Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Kupovina od novih clanica sa 0 utisaka

> Noubliezjamais: > Ja se upravo dogovaram u vezi saradnje sa jednom članicom sa 0 utisaka, 0 pratioca i ona 0 članica prati. Jedno fino, kulturno i neiskvareno biće. A danas mi se javilo nekoliko njih sa stotinama ocena, domaće su ovde, posle odgovora i poslatih podataka ispare a da ne pričam o tome koliko pokušavaju da spuste već niske cene dok na svojim profilina drže poprilično visoke. > Tako da… ne treba imati predrasude ni prema kome, kao u životu generalno, tako i na ovom sajtu. Treba se osloniti na svoj osećaj, utisak. I, da, moguće je da je neko imao realizovane saradnje, uspešno, i nije dobio utisak. Ti si pravi primer jedne "nove" članice koja je savestan prodavac i generalno dobra osoba, i verujem da u kupovini a i razmišljanju na temu, polaziš od sebe. Dok se nisam više puta opekla, tako sam i ja razmišljala. Kupila sam npr Furla ranac od devojke koja je imala 2 utiska, i stvarno je saradnja prošla super. Kao što sam rekla, imala sam lošije saradnje sa devojkama sa više utisaka nego onih bez ili samo par. Ali, kad ti konstantno stiže razočarenje u paketu, prosto je neminovno da imaš neki skepticizam, ne bih rekla da su "predrasude" u pitanju, već oprez. Iskreno ja sad baš vagam kad kupujem, koliko je novca u pitanju, da li mi se isti "baca", koliko mi je neophodna ta stvar, itd. Neretko 0 utisaka baš preskočim, jer mi je prevelik rizik. Dok sam ranije kupovala kad mi se nešto svidi.
2025 04 02
Kupovala sam više puta od clanica bez utisaka ili sa jednim, to su bile nove članice koje NE prodaju popularni komad sa ekstra slikom prejeftino, ceo profil je delovao realno, imale su uglavnom već neku saradnju, ali kako one nisu ostavljale utiske, tako su i njima brisali ostavljene. Iz komunikacije i svega ostalog sam zakljucivala da nisu prevaranti. Kako gledam niske cene, tako se i ne razocaram predmetom, jer očekujem da predmet nije savrsen, a često dobijem takav. Skoro sam dobila bas dobar neobicniji kaput, kom sam morala da sredim cupkice, ali sam znala da je materijal sintetika i racunala sam na to, plus je cena bila zaista niska, a takav se prodaje po vrlo visokoj ceni u radnji. Clanica mi je i snimala predmet, iako to nisam zahtevala, komunikacija je bila sjajna; imala je samo jedan utisak
2025 04 02
kontam utisci ne znace nista barem ne meni toliko puta nisam ni trazila utisak jer da jesam sada bi imala vise nego sto stoji na profilu sto bi ja rekla utisci ne cine coveka. Ali jedno iskustvo prosle god nova clanica, trazila jaknu od prevrnute koze nadjem okej zena 4 utiska pozitivna nema negativne okej dogovorimo se sve super moze placanje pouzecem stigne meni jakna ja se šokirala jer je postava bila isecena tragovi makaza fleka za koju je napomenula da je skinuta, predlozim povrat novca i robe i ja da platim pp nece zena isparila zovem je jer nije odg nece da se javi tako da je dobila samo negativnu. skoro bas listam moje utiske kome sam stavljala i naletim na njen profil tu je a na profilu i dalje jakna koju mi je prodala strasno pazite se. Vise ne mogu verovati ni kada placam unapred ni pouzecem da li ce me prevariti ili ne 😮‍💨😮‍💨😮‍💨😑😑😑
2025 04 02
https://mojekrpice.rs/items/