Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Sumnjiv profil moguća prevara

Stigle su mi nekoliko ovakvih poruka sa ovog profila,navodno želi da kupi nekoliko predmeta... Deluje jako sumnjivo, naravno nisam ništa odgovorila,pa čisto postavljam kao upozorenje
2025 03 10
Pošto ne mogu sliku da postavim sadržaj je sledeći: JelenaPetro112 Zdravo,, želim kupiti, ako još uvijek prodajete, trebam vaš odgovor ovdje na mojoj gmail adresi- jamesfairmiranda@gmailcom a na mom gmailu gore ne zaboravi dodati (.) jer mojekrpice opet ne dozvoljava punu gmail domenu. Hvala.
2025 03 10
Sada vidim da ima i negativnih 11 znači upravu sam , pazite se ovog profila
2025 03 10
HAHAHAHA Tebe treba da se paze sa slikama sa interneta i proizvodima koji uopšte ne liče na to što prikazuješ. Mada mnoge devojke ovde to već znaju jer su se opekle. PS još mi nisu stigle pare koje si mi navodno dvaput vratila, a ja sam tebi stvari poslala. Tako da tišina
2025 03 10
> darkacademia: > HAHAHAHA > Tebe treba da se paze sa slikama sa interneta i proizvodima koji uopšte ne liče na to što prikazuješ. Mada mnoge devojke ovde to već znaju jer su se opekle. PS još mi nisu stigle pare koje si mi navodno dvaput vratila, a ja sam tebi stvari poslala. Tako da tišina Problem koji smo nas dve imale je na instagramu a ne ovde. Da je tako što kažeš nebih imala 93 pozitivna utiska... Za novac sam te lepo pitala da li ti je prošao ti mi poruke kuliraš . Ja sam imala dobru volju da ti uplatim kad već nisi zadovoljna ali se ti ne oglašavaš. Tako da te dve stvari nemešajmo. Ja kad s nekim imam problem ja ga rešim to bar znaju ljudi. Ja i dalje stojim iza toga da ti se novac uplati ,ako se već udostojiš da mi se obratiš i odgovoriš na poruke što imaš na instagramu.
2025 03 11
Od 28 januara ja čekam da odgovoriš i ti ništa. Posle pričaš neću da ti vratim novac. Ako hoćeš izvoli i javi se.
2025 03 11
Zdravo, da li je neko saradjivao sa datom osobom? Malo mi je sumnjivo..
2025 03 13
> NatašaP1974: > Zdravo, da li je neko saradjivao sa datom osobom? Malo mi je sumnjivo.. Profil Jelene je blokiran , prevara u pitanju
2025 03 15