Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

City Express

Kakva su Vam iskustva u poslednje vreme sa City Expressom? Čekam da mi dostave paket iz Fashion&Friends skoro 10 dana, na telefone se niko ne javlja danima već, danas mi se prvi put neko javio i dao drugi broj na koji da zovem, na koji se niko nije javio 😅 Ovo mi se desilo sa poslednja 2 paketa koja su dostavljena preko njih, jedan sam čekala 6 dana, drugi 13. Status pošiljke svakog dana "stavljeno u skladište". Čak sam zvala I F&F I rekli su da će kontaktirati kurirsku službu da to što pre dostave, I ništa. Pre sam uvek dobijala pakete od F&F-a za dan, dva maks I generalno je CityExpress bio pouzdan, pa samo da vidim jel se ovo još nekome dešava, ili je samo Pančevo problem.
2025 03 06
Uzas..ja sam preko Limunda nesto narucila i zena je slala samo preko njih...cekala sam dugo paket i niko se ne javlja na brojeve telefona...ne preporucujem
2025 03 06
Ja u BGu u februaru, nisam imala problem sa njima. Stigao F&F za dva dana.
2025 03 06
Ah to nije ni do kurirske sluzbe vec do tih radnji, ja narucujem u sinsayu konstantno evo cekam sad 5 paketa svaki put paket stize za 2 nedelje i to sad narucujem da mi stigne u njihovu radnju, evo cekam i iz reserved paket pise paket je poslat iz Rumunije u Srbiju tako da i njega cekam 2 nedelje xD
2025 03 06
A zamislite tek kad cekate lek... za dete!!! Meni su lek poslali direktno iz fabrike, jer sam vec prozrela lazi apoteka kad tvrde da su neki lekovi u deficitu,i stvarno mi nije palo na pamet da biram kurirsku sluzbu. Iz abela farma su vec bili dovoljno pazljivi i profesionalni pa zamislite jos da pitam jel moze kao cc? 🤣🤣🤣 Lek je poslat pomenutom kurirskom sluzbom,i umesto da ide iz Beograda preko Mladenovca u Arandjelovac,poslali su ga dalje za Kragujevac i samo je u Kragujevcu cucao 5 dana. Stigao za skoro 10.. a kad cekate lek za dete,subjektivni osecaj bi bio 3 meseca..
2025 03 07
> bloodytears: > Ah to nije ni do kurirske sluzbe vec do tih radnji, ja narucujem u sinsayu konstantno evo cekam sad 5 paketa svaki put paket stize za 2 nedelje i to sad narucujem da mi stigne u njihovu radnju, evo cekam i iz reserved paket pise paket je poslat iz Rumunije u Srbiju tako da i njega cekam 2 nedelje xD Znam za Reserved, Sinsay I slične radnje, ali F&F šalje iz Beograda i uvek stiže u roku od 2 dana. Jedna od porudžbina koju sam čekala 11 dana je bila iz apoteke (nisu lekovi već Waterpik, na svu sreću.) Vidi se po praćenju da je problem CityExpress koji je pošiljku preuzeo 25., stigla je 26. u njihovo skladište u Pančevu i danima već ne dostavljaju.
2025 03 07
> lovesilver: > A zamislite tek kad cekate lek... za dete!!! > Meni su lek poslali direktno iz fabrike, jer sam vec prozrela lazi apoteka kad tvrde da su neki lekovi u deficitu,i stvarno mi nije palo na pamet da biram kurirsku sluzbu. Iz abela farma su vec bili dovoljno pazljivi i profesionalni pa zamislite jos da pitam jel moze kao cc? 🤣🤣🤣 > Lek je poslat pomenutom kurirskom sluzbom,i umesto da ide iz Beograda preko Mladenovca u Arandjelovac,poslali su ga dalje za Kragujevac i samo je u Kragujevcu cucao 5 dana. Stigao za skoro 10.. a kad cekate lek za dete,subjektivni osecaj bi bio 3 meseca.. Užas. Ne znam šta bih rekla. Mislim šta god da je u pitanju, dostava kao u srednjem veku, kao karavanima da putuju preko kontinenta, a uredno plaćena "brza pošta".
