Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Gubitak ljubimca

Drage moje,nadam se da ce me neka od vas razumeti i pomoci mi bar malo svojim iskustvom kako preživeti bolan rastanak sa svojim dlakavim prijateljem Od sinoc ne mogu doći sebi,otiska sam na put zbog nekih obaveza i kada sam došla dočekao me je udarac bolan,moj dlakavi psic je uginuo,sve mi se srucilo,sa njim sa prosla cerkine vrtice,skolu,rodjendane,lepe trenutke a zamislite na ulici pre 10 godina sam ga nasla,divna životinja americki staff nikada nije lajala,nikada nije bila nezadovoljna,jadna moja Masa sve joj je uvek bilo dobro možda i kada nije,naučila sam na nju da je uvek vesela,jaka i samo je na jednom smrsala naglo,došle su i godine koje ja verovatno nisam tako ni gledala kao starost,i samo je pre tri dana klonula polako,najteže mi je sto nisam bila uz nju da se eto makar pozdravimo,nikako to da prihvatim,ja sam neko ko je eto prijatelja nasao u zivotinjama jer su me najbliži povredili jako,majka,rodovi itd i meni i mom detetu su zivotinjice bile prijatelji jer nemamo nikog bliskog kome možemo da kažemo ni kada nam je lepo ni lose,eto mace i kuce su nam činile to,nadam se da ima ljudi koji ce me razumeti jer uvreda i osude sam se nagledala od najbizih,kada su moje dete i mene povredili ljudi i okolina nasli smo eto prijatelje koji su nam dali bezuslovnu ljubav i jako je teško prihvatiti kraj toga
2025 02 22
Znate kako kazu da vreme leci sve? Ne zelim da Vas puno razocaram, ali ne leci. Jos uvek me obavije tuga kad god se setim ljubimaca koji su me napustili. Pre godinu i po dana mi je jedna maca umrla od karcinoma i jos uvek mi krenu suze cim je se setim. Jedino sto mogu preporuciti je da uzmete drugog ljubimca, ali da ni najmanje ne lici na prethodnog, da Vam prethodni ne bi dolazio u misli svaki put kad vidite novog. Zelim Vam da se sto pre "oporavite" u ovoj situaciji i stvarno se nadam da ce brzo poci na bolje!
2025 02 22
Baš mi je žao… Ali neka uteha bude da je te godine proživela sa vama koji ste je voleli, koliko je sreće imala što ste je uzeli pre 10god sa ulice i kako i koliko bi živela da se to nije desilo. Pružili ste dom jednom malom stvorenju.
2025 02 22
> UltraStore: > Znate kako kazu da vreme leci sve? > Ne zelim da Vas puno razocaram, ali ne leci. Jos uvek me obavije tuga kad god se setim ljubimaca koji su me napustili. > Pre godinu i po dana mi je jedna maca umrla od karcinoma i jos uvek mi krenu suze cim je se setim. > Jedino sto mogu preporuciti je da uzmete drugog ljubimca, ali da ni najmanje ne lici na prethodnog, da Vam prethodni ne bi dolazio u misli svaki put kad vidite novog. > Zelim Vam da se sto pre "oporavite" u ovoj situaciji i stvarno se nadam da ce brzo poci na bolje! Hvala Vam na razumevanju i podršci,znaci mi iako ne poznajemo,ali razumemo tu prazninu i bol,ne razume to svako,i ne osudjujem nikog zbog toga,a mace su posebne,i njih nosim u srcu,tek njih kad se prisetim,jadne male bebe,jednu mi zlotvor od komsinice otrovao i bacio u bastu,drugog mačka mi udario auto dok nas je pratio,a pas je eto proveo sa nama 10 godina,imao je oko godinu,dve,kad sam ga nasla,bar je tako veterinar rekao kada ga je cipovao,joj dusu i cerka i ja isplakasmo kako nam fali,ne smem pogledati u pravcu dvorišta,za mene u ovom trenutku vise nije isto,prazninu koju osećam...uh...fali mi jako,da joj makar kažem izvini sto nisam bila dovoljno sa tobom,trci ovamo,kuca,skoka,obaveze,dete,rucak,sudovi,uvek neka zurba,a ona je sve to razumela i bezuslovno me volela uvek kada me vidi,radovala se i kad nisam imala vremena za nju,samo da me vidi,taj pogled nikad neću zaboraviti noc pre nego sto ce otici zauvek,iako je uzela parce salamice mislila sam dobro je,ipak jede,sutra Cu pozvati veterinara bice on dobro,i to me je celim putem drzalo,samo da dodjem kuci,dobro je ona,ceka mene moj prijatelj
