Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

OPREZ PREVARA

Clanica krpicekrpice035 prodaje sandale sa oguljenim kaisom kao SKROZ NOVE vratila mi 3140 dinara kaze nece ona da placa i posatrinu neko mi ne bi dao da vratim sandale za koje je lagala u kakvom u stanju
2025 01 30
Pazite se posto ih je vratila sa istom cenim i opisom
2025 01 30
Minion2 korisnica prevarant
2025 02 03
Pozdrav, treba mi konsultacija i mala pomoć. 2017-e godine sam imala otvoren nalog, prodavala i kupovala, sve je biko super i korektno. Od tada, nisam bila aktivna. Otvorila sam ponovo nalog, stavila sam neke stvarcice za prodaju, izmedju ostalog i jednu torbu. Upravo mi je stigla ova poruka:
2025 02 07
👋 Mojekrpice | Imamo odlične vijesti! 🎉 Vaša prodaja je uspješno završena. Kupac je kupio vašu narudžbu putem Posta i već ju je platio, uključujući troškove dostave. Proizvod je sada spreman za slanje. ✔️ Molimo, učinite sljedeće kako biste dobili novac za proizvod: 📨 Idite na poveznicu da biste skenirali QR kod i potvrdite transakciju: 🧾 Uklonite oglas nakon uspješnog primitka sredstava. 📩 Pošaljite proizvod nakon uspješnog primitka uplate. 📱 Kako biste dobili uplatu za vaš proizvod, idite na poveznicu i ispunite obrazac u sljedećih 30 minuta. Slijedite ovu poveznicu i upute korisničke podrške, i dobit ćete novac za proizvod. 🙍‍♀️ Podaci kupca: Ime: Adresa: (Navedeni podaci, da ne objavljujem). (Ova poruka je automatska) Zahvaljujemo vam na korištenju naše stranice! S poštovanjem, tim Mojekrpice ❤️
2025 02 07
Da li je ovo neka prevara?
2025 02 07
PREVARA 100%
2025 02 07
Hvala puno.
2025 02 07
Još i ovo je stiglo: Pozdrav, ja sam zaposlenik tehničke podrške. Anna ... (navedeno je prezime, obrisala sam). naručila je dostavu putem stranice. Sve što trebate učiniti je dobiti novac i potvrditi dostavu pomoću gornje veze. Detalje najma i informacije o zakupcu možete dobiti nakon potvrde rezervacije. Ako ste prihvatili ponudu, molimo vas da posetite stranicu narudžbine kako biste primili novac.
2025 02 07
Ne potvrdjujte nista ,ne unosite broj kartice,te prevare stalno kruže iznova i iznova! Pozdrav
2025 02 07
Hvala puno, pozdrav.
2025 02 07