Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

Kupujem Prodajem obavestenje za one koji koriste

Verujem da ovde ima clanica koje i tamo postavljaju, pa da obavestim da su po koji put smanjili broj besplatni oglasa i sad je mizernih 10 dozvoljeno. Apelujem clanice da posalju primedbu korisnicoj podrsci u cilju da se povuce novo umanjenje, za koje nismo ni bili obavesteni.
2025 03 02
Sad sam poslala poruku korisnickoj sluzbi..Stvarno nemam reci
2025 03 02
Taj sajt je pun nelogičnosti i samo pogoršavaju. Cene za obnovu oglasa su previsoke i nerealne jer nema nikakve garancije da će se bilo šta prodati, a bezveze je što je ista cena obnove oglasa i za one koji prodaju automobile i za one koji prodaju stvari od 500 din.
2025 03 02
Hvala na obaveštenju. Maksimum 20 besplatnih oglasa mesečno su uveli januara 2024., a max 30, mislim, negde maja 2022. Bilo je pitanje trenutka, kada će ovo uvesti, ali su do sada, barem, uredno obaveštavali o svakoj promeni. Još jedna nenajavljena novina, je da neke od rubrika nisu više besplatne. Obratite pažnju pri postavljanju oglasa.
2025 03 02
Da me ne shvatite pogrešno, ali ja bih volela da to uvedu ovde. 😅 Naravno ne za 10 oglasa, al bar na nekih 200 da se nešto plaća.
2025 03 02
Slazem se, treba uvesti ovde da se placa postavljanje svakog oglasa, manje bi bilo prodavaca sa 50+ strana sa garderobom koja nije ni za pokloniti nekome😩
2025 03 02
> Vanesa72: > Slazem se, treba uvesti ovde da se placa postavljanje svakog oglasa, manje bi bilo prodavaca sa 50+ strana sa garderobom koja nije ni za pokloniti nekome😩 Verujte, nema poente, kako tamo tako i ovde , bas ti bi opet platili i zatrpali, nema leka protiv njih.
2025 03 02
Ja sam zbog te promene i odustala od KP. Nemam nesto puno stvari, ali to ogranicavanje mi je jako glupo, sajt mi gubi poentu totalno. Ja ne znam da li se oni takmice ko ce vise da pokvari sajt ili sta? :') Zbog svih tih silnih promena jako puno clanica je napustilo ovaj sajt, ne znam kako im nije jasno da dobre stvari ne treba menjati, zasto ne prelistaju forum gde smo pisale sta bismo volele da se promeni i unapredi... Apropo prodavaca sa 50 strana, mene zanima gde uopste drze tu odecu? ,:) Kako ih ne mrzi da postave 200 oglasa?
2025 03 03
> AnaDjxx: > Ja sam zbog te promene i odustala od KP. Nemam nesto puno stvari, ali to ogranicavanje mi je jako glupo, sajt mi gubi poentu totalno. Ja ne znam da li se oni takmice ko ce vise da pokvari sajt ili sta? :') Zbog svih tih silnih promena jako puno clanica je napustilo ovaj sajt, ne znam kako im nije jasno da dobre stvari ne treba menjati, zasto ne prelistaju forum gde smo pisale sta bismo volele da se promeni i unapredi... > Apropo prodavaca sa 50 strana, mene zanima gde uopste drze tu odecu? ,:) Kako ih ne mrzi da postave 200 oglasa? I ja polako odustajem od KP, prosli mesec nista nisam prodala, velika im postarina(ocigledno da neki kupci misle da prodavci sami odredjuju cenu postarine) jedan oglas sam obnovila i samo sam u minusu. Naravno da one koji imaju puno robe ne mrzi da kace, jer od toga zive i usluzni su 24h. Eto ovde ne moraju nista da plate, a mogu da imaju butik novih stvari ili second hand prodavnicu. Ovde je samo formalno zabranjena prodaja na veliko. Bila sam na hr. mojim krpicama i tamo najbolji korisnici nisu oni koji prodaju na veliko, a i malo sam pogledala neke meni zanimljive stvari i mogu reci da je tamo nesto i jeftinije nego ovde.
2025 03 03
Ja sam pisala ovde oko predlgoa cenovnika i obaveznog vip clanstva za sve preko 100predmeta. Ali niko nista. Boli me uvo, nit moj cirkus, nit moji majmuni.
2025 03 03