2025 02 23
> Noubliezjamais: > Baš mi je žao… > Ali neka uteha bude da je te godine proživela sa vama koji ste je voleli, koliko je sreće imala što ste je uzeli pre 10god sa ulice i kako i koliko bi živela da se to nije desilo. Pružili ste dom jednom malom stvorenju. Hvala Vam puno na lepim rečima,znam,ali eto ja sebi ne mogu oprostiti sto nisam bila pored nje u tim trenucima kada je bila u mukama sigurno,da je bar sada vidim na trenutak da joj kazem izvini,iako je to nemoguće,ali ne mogu nikako doci sebi od soka i bola,znam da treba vremena,to sigurno,ali meni ona jako nedostaje i volela bih da se jednoga dana sretnemo ispod mosta duge i da joj kazem izvini Maso sto nisam stigla da se oprostim od tebe,i da joj kazem koliko mi nedostaje
2025 02 23
> SnupiiCarli: > Hvala Vam puno na lepim rečima,znam,ali eto ja sebi ne mogu oprostiti sto nisam bila pored nje u tim trenucima kada je bila u mukama sigurno,da je bar sada vidim na trenutak da joj kazem izvini,iako je to nemoguće,ali ne mogu nikako doci sebi od soka i bola,znam da treba vremena,to sigurno,ali meni ona jako nedostaje i volela bih da se jednoga dana sretnemo ispod mosta duge i da joj kazem izvini Maso sto nisam stigla da se oprostim od tebe,i da joj kazem koliko mi nedostaje možda je sačekala da odete, možda nije želela da vidite koliko se muči. znaju oni sve, psi posebno. oprostite sebi jer maša sigurno ne bi želela da osećate krivicu. šaljem vam zagrljaj </3
2025 02 23
Zaboravimo koliko su nam bitni dok ih ne izgubimo, nažalost! <3 Pređe sve u naviku i obaveze i nega, a zanemarimo tu radost i sreću kad nas vide. Oni su bezuslovna ljubav... :'( Meni veliku sreću čini to što kupujem hranu za ulične pse i mačke, mazim ih i učestvujem u akcijama. Pa na taj način uzvratim za svu ljubav koju su oni meni pružili. Probajte, uvek pruži neki mir i olakšanje kad znate da ste nešto lepo učinili.
2025 02 23
Utehe nema, osim nade da cemo se jednog dana naci sa njima. Volite ih dok su tu, razmazite ih, to su jedina bica koja vas vole vise nego sebe i bez interesa. Bilo da izadjete na 10 minuta ili na 10 sati, jednako se raduju kad se vratite. Posvetite im vreme, igrajte se, vodite ih sa sobom gde god mozete, nemojte ih napustati ili ostavljati ako se preselite u drugi grad, mesto, drzavu, kontinent. Vodite ih sa sobom uvek, jer oni su deo porodice i nikada vas ne bi napustili da je situacija obrnuta. A kad odu, tamo gde su cekace nas verno kao i ovde sto su cekali, a do tada vasi psi bi najvise voleli da nahranite nekog njegovog krznenog drugara kojeg zivot nije mazio, da mu pomognete da nadje dom ili sto da ne, da ga udomite. > MissDiva: Meni veliku sreću čini to što kupujem hranu za ulične pse i mačke, mazim ih i učestvujem u akcijama. Pa na taj način uzvratim za svu ljubav koju su oni meni pružili. Probajte, uvek pruži neki mir i olakšanje kad znate da ste nešto lepo učinili. Isto, samo sto sam se razocarala u te akcije, pojedince i udruzenja. Mnogo je prevaranata i svasta sam cula cak i za udruzenja za koja sam mislila da ne zloupotrebljavaju zivotinje... Mislim da sam pre neki dan dala poslednju donaciju i da je to od mene poslednje nakon svega. Zao mi je zivotinja jer su mnogi preko njihovih tuznih sudbina napunili svoje dzepove i uzimali placeve i kuce na svoje ime.
