Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Kako vama ide prodaja?

Zdravo devojke! Čini se da je prodaja na sajtu stala ili drastično opala u poslednje vreme, ili je to slučaj samo kod mene. Kakva je situacija kod vas?
2025 03 31
Kod mene ide kupovina odlicno, a prodaja- šta to beše?! 😅
2025 03 31
Ja prodam u mesec dana mozda 2-3 stvari, ako i toliko. A i to je bilo sad u martu, januar i februar nista koliko se secam. Imam dosta "lajkova" na stvarima, medjutim niko se ni za sta ne javlja. Verovatno ce ljudi pocetki da kupuju tek kad zvanicno krene lepo i toplo vreme, jer niko vise nece da daje pare na zimske stvari, a rano je i za letnje, ima drugih prioriteta. 😄
2025 03 31
Meni se baš često dešavalo da devojke pitaju za detalje, a zatim se samo povuku i nestanu bez odgovora.
2025 03 31
Mene prosto zanima da pitam kupce, sta im to znaci kad pitaju''da li je dostupno'' pa se vise ne javljaju kad dobiju odgovor. Da li uopste citaju napisani uvodni tekst gde pisu odredjene stvari. Da li umeju da na sajtu poste sami pronadju cenovnik. Da li prodavac ima prava na svoje uslove prodaje ili ne?! Neka odgovore kupci.
2025 03 31
Zato što je abnormalno puno ljudi sa džakovima. Ne možete ni kupiti nešto, ni prodati.
2025 03 31
> MarianneMary: > Mene prosto zanima da pitam kupce, sta im to znaci kad pitaju''da li je dostupno'' pa se vise ne javljaju kad dobiju odgovor. Da li uopste citaju napisani uvodni tekst gde pisu odredjene stvari. Da li umeju da na sajtu poste sami pronadju cenovnik. Da li prodavac ima prava na svoje uslove prodaje ili ne?! Neka odgovore kupci. Takodje mi nije to jasno. Desava mi se redovno da me neko pita da li je nesto dostupno i onda samo nestane. O nekulturi nazalost vecine clanica, bolje da se ne prica. Redovno sve uslikam dodatno iz 5 razlicitih uglova, izmerim, premerim i ne dobijem ni: "Hvala, ne odgovara". 🤷🏽‍♀️
2025 03 31
Slabo…
2025 03 31
Prodaja?Sto rece clanica iznad..sta to bese...ne ide nikako....
2025 03 31
Skoro da ne ide. Realno, ne ide. A imam stvarno kvalitetne, maksimalno ocuvane ili nove Legend majice i iskreno sam ocekivala da ce brzo otici. Al, i zima je jos. 🤗
2025 03 31
Videla sam na instagramu da odredjenim osobama ide prodaja. Ali slike moraju biti savrsene, bukvalno savrsene i cena mora biti lepa. To sto se kod mene ''mucilo'' da se proda tamo je otislo odmah i to po vecoj ceni.
2025 03 31
Trenutno ne prodajem nista, ali mogu reci da se i u momentu kad sam se pridruzila, i u nekim momentima kasnije ista polemika vodila, i iste muke su bile. Ja sam relativno kasno dosla ovde, ali moram da priznam da sam od utiska da je ovo lepo mesto da se otarasis viska iz ormara, ako moze i sto pre, a pri tom neki dinar od toga i vratis, doslo do toga da posto poto izvuces svaki dinar, a malo i preko. Nema niceg loseg u tome, ali ovo prvo sad vec slabo vidjam. Naravno, svako ima pravo da ceni svoj dinar, i to ide u oba smera. Nisam tad imala problem sa prodajom, ali su i cene bile simbolicne. Ne kazem da svako treba tako, ali bila sam zadovoljna sto sam prodisala s prostorom, a da me dusa ne boli jer je otislo nekom. Samo cu dodati da je tad otisla i stvar clanici koja mi je cak i popust na ionako ispod cene stvar trazila, dobila ga, da bih posle videla da je na svom profilu prodaje skuplje nego sto i kosta u prodavnici. I sad posle godinu i po dana vidim da cami tamo na profilu i dalje, ovaj put jeftinije nego onda sto je cenila, ali opet skuplje nego sto ga je platila. Koja je racunica, evo ne znam.
2025 03 31
Nista bas 2-3 meseca sigurno, a pitanja skoro svaki dan. Ne razumem poentu, skoro se sve dogovorimo i članice samo nestanu, a još im dam i popusta…
2025 03 31
> jacaikaja: > Kod mene ide kupovina odlicno, a prodaja- šta to beše?! 😅 Istoo 🤦‍♀️
2025 03 31
Meni kao kupcu je problem ovo stanje sa obavestinjima za mejl koji ne stize kad dobijete poruku sa mejla. Po meni prilicno ozbiljan problem na sajtu koji se me resava toliko dugo! Dzabe sto ja saljem upite kad to nikom ne stize.. Poslala sam deset upita pislednjih mesec dana,na dva sam dobila odgovor. Ne smem vise ni da saljem,cekam da "zastare" pa da pocnem da kupujem opet. Sta ako prorade obavestenja i svi mi odgovore odjednom?? Mogu se upucam realno..
2025 03 31
1 2