, možda jednostavno ne shvataju značaj utisaka i zašto nam je važno da ih sakupljamo. 😊
2025 01 23
Ja nisam dobila utiske za bar trećinu saradnji koje sam imala ovde. Najčešće mi prodavci ne ostave utisak 😂 kupim nešto od njih, ostavim utisak čim preuzmem i otvorim paket i ja ne dobijem uzvrat. Inače sam vrlo lak kupac, većina kupovina mi ide u 4 poruke: Dostupno? Mogu račun za uplatu? Uplaćeno, evo adrese Stiglo. Uplatim u roku od 2 minuta kako dobijem račun i paket uvek podignem istog dana čim stigne u pošti, mora da sam loš kupac 😂
2025 01 23
Meni fali sigurno nekih 40 utisaka. Možda i više. Nikada mi nisu bili jasni prodavci koji dobiju uplatu na račun pre slanja, uredno im kupac preuzme pošiljku i ostavi utisak, a oni isti ne uzvrate. Isto tako ni zadovoljni kupci koji ne ostave utisak. Smatram da kupac treba prvi da ostavi utisak.
2025 01 23
Imam isti doživljaj da odredjeni članovi nikako neće da ostave utisak kad kupuju
2025 01 23
Saosecam. Evo vec skoro godinu dana molim za utiske. Takodje imam puno ponovljenih saradnji,jer kad od nekog kupim nesto lepo,kvalitetno, povoljno i bude bolje uzivo pa jos i divna komunikacija,jedva cekam da opet uradim isto. Na konto toga ide bar jos 50 utisaka. A poslednjih godinu dana ... maco kuco sve super sve ekstra. Moze? -moze! Broj racuna-pljas uplata pljas paketomat pljas fala-stiglo-ostavila sam utisak! I? Resa... Jednom,dvaput.. 15 puta... votafak? Iz goinon?
2025 01 24
Meni u poslednje vreme, možda svaki peti kupac ostavi utisak, ako i toliko, a većina njih javi da je stiglo i da su zadovoljni. Što je najgore, obično su to profili sa malo utisaka kojima bi realno više značilo da iste razmenimo nego meni. Mislim da samo ne pridaju značaj utiscima i ne razumeju zašto su važni. Što se prodavaca tiče, kad kupujem ostavim prva utisak, pa ako ne uzvrate, svoj obrišem. Samo jednoj ženi sam ostavila iako nije uzvratila jer je zaista jedan od najboljih prodavaca na koje sam naišla. U svakom slučaju, najgore mi je kad preuzmu paket i nikad se više ne jave.
2025 01 24
Mislim da to nema veze sa Vama lično. Stekla sam utisak da su to, po malo, tehnološki nepismeni ljudi. Koriste ovaj sajt kao web shop, pa nemaju svest o tome da se nakon saradnje ostavlja utisak ili kaže "hvala, evo stigla mi je pošiljka". Isto tako i za forum, ne pogledaju prethodne teme, pa otvore novu, a bukvalno ispod imaju identičnu temu i sa identičnim pitanjem. Verovatno su ili puno mlađi ili puno stariji, od generacija koje su koristile forume. Oni misle da se tako pusti neka poruka ili šta god. Mislim stvarno da je samo tehnološka nepismenost u pitanju, ništa više..
2025 01 24
Slažem se sa MissDiva. Ne znam koliko sam upustava poslala za ostavljanje utisaka. Ima članica koje stvarno žele da ostave utisak ali jednostavno ne znaju, pa im je potrebna pomoć i to je u redu, ali ima i dosta članica koje je očigledno sramota da kažu da ne znaju, nego je lakše da iskuliraju....
2025 01 27
Ista situacija kod mene, stvarno se trudim da svima izađem u susret i da svaka saradnja prođe glatko. Prilikom svake prodaje kažem tačno kada i kako ću postalti paket i da ću nakon slanja javiti broj pošiljke. Kada pošaljem, odma javim br. pošiljke i kada mogu da očekuju da im paket stigne i tom prilikom zamolim da mi se jave po preuzimanju paketa da li je sve OK. Ovo radim pre svega jer mi je stalo da i kupac bude zadovoljan, a kako je ovo ipak sajt za prodaju polovne garderobe svesna sam da svi imamo različite percepcije onoga što kupujemo i prodajemo kao i da se očekivanja razlikuju, da se i pored najbolje volje da sve pregledamo, slikamo i opišemo može potkrasti neki propust... Većina kupaca kaže "naravno javljam se čim preuzmem" i više se nikada ne jave. Ja za svaku saradnju ostavljam ocenu i ne brišem ako ne dobijem povratnu, ali ranije me baš pogađalo ovo nejavljanje ali sad sam u fazonu da sam uradila sve što je do mene 🤷🏻‍♀️
2025 01 27
Ne bi bila losa ideja mozda da se uvede kao na air bnb-u recimo, da se ne prikazuje utisak dok ovaj drugi ne ostavi svoj. Znaci da samo oba utiska mogu da se prikazu. Onda ce mozda bar prodavci poceti da uzvracaju kupcima..a ovako im je interes samo da prodaju i bas ih briga..
2025 01 30
> FashionCode: > Ne bi bila losa ideja mozda da se uvede kao na air bnb-u recimo, da se ne prikazuje utisak dok ovaj drugi ne ostavi svoj. Znaci da samo oba utiska mogu da se prikazu. Onda ce mozda bar prodavci poceti da uzvracaju kupcima..a ovako im je interes samo da prodaju i bas ih briga.. Ja bih rekla da su više kupci problem, meni samo 2-3 prodavca do sad nisu uzvratila utisak, ali zato mi jedno 50 (minimum) kupaca nikad nije ni ostavilo utisak.
2025 01 30
> FashionCode: > Ja toliko dugo prodajem ovde, jedno 10ak godina, prodala sam 3x vise artikala nego sto imam utisaka jer mi je garderoba uglavnom nova i dobro opisana i imam otvorenu komunikaciju pa mi se ljudi vracaju i kupuju vise puta pa ne mogu da ostave utisak... > Ali u poslednje vreme toliko puta imam suocavanje sa osobama koje budu super zadovoljne artiklom, potvrde mi da je sve uredu, da su ispunjena ocekivanja nekad su to i super presrecne poruke kako da kazem sa ne znam kakvim komplimentima, dok onda nece da ostave utisak. Ili kazu kad ja napisem da uzvrate utisak kada budu imali vremena, samo vazi, ok. I nikad se ne jave. Mnooogo ljudi iako su okej, nece da ostave utisak, dignu nos i nesto glume..nije mi jasno sta. To ranije nije bilo tako uopste.. > Sta vi mislite, jel ima jos neko ovakav dozivljaj? Nadam se da nisam jedina i da nije do mene :) Isto to se i meni dešava, ranije nije bilo tako.
2025 01 31
Ja kada pitam da li je stiglo dodam 'ostavite utisak za saradnju kako bih i ja vama uzvratil'. A kada kupujem uvek ostavim utisak, pa napisem prodavcu 'ostavila sam utsiak, kada stignete ocenite i vi mene'
2025 02 03
Mnogo puta mi se to dogodilo,pošalju poruku da su zadovoljni i normalno je da očekujem pozitivan utisak ali ništa od toga ...ostavim dan ,dva pošto pomislim da nisu stigli a posle me blam da tražim i da ih molim...mislim uvek neću propasti zbog tog jednog utiska ali se oni nakupe...bilo bi ih puno više ali nema veze...
2025 02 07