2025 02 23
> EsBeBe: > > SnupiiCarli: > > Hvala Vam puno na lepim rečima,znam,ali eto ja sebi ne mogu oprostiti sto nisam bila pored nje u tim trenucima kada je bila u mukama sigurno,da je bar sada vidim na trenutak da joj kazem izvini,iako je to nemoguće,ali ne mogu nikako doci sebi od soka i bola,znam da treba vremena,to sigurno,ali meni ona jako nedostaje i volela bih da se jednoga dana sretnemo ispod mosta duge i da joj kazem izvini Maso sto nisam stigla da se oprostim od tebe,i da joj kazem koliko mi nedostaje > možda je sačekala da odete, možda nije želela da vidite koliko se muči. znaju oni sve, psi posebno. oprostite sebi jer maša sigurno ne bi želela da osećate krivicu. šaljem vam zagrljaj </3 😫😩😢Hvala Vam na zagrljaju,osećam ga Mozda,ne znam,nikad neću saznati,a krivim sebe zbog svega,znam da sam je uzela sa ulice,nikad nije bila gladna,zedna,nije bila vezana kao sto ljudi vezuju pse,nije bila u boxu,imala je svoj objekat i dvorište,uvek jaka,razigrana,mila,nikad nije lajala ni na koga nepoznatog kada udje u dvorište,samo je pomno sve posmatrala,joooj kako mi fali kada padne noc
2025 02 23
> MissDiva: > Zaboravimo koliko su nam bitni dok ih ne izgubimo, nažalost! <3 Pređe sve u naviku i obaveze i nega, a zanemarimo tu radost i sreću kad nas vide. Oni su bezuslovna ljubav... :'( > Meni veliku sreću čini to što kupujem hranu za ulične pse i mačke, mazim ih i učestvujem u akcijama. Pa na taj način uzvratim za svu ljubav koju su oni meni pružili. Probajte, uvek pruži neki mir i olakšanje kad znate da ste nešto lepo učinili. Tacno tako,ja sam navikla na nju,znala sam uvek je tu na sigurnom,nece je niko povrediti jer ulica je zlo,strah me postupaka ljudi prema životinjama,tako da sam znala uzimam je čvrstog stava da nece ostati na ulici,to sam znala,i sva srećna jupiiiii spasila sam je ,uh na sigurnom je,i eto,godina za godinom koje ja nisam ni brojala ni toliko pridavala značaju,sve mislis ma ona ce Jos 100 godina,ni na pamet mi vreme nije ikad prolazilo kroz glavu,valjda kako mi starimo i ona ce,ali eto kada sam je uzela o tome nisam razmišljala da ćemo se jednog dana rastati i to bez pozdrava 😢😥😫😩
2025 02 23
Najgore mi pada vreme kada padne noć,danju i nekako ali noc i ta tisina ubija,a da ne pričam da ne smem pogledati u pravcu gde je boravila to je u dvorište jer je imala svoj deo gde je boravila i svoje dvorište,nije boravila u boxu,vec je svoj deo kao letnju kuhinju i dvorište,bukvalno svoj mir,kada sam je uzela tj kada je kod nas nastala grupa @upimki Masa je bila prvi pas koji je napuste i ja kada sam je videla znala sam nece ostati na ulici,to neću dozvoliti,dosla sam kuci i muzu rekla sutra idem po nju jer je zena koja je otvorila tu grupu uzela kod sebe dok je ne udomi,naravno nikad nisam saznala ko je izbacio zasto i nije mi ni važno,ona je dosla u moj dom i provela ceo svoj životni vek sa nama Da mogu da vratim vreme sigurno bih promenila dosta stvari,krivim sebe jer kada mi je bilo teško,kada me povrede ljudi ja sam trazila ljudski zagrljaj,umesto da sam nju grlila kada mi je teško
