Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Sta se desava?

Nisam bila neko vreme u drzavi tako da nisam ni ulazila i odgovarala na upite, sad sam tu barem mesec i po dana u komadu, i volela bih da me informisete malo sta se desavalo novo na sajtu. Da li ima nekih izmena pravila, da li uopste sajt funkcioniše, osim sto vidim da moram da instaliram add block za milion reklama 🙄 Sta je sa vip clanstvom, prodajom, kupovinom... Evo na poklon svima jedne lepe autorske fotkice od mene, sa Plitvickih jezera.
2025 02 19
Pozdrav, welcome back! Kao što i sama možeš da vidiš iz ovog svog posta, postavljanje fotografija u postove na forumu ne radi već duže vreme, i to je glavni novitet.😆 Ne rade ni ostale funkcije koje ni pre nisu radile, a glavna je ta što i dalje ne stižu obaveštenja na mail. Sve u svemu, opšte rasulo.😫
2025 02 19
E da kad smo kod lepih Plitvičkih jezera, pogađaj, ne radi upload fotki na forumu. 🥹😂🫶🏻😅 A za inbox ima fora da proradi, inače ni to neće. Tako da ubola si problem iz prve. 🤘🏻 Prevaranata ne manjka.
2025 02 19
Manje više sve isto, možda čak i gore, a dosadno bez tebe i SBB 😅❤
2025 02 19
Hahahahahahah pa dobro, onda nista od slicice ovde 😂 A podforum trazim, pretpostavljam, perfektno funkcionise 😂 Ni fotka pre kad se okaci, devojke nisu dobijale linkove za to kao na fotki, mogu misliti sada 😂 Pa lepo, drago mi je da barem vas vidim, kad vec ne moze mnogo toga da bude vidljivo. Sta nam je sa SBB? Admini na istim nalozima?
2025 02 19
Zar je potrebno da ti kažem da i dalje haraju prevare sa linkovima na kojima se traže svi podaci sa kartice, da i dalje ima neupućenih, koji na njih nasedaju, itd….? Admini se već duźe vreme ne oglašavaju, tako da ne znam da li su prisutni. 🤷‍♀️ SBB je prodat Telecom-u. 😉
2025 02 19
Tu je ona negde, vreba iz prikrajka 😅
2025 02 19
Linkovi? Jos uvek? Meni je to taaaako passato remoto, jbt... Prodaja, jel' se uopste desava nesto? Znaci, nemate pojma u kom sam paklu sa stvarima. 😂😂 Decije ne smem ni da pominjem, to je tek rupa bez dna 😂😂😂 Mislim na nasu SBB, ne na ove duse prodane lopovske ;)
2025 02 19
Znaaam, našalila sam se.😆
2025 02 19
Nedostajsla si... Bas sam se sinoc pitala gde li si? Primetila sam da su prilicno razbezali klasicni prevaranti,a ostali samo ovo strani organizovani. Pa reko videla to Dzo,otresla dlanom o dlan i otisla u stilu "my job is done here!" Zao mi je sto ne mogu da vidim sliku iz Plitvickih,to je najlepse mesto koje sam ikad videla! Ja bukvalno cekam da deca jos malcice porastu da ih vodim,da bi im ostalo u secanju.
2025 02 20
pozdrav sviju koji nas vole, tu smo, PUMPAMO 8-) a sajt k'o sajt, na aparatima - nikad više komercijale, prevaranata, bofla po urnebesnim cenama, obnavljačica oglasa na dnevnom nivou... živaca pokidanih, suza isplakanih, čučimo ovde i čekamo da neko od ovlašćene rodbine iščupa gajtan iz struje. i tako. šta ima na trulom zapadu? x-)
2025 02 20
Pozdrav, nisam sigurna gde bih pitala, pa cu se nadovezati ovde. Desava se da mi se povremeno odjednom obrisu(nestanu) neki odglasi, pretezno kozmetika, bilo kakva informacija je dobro dosla, imate li ideju gde gresim ili gde to mogu da saznam? Hvala unapred
2025 02 21
Ovde pročitajte pravila za postavljanje kozmetike i parfema: oglasi-za-prodaju-kozmetike-i-parfema pa ćete videti gde grešite.
2025 02 21
mojekrpice.rs/forum/t/568673/oglasi-za-prodaju-kozmetike-i-parfema Admin Vam briše oglase, ne nestaju sami od sebe. Neko od pravila nije ispoštovano.
2025 02 21
Ee mi smo vodili malog, sa sve kolicima 😂 Muz je vodio klince na razmenu u Zagreb pa smo tako spicili svi zajedno na neke izlete, malo su nosili kolica sa malim, kao u Pingvinima sa Madagaskara 😂 malo se vozao gde je moglo. Sjajno mesto. Isli u Haha muzej, ono, kao neka cool igraonica za sve uzraste, u Teslu, muzej iluzija... Preko, nista spec, i tamo u Slovackoj poceli sa protestima, vlada im digla porez na zaradu, a nece da dignu plate... Ali oni su organizovani sjajno oko protesta, iznesu zahteve, daju rok, ako se ne ispostuje, onda ih sam djavo ne moze smiriti. Inace su kivni na vladu jer su sebi digli platu skoro duplo, npr sa 3500 na 7000e, narod posizeo, klasika prica o predizbornim obecanjima... Svakako je bolja situacija nego ovde, ovde se slogiram kad vidim cene. Skoro sam procitala negde "u Srbiji samo Srbi mogu da prezive", realno meni nije jasno kako sa ovdasnjim platama jos pre nije poceo bojkot marketa. Coveceee, na pijaci Milka 300g max 300din, danas mi iskoci fotka 1000 i nesto din u nekom marketu.
2025 02 22
1 2