Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

AIR FRYER,koji odabrati

Da li bi mogle da mi pomognete oko friteze na vruć vazduh,da li imate neka iskustva koja se dobro pokazala? Uzela bi sa dve fioke i naravno ne neku jako skupu. Hvala unapred na savetu.
2025 02 26
Ja imam Tristar vec duze vreme..placena 9000 i nesto...jedna je posuda i odlicno mi se pokazala...moze pomfrit,riba,mafini,meso...podesava se i vreme i temparatura
2025 02 26
Mi imamo master pro od 8l, bukvalno mozemo pizzu unutra da ubacimo. Sjajna stvarcica. Mislim da ti nije bitno da su dve fioke nego da je jedna velika, jer onda samo upalis i cekas da se ugasi, bez "mesanja" npr pomfrita i tako to. Mislim da je korisniji i bolji ako je veca povrsina, i ako si sama, uzmi neki tako od npr 8l. Kada je manja povrsina, lakse se "zagusi" da lepo prolazi vazduh.
2025 02 27
> DzoDzo: > Mi imamo master pro od 8l, bukvalno mozemo pizzu unutra da ubacimo. Sjajna stvarcica. Mislim da ti nije bitno da su dve fioke nego da je jedna velika, jer onda samo upalis i cekas da se ugasi, bez "mesanja" npr pomfrita i tako to. Mislim da je korisniji i bolji ako je veca povrsina, i ako si sama, uzmi neki tako od npr 8l. Kada je manja povrsina, lakse se "zagusi" da lepo prolazi vazduh. I meni je veca i dublja posuda...nista ne mesam...samo ubacim,upalim i cekam da zavrsi...
2025 02 27
Korisnik sam AirFryer-a dugi niz godina. Trenutno imam dva (ne u istoj kuhinji) Philips i od skoro Xiaomi. Odlicno rade, ali uzalud sve, nikad necu biti ljubitelj hrane iz istih. Volim da kuvam.
2025 02 27
Hvala vam devojke na pomoći 😊
2025 02 28