Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Prevara profil lolaimila

> Mimamima24: > > TijanaIvankovic: > > Da je cena promenjena artikl bi se prebacio i stajao prvi na profilu članice, to mi je cudno u celoj prici > Oznacila je kao prodato Oznacila je kao prodatu torbu i tada se vise nije videla cena vec je pisalo prodato i kasnije je isla na ponovo prodaj. Imam skrinshotove i bice sve pravno procesuirano. Sigurno nisam budala da posem ovde gluposti
2025 02 13
> TijanaIvankovic: > Da je cena promenjena artikl bi se prebacio i stajao prvi na profilu članice, to mi je cudno u celoj prici Ja sam njoj lepo napisala ja tebi jos 4000 jer sam 5000 uplatila i ona je samo to iskulirala i napisala saljem kasnije i ja kada sam poslala da mi posalje broj posiljke, ona je rekla kao poslacu sutra, zvala sam postu, jer je u pitanju veliki iznos. Na ovom sajtu se desavaju razne prevare od poruka i upada raznih prevaranata i naprave ozbiljan broj profila. Ja nisam inala nikakav problem kada sam kupovala ovde. Meni su ljudi uplacivali novac i dobijali stvari bez ikakvih problema, te devojke mogu i da posvedoce i uzivo se nalazila sa nekima. Vrlo dobro znam razlikovati 90000 i 9000
2025 02 13
> TijanaIvankovic: > Da je cena promenjena artikl bi se prebacio i stajao prvi na profilu članice, to mi je cudno u celoj prici Mogla je na svakom predmetu iznad izmeniti sitnicu i bukvalno ih isto poredati. Sve je moguce kada si prevarant
2025 02 13
Mešate babe i žabe, čekajte. Nije Vam advokat mogao reći da ćete “kasnije” podneti krivičnu prijavu, jer Vi kao prvo lično morate otići u MUP da podnesete prijavu / izjavu policiji. Nakon te prijave policiji, možda pokrene krivičnu prijavu MUP, advokat može, ali neće zbog štrajka, a nema šanse da Vam podnese kasnije jer što više vremena prođe, bićete odbijeni. Inače, ne očekujte ni da MUP pokrene krivičnu prijavu, moguće je da samo uzmu Vašu izjavu i to je to. Najverovatnije biste morali privatnu tužbu da podnesete, znajući naše tužilaštvo. Za 5000 din, mislim da gubite vreme, vidite da ostavite negativnu ocenu i eventualno ako je još neko prevaren da se pokrene privatna tužba, a i to će trajati jako dugo. Želim Vam da problem od srca rešite, nemojte me pogrešno shvatiti.
2025 02 13
> MissDiva: > Mešate babe i žabe, čekajte. > Nije Vam advokat mogao reći da ćete “kasnije” podneti krivičnu prijavu, jer Vi kao prvo lično morate otići u MUP da podnesete prijavu / izjavu policiji. > Nakon te prijave policiji, možda pokrene krivičnu prijavu MUP, advokat može, ali neće zbog štrajka, a nema šanse da Vam podnese kasnije jer što više vremena prođe, bićete odbijeni. Inače, ne očekujte ni da MUP pokrene krivičnu prijavu, moguće je da samo uzmu Vašu izjavu i to je to. > Najverovatnije biste morali privatnu tužbu da podnesete, znajući naše tužilaštvo. > Za 5000 din, mislim da gubite vreme, vidite da ostavite negativnu ocenu i eventualno ako je još neko prevaren da se pokrene privatna tužba, a i to će trajati jako dugo. > Želim Vam da problem od srca rešite, nemojtme
2025 02 14
> MissDiva: > Mešate babe i žabe, čekajte. > Nije Vam advokat mogao reći da ćete “kasnije” podneti krivičnu prijavu, jer Vi kao prvo lično morate otići u MUP da podnesete prijavu / izjavu policiji. > Nakon te prijave policiji, možda pokrene krivičnu prijavu MUP, advokat može, ali neće zbog štrajka, a nema šanse da Vam podnese kasnije jer što više vremena prođe, bićete odbijeni. Inače, ne očekujte ni da MUP pokrene krivičnu prijavu, moguće je da samo uzmu Vašu izjavu i to je to. > Najverovatnije biste morali privatnu tužbu da podnesete, znajući naše tužilaštvo. > Za 5000 din, mislim da gubite vreme, vidite da ostavite negativnu ocenu i eventualno ako je još neko prevaren da se pokrene privatna tužba, a i to će trajati jako dugo. > Želim Vam da problem od srca rešite, policija ne pokrece za iznos od 5000
2025 02 14
Policija nema veze sa iznosom, radi se o tome da je trebalo da podnesete prijavu policiji da se krivično delo dogodilo i sa time se javljate Vašem advokatu ili ostavljate policiji da oni kontaktiraju tužilaštvo da li da podnose krivičnu prijavu ili ne. Što bi se Vama desilo, jer advokati štrajkuju. Dakle imate prijavu / izjavu policiji, pa sa tim papirom idete dalje. Na osnovu te prijave se podnosi dalje krivična prijava. Tu krivičnu prijavu dalje razmatra tužilaštvo i oni će je odobriti ili osporiti. Kod nas nažalost ako nemate još ljudi - ospore. Vi tehnički nemate sa čim otići kod advokata, o tome Vam govorim ako u roku od 48h niste otišli u policiju. Opet, stalno se vraćamo na to, da tužilaštvo i policija ne rade svoj posao, pa sve ostaje na tim privatnim tužbama koje se razvlače po 10 god.
2025 02 15
> MissDiva: > Policija nema veze sa iznosom, radi se o tome da je trebalo da podnesete prijavu policiji da se krivično delo dogodilo i sa time se javljate Vašem advokatu ili ostavljate policiji da oni kontaktiraju tužilaštvo da li da podnose krivičnu prijavu ili ne. > Što bi se Vama desilo, jer advokati štrajkuju. > Dakle imate prijavu / izjavu policiji, pa sa tim papirom idete dalje. Na osnovu te prijave se podnosi dalje krivična prijava. Tu krivičnu prijavu dalje razmatra tužilaštvo i oni će je odobriti ili osporiti. Kod nas nažalost ako nemate još ljudi - ospore. > Vi tehnički nemate sa čim otići kod advokata, o tome Vam govorim ako u roku od 48h niste otišli u policiju. > Opet, stalno se vraćamo na to, da tužilaštvo i policija ne rade svoj posao, pa sve ostaje na tim privatnim tužbama koje se razvlače po 10 god. Ovo je zaista strasno. Sta se desava. Hvala vam videcemo sta ce biti
2025 02 16
Da li Vam je novac vraćen? Da li ste uspeli nešto da rešite?
2025 03 18
1 2