Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Jeftinije postarine?

Cao svima, zanima me kako saljete i primate posiljke po najpovoljnijim cenama? Koliko znam preuzimanje u posti je do skoro bilo 200 dinara, pa 300... sada mi je stigla posiljka (isporuka u posti) i postarina je 450 dinara???
2025 02 25
Jako su skupe poštarine... Ja mislim da je sad već približno svugde. D express barem ima dobru aplikaciju gde može da se prati paket ili zakaže kurir. Ako nekom znači...
2025 02 25
> MarijaRavilic: > Sada mi je stigla posiljka (isporuka u posti) i postarina je 450 dinara??? Ako je teži paket, može da bude takva poštarina, meni je na težu stvar izašlo 410,i nije bio PX na poštu, nego CC na poštu 🤷
2025 02 25
Nije tezi paket, tanke pantalone su u pitanju... Sa nekom Speedy kurirskom sluzbom mi je za dve torbice i otkupom postarina bila 350 din... Posta je sada stvarno preskupa... D express mi je super jer imam i paketomat blizu pa se ne jurim sa kurirom... i brze stize nego postom.
2025 02 25
> MarijaRavilic: > Posta je sada stvarno preskupa... Jeste ali onda proverite zašto, prvo gramažu jer nema logike.
2025 02 25
Nema uopšte opcija po toj ceni od 450 din, osim ako nije pouzećem ili je neko od kuće slao pa naplaćuju 50 din više.
2025 02 25
Meni je Pošta još uvek najbolja. Kurirske službe su mi noćna mora iskreno, ako se slučajno ne javim na telefon, ništa od paketa, još sutra pokušavaju i ćao. Barem sa Poštom, mogu da odem i da podignem kad meni odgovara. A realno su kurirske službe i skuplje. City Express mi je dostavljao neke pakete (kupljeno online sa sajtova pa nisam imala izbor), jedan paket sam čekala 4 dana a drugi čitavih 13 dana. Uredno sam platila dostavu za sutradan 😅 Pitanje je I da li bi ga dostavili da nisam zvala direktno sajt sa kog je poručeno, da ih oni pozovu, jer ja njihovu korisničku službu danima nisam mogla da dobijem.
2025 02 25
Nadovezala bih se i za paketomat D Express, od npr. 10 paketa, za 5 mi nikad ne stigne poruka da mogu da preusmerim već mi samo stigne paket kući, pa mi tek onda stigne i poruka. A kad se preusmeri nekad se čeka i do 2-3 dana naknadno jer vrv nemaju dovoljno mesta u paketomatu.
2025 02 25
> DoliBlack: > Nema uopšte opcija po toj ceni od 450 din, osim ako nije pouzećem ili je neko od kuće slao pa naplaćuju 50 din više. Ni jedno ni drugo... provericu danas u posti stvarno mi nije jasno odakle ta cifra...
2025 02 25
Meni je paketomat (D express) spas, nikad nisam imala problema sa cekanjem, verovatno zavisi i od lokacije. A cene vise nisu znacajno jeftinije u posti, sto se tice preuzimanja jeste lakse sa postom ali kad ocekujem paket uvek gledam da neko bude tu da ga preuzme i nemam problem.
2025 02 25
Ja sam juče poslala kao cc paket ( farmerke) . Poštarina je bila 340 din.
2025 02 25
> Vizantija75: > Ja sam juče poslala kao cc paket ( farmerke) . Poštarina je bila 340 din. Nesto ovde nije okej, definitivno cu proveriti..
2025 02 25
Oni sve po cenovniku rade, nisu šarlatani kao privatne kurirske službe gde kuriri sami određuju cene i sebi uzimaju koliko im se prohte. Mora biti nešto onda od dodatnih opcija označeno, tipa vrednost pošiljke ili tako nešto.
2025 02 25
450 je cena ako se šalje na adresu, tako da je možda pošiljalac mesto poštanskog broja dao celu adresu pošte i onda vam je stiglo u poštu, ali na pogrešan način, što naplaćuju po redovnoj ceni.
2025 02 25
Prenos novca se isto plaća, ako ima otkup. Pa način na koji žele da legne novac. Pa koji je iznos. Ukucajte u kalkulator i lako proverite. Znam i da ima još jedna opcija, post restant, nije obično preuzimanje na Pošti, karakteristično je po tome da se osim što se preuzima na Pošti produžava rok uručenja na čini mi se 20 dana. Tražile su mi članice da tako pošaljem, pa se čudile iznosu koji je bio skoro izjednačen uručenju na adresu. Po meni je post ekspres, preuzimanje na Pošti najjeftiniji i pojpouzdaniji način. Uvek stigne sutradan, znam gde je pošiljka i nikog ne moram da vijam.
2025 02 25
1 2