Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

šampon protiv masne kose

Kosa mi se masti svaki dan nekad i na 12h od pranja da li neko ima preporuku za šampon koji radi i koji će mi resiti taj problem
2025 02 23
Phytocedrat šampon je meni bio super uvek. Skup je pa ne koristim stalno, ali jako osveži teme i on je baš za masnu kosu. Meni posle njega ne treba regenerator uopšte na primer, a ako ga stavljate, samo na krajeve stavite, ne na celu kosu, jer i od regeneratora se masti.
2025 02 23
Jedini šampon od kojeg osećam razliku, da se manje masti je Krauterhof beli luk za masnu kosu. Mislim ne nešto drastično. Ali ako mi se ovako umasti za dan, dan i po, sa njim izdrži možda dva dana 😂 ali meni je i to uspeh
2025 02 23
Mom bratu je pomogao Alpecin za masnu kozu glave (mislim da je A2)
2025 02 23
Da li ste probali piling za skalp? CP-1 jeftinija verzija, osvezavajuci miris i moze da produzi vreme izmedju pranja. Skuplja verzija je od Kiehl's Amino Acid Scalp Detox Treatment Scrub. Od sampona mogu da preporucim CP-1 cool mint, dobro peni i cisti. Around me scalp scaling sampon (veliko pakovanje pa se isplati uzeti kad je na akciji, ima blago osvezavajuci miris nesto kao citrusni mint, ali blago (sadrzi granule pa radi blagi piling) Ovo gore su proizvodi koje sam isprobala i koristim, mada ja nemam taj problem koji vi imate, ali mogu da kazem da proizvodi rade, lepo mirisu, dobro ciste pa bi trebalo i da produze vreme izmedju dva pranja i da ce vam se manje mastiti. Licno bih na vasem mestu uzela dobar sampon (da sadrzi nesto na bazi limuna, limete, ruzmarina, peperminta, lavande, cajavac, bergamot, ostali citrusi, zalfija, zeleni caj, salicilna kiselina i sl.) i uz njega ubacila piling za teme.
2025 02 23
To vam je upravo Phytocedrat, limunovo ulje, žalfija, kora bora, bukvalno ima taj osvežavajući efekat kad se nanese, kao da blago hladi. Meni se činilo da ima i mente zbog toga. Gde ste kupili CP-1 šampon? Prvi put čujem za njega.
2025 02 23
I piling i sampon preko. Nisam ih videla kod nas. Mozda probam i taj phyto. Volim sve sto osvezi, ne volim kad samponi umaste, ostave froncle i osecaj da kosa nije skroz cista. Od tog CP-1 i tih pilinga kosa bas skripi i bas imas osecaj da su skalp i kosa cisti.
2025 02 24
Videla sam na sajtu Dm-a neki, ali ne taj koji spominjete. Ne vredi onda ako nema kod nas.
2025 02 24
Zauvek kopriva. Najobicnija od 200din litar.
2025 02 24
> Ana2018: > Jedini šampon od kojeg osećam razliku, da se manje masti je Krauterhof beli luk za masnu kosu. Mislim ne nešto drastično. Ali ako mi se ovako umasti za dan, dan i po, sa njim izdrži možda dva dana 😂 ali meni je i to uspeh Takodje
2025 02 24
Da li se taj šampon oseti na beli luk?
2025 02 24
Ja sam uzimala Afroditu beli luk. Meni je kosa od njega zaista pocela da raste, imala sam one cupe oko glave, nova kosa. Ne mirise na luk, ali mi je kosa bila jeziva, kao neka zvala. Onda sam ga koristila za prvo pranje, za to vreme odradim piling lica u kadi, onako brzinski, pa stavim posle drugi normalan sampon i balzam. Ne osecas se na luk i da koristis samo taj sampon, ali mislim da neces biti zadovoljna kvalitetom kose, plus ce biti jeziva za oblikovanje. Nekako sam sebi izgledala kao Mogli kad nisam koristila jos jedan sampon za drugo pranje.
2025 02 24
Da, da. Hvala. Meni i od te spomenute koprive bude takva kosa. To mi nikako ne odgovara za duže od par pranja jer mi uništi skroz kosu.
2025 02 24
Inace mi je tanka dlaka i moja kosa je skoro nemoguca za uvijanje. Jedino cime sam uspevala da je uvijem je prastari figaro, maltene kao da zagrejem metalnu sipku i onda uspe nesto da se napravi od nje po pitanju talasa. Na presu je isto probano, stoji 3h max i odmah ravna ravna. Tako da mozes misliti kako je izgledala tako "zvalava" posle luk sampona. Bas prejadno.
2025 02 24
Isti sam slučaj. Ravna i tanka kosa, žilava i ne drži uvijeno. Još se i brzo mastila, mada sad mi je malo pod kontrolom, na treći, četvrti dan je operem, ako ne idem nigde ostavim je i peti, jer sam primetila da i kad se prečesto pere, još više se masti, a sa druge strane, nije ni lepo ni dobro ići tako umašćen jer i to utiče loše na kožu glave, a i na opšti izgled naravno.
2025 02 24
1 2