2025 02 23
Takve stvari se nikad ne prebole, ne postoji zamena za bol koji ostaje. A ulica je nebezbedna jer nismo civilizovano drustvo i ne postoji nikakva kazna za zlotvore koji napustaju ili se ne brinu o mackama i psima, ostavljaju ih i u sumi izmedju Panceva i Beograda(valjda da im se ne narusi reputacija ''dobrog coveka'' u ocima sveta) Primetila sam da na internetu ima puunoo ljudi koji vole zivotinje, ali u stvarnom svetu malo je drugacije. Jedna sam od onih ''budala'' koja hrani macke na ulici svakodnevno,cudakinja koja voli da provodi vreme sa mackama. Pre par godina na vecni pocinak otisla je moja 14god. stara bebic bunda tj. Malena pasica koja je bila za mene poseban pas i mnogo mi nedostaje. Uzela sam je sa ulice kad je bila mala, dobila je posle i drugaricu macu koja je za njom tugovala i ostale macke su je volele i zajedno sa nama setale.
2025 02 23
> MarianneMary: > Takve stvari se nikad ne prebole, ne postoji zamena za bol koji ostaje. A ulica je nebezbedna jer nismo civilizovano drustvo i ne postoji nikakva kazna za zlotvore koji napustaju ili se ne brinu o mackama i psima, ostavljaju ih i u sumi izmedju Panceva i Beograda(valjda da im se ne narusi reputacija ''dobrog coveka'' u ocima sveta) Primetila sam da na internetu ima puunoo ljudi koji vole zivotinje, ali u stvarnom svetu malo je drugacije. Jedna sam od onih ''budala'' koja hrani macke na ulici svakodnevno,cudakinja koja voli da provodi vreme sa mackama. Pre par godina na vecni pocinak otisla je moja 14god. stara bebic bunda tj. Malena pasica koja je bila za mene poseban pas i mnogo mi nedostaje. Uzela sam je sa ulice kad je bila mala, dobila je posle i drugaricu macu koja je za njom tugovala i ostale macke su je volele i zajedno sa nama setale. 😥😢Jooooj 14 godina,da boli zar ne i to jako,ma sta nas briga da smo mi budale ili ne,mi volimo životinje i to je to,bas me briga sto ce mi neko tamo pun pakosti reci vidi ova skuplja mačke i pse,ona nije normalna,mene u Ki mrze babe neselektivno i ja tu ne mogu nista,more suza sam isplakala koliko su me povredjivali ljudi,sto moje dete sto mene,a da sam u tom trenutku bila pametnija i zagrlila Masu svaki put kada su me ljudi povredili ne bi sada osecala toliku teskobu i bol i tražila da je vidim Da je cudo moguće,ma da mi Bog da samo eto 15 minuta da je vidim na tren i čvrsto je zagrlim i kažem izvini za sve
2025 02 23
Pomolite se da je sanjate i bar na taj način uradite sve to što mislite da ste propustili... Snovi su čudo!
2025 02 24
> zvezdara123: > Pomolite se da je sanjate i bar na taj način uradite sve to što mislite da ste propustili... > Snovi su čudo! 🌈Da,da se nadjemo ispod Duginih mosta, verujem da me ceka ona tamo iako je ne vidim sada,ja se nadam da me ona ceka i da je sada nista ne boli
2025 02 24
1 2 3