Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Kupovina od novih clanica sa 0 utisaka

I ja sam ovde od početka sajta, nekad je bilo malo aktivnije, nekad ne, ali uvek sam plaćala šta naručim, a ako mi je bilo sumnjivo, preskočila sam kupovinu. Samo jednom sam videla da je članica od koje sam htela nešto da poručim, pa nisam, bila blokirana posle. Tako da sam to dobro procenila.
2025 04 04
Evo ja sam samo proteklih pola sata preskocila bar 3 predmeta koja bih bas bas kupila! Inace, za jedan previse primamljiva cena.. Kaze "sve novo super ja super cena super ali fixna ne pitaj za snizenje iskljucivo uplata pre slanja" odem na profil- 6 utisaka. Vazi. Aj sto je sumnjivo,nego i drsko malo.
2025 04 04
> lovesilver: > Evo ja sam samo proteklih pola sata preskocila bar 3 predmeta koja bih bas bas kupila! Inace, za jedan previse primamljiva cena.. Kaze "sve novo super ja super cena super ali fixna ne pitaj za snizenje iskljucivo uplata pre slanja" odem na profil- 6 utisaka. Vazi. > Aj sto je sumnjivo,nego i drsko malo. Nikad nikog nisam pitala za snizenje, preskupe stvari ni ne gledam, a i sama ne prodajem skupo. Dobila sam ponudu jednom da prodam 8 stvari za 1500din i to je za mene cist bezobrazluk, mene bi bilo sramota nekog to da pitam.
2025 04 05
Ja nikad nisam radila u butiku,ali imala sam puno drugarica koje jesu. Ne biste verovali koliko osoba cak i u buticima pita za snizenje. A isto tako sam dozivela da u butiku,prodavnici obuce, dobijem popust.. dobro,ja zivim u malom mestu,desi se da radi vlasnik,ja kao neka stalna musterija,pa isprobavam vise stvari,i vlasnik sam kaze napravicemo neku cenu... To se radi i ovde. Vecina vas je sigurno vise puta dozivela da vam stigne poruka u kojoj je predmet koji vam je u omiljenim i nudi se popust. I tu ispadne da sam bas htela taj predmet i da mi je bila jaca cena,i kazem to toj devojci, a ona kaze pa sto nisi pitala?? I dalje mi je neprijatno da pitam tek tako,ali zato pratim forum i tu redovno neko nudi popust. Redovno dobijem popust mnogo veci nego sto bih ja ikad smela da predlozim.
2025 04 05
Ja imam temu u kojoj sam stavljala linkove (i pozvala druge clanice da ostave svoje) clanica bez utisaka sa kojima sam imala izvanredne saradnje, mozda najlepse na krpicama. Uglavnom sam se vodila osecajem i slikama i uvek placala unapred. Srecom, nikad nisam imala lose iskustvo, svakako bolje od saradnji sa 'renomiranim' clanicama. Pouzece nije nikakva garancija, a malo mi bezobrazno da trazim bez otkupa, nove clanice su ionako zaplasene. Evo, sad gledam temu, vecina njih je odustala (nepoverenje ubija :-( ). Samo par njih je steklo mnogo utisaka od tada. Opet mi ne dozvoljava da ubacim link teme, zove se Clanice bez utisaka
2025 04 08
mojekrpice.rs/forum/t/609253/clanice-bez-utisaka
2025 04 08
Meni danas stize jedan paket od clanice sa 0 utisaka. Predlozila sam joj da posalje bez otkupa. Kljucna rec je "predlozila". Sad se setih da nisam napisala kako je to moje predlaganje pocelo. Pre par godina mi je jadna devojka u poruci poslala ponudu sa snizenjem jer mi je taj predmet u omiljenim. Ja sam se zahvalila i rekla da mi popust odgovara ali da ja ne saradjujem sa osobama bez utisaka,jer mi je tako lakse. Ona je sama predlozila da posalje bez otkupa,i platila je i postarinu i poslala presladak pokloncic koji jos uvek cuvam. Ja sam naravno istog trenutka uplatila novac,kao i za postarinu i opravdala njeno poverenje!
2025 04 08
Da kazem jos nesto,ja i dalje zaista izbegavam da saradjujem sa nekim ko nema utiske. Zaista nemam zivaca i vremena za to. Ali desi se po neki put da mi bas nesto zapadne za oko. Ako je profil sumnjiv, preniske cene za predobre stvari,to ni ne pokusavam. Ali ako nije tako,predlozim najljubaznije. I bas naglasim da je to samo predlog! I zaista mi nije problem ako to neko odbije. Zahvalim se i bukvalno izvinim i sve ok. Ali to se bukvalno nije desilo,u 99% slucajeva clanice su pristale. Ostalih 1% je bilo bezobrazno i šištalo. Taj 1% je u maximum 3 dana bio blokiran.
2025 04 08
Hvala, Danka, to je tema, pojma nemam zbog cega meni ne dozvoljava komentar ako nalepim link...
2025 04 08
> TatCat: > Hvala, Danka, to je tema, pojma nemam zbog cega meni ne dozvoljava komentar ako nalepim link... Nema na čemu. 🌷 Obrišete https, kao i : // na početku linka i uspećete. To sam skoro pročitala u nekoj temi.
2025 04 08
1 2 3