2025 03 07
Ista situacija mi se desila sa paketom i Zare, skoro mesec dana je stajao u magacinu City-a i svakih 5 dana menjao status ponovo u "stavljeno u skladiste'' isto je reon Pancevo. Tako je bilo sa dva paketa jedan je stajao oko 10-ak dana drugi mesec dana u skladistu pre isporuke, van pameti.
2025 03 07
> Sandraa.: > Ista situacija mi se desila sa paketom i Zare, skoro mesec dana je stajao u magacinu City-a i svakih 5 dana menjao status ponovo u "stavljeno u skladiste'' isto je reon Pancevo. Tako je bilo sa dva paketa jedan je stajao oko 10-ak dana drugi mesec dana u skladistu pre isporuke, van pameti. Strašno, evo meni je ovo 3. put da se ovo dešava od Februara. Na kraju ću da sednem u kola i odem u njihovo skladište da pokupim paket.
2025 03 07
Ja sam preksinoc porucila sa F&F i evo sad mi je stiglo. Dosad mi je uvek stizalo za 48h, Beograd je u pitanju.
2025 03 07
Grozna. Ne sećam se da se iko ikada javio u njihovom call centru. Prekjuče preusmerim pošiljku na paketomat. Preusmeravanje uspešno, a kurir dva dana za redom nosi paket na adresu i konstatuje da je primalac odustan. Pošto sa kurirskom službom nisam uspela da stupim u kontakt, a nije ni moje da ih jurim za pošiljku, obratila sam se pošiljaocu (Lilly drogerija) koji ih je angažovao, da se tim problemom bavi.
2025 03 07
A da i ja sam lily cekala 2 nedelje ali pisalo je obradjujemo porudzbinu bukvalno 10 dana pa sam ih zvala reko sta vise obradjujete kao strpite se jos malo, tako da sam vise navikla sta god narucim stize za 2 nedelje i ne zamaram se vise, taj F&F imam ovde kod mene nikad usla u njega to vec nije moj stil tako da nemam pojma za to al da sve cekamo kao da putuje ko zna odakle cekamo..
2025 03 07
Vi svoje pakete docekate pa taman cekali i po 2 nedelje, a ja moje iz WS nikad nisam ni docekala. Uredno skinuli pare odmah prvi dan, pise rok dostave 3-5 dana, da bi nakon 2 nedelje konstatovali da to sto su prodali nemaju i otkazali pa sam cekala da vrate novac. Taj F&F sto ne stize da li je placen unapred ili pouzecem? Iz iskustva od pre uvek brze stigne ako se placa pouzecem, a tada dostave na vrata, ne zivkaju da se sidje.
2025 03 07
Dva dana max
2025 03 07
> Esprit21: > Vi svoje pakete docekate pa taman cekali i po 2 nedelje, a ja moje iz WS nikad nisam ni docekala. Uredno skinuli pare odmah prvi dan, pise rok dostave 3-5 dana, da bi nakon 2 nedelje konstatovali da to sto su prodali nemaju i otkazali pa sam cekala da vrate novac. > Taj F&F sto ne stize da li je placen unapred ili pouzecem? Iz iskustva od pre uvek brze stigne ako se placa pouzecem, a tada dostave na vrata, ne zivkaju da se sidje. Plaćen je unapred, ali nije do toga. Prethodna dva su bila pouzećem pa sam opet čekala. Danas sam tražila broj CityExpressa u Pančevu, ocena na Google im je 1,8 , komentari užas, I svi se žale na vreme čekanja paketa. Opet sam zvala F&F, rekla mi je da koleginica otvorila reklamaciju u Ponedeljak (kad sam prvi put zvala), I da ih forsiraju danima već da to dostave. Inače je iznos 27000, pa mi nije svejedno (uzela sam jaknu u 2 veličine, sa nameru da jednu vratim).
2025 03 07
1 2