Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

ROSSEN kozmetika

Zdravo, da li neko ima iskustva sa Rossen preparatima za kosu?
2025 02 06
Kupila sam pre par godina šampon i serum protiv opadanja kose i nisam bila zadovoljna Nikakvog efekta sem što mi je kosa koja je inače suva bila masna. Da li neko ima preporuku za šampon protiv opadanja kose?
2025 02 06
Losion Olival piskavica jako dobar, ima ga u dm-u Vratila mi se kosa na staru gustinu, a opadala je jako posle porodjaja... Srecno ☺️
2025 02 06
> Natasica92: > Losion Olival piskavica jako dobar, ima ga u dm-u > Vratila mi se kosa na staru gustinu, a opadala je jako posle porodjaja... > Srecno ☺️ Hvala😊 Možete li da mi objasnite koliko često stavljate piskavicu?
2025 02 06
> Jelenas108: > Kupila sam pre par godina šampon i serum protiv > opadanja kose i nisam bila zadovoljna > Nikakvog efekta sem što mi je kosa koja je inače suva bila masna. > Da li neko ima preporuku za šampon protiv opadanja kose? Ja koristim Nerilex sampon i super se pokazao sto se tice opadanja kose. Trenutno tragam za nekim preparatom za rast,jer mi se dosta proredila kosa.
2025 02 06
> Jelenas108: > > Natasica92: > > Losion Olival piskavica jako dobar, ima ga u dm-u > > Vratila mi se kosa na staru gustinu, a opadala je jako posle porodjaja... > > Srecno ☺️ > Hvala😊 > Možete li da mi objasnite koliko često stavljate piskavicu? U pocetku sam stavljala 3x nedeljno, kad imam priliku drzim ceo dan i prespavam, sad samo pola sata pre pranja kose drzim na glavi, nije masna, brzo se osusi na glavi pa kosa ne izgleda ulepljeno i masno kao kad se stavlja ulje ☺️
2025 02 08
> Jelenas108: > Kupila sam pre par godina šampon i serum protiv > opadanja kose i nisam bila zadovoljna > Nikakvog efekta sem što mi je kosa koja je inače suva bila masna. > Da li neko ima preporuku za šampon protiv opadanja kose? I ja sam prošle godine koristila šampon protiv opadanja kose, potrošila sam 3 bočice, i nisam videla nikakvu razliku ni poboljšanje. Tako da sam odustala. 😊
2025 02 09
Videla sam da kod njih ima neka kao glina, za ciscenje temena. Da li je neko nju probao? Ili ako ne od rossena, imate li nesto tog tipa da preporucite, nesto sto lepo skida sve te “naslage” sa koze glave 😂
2025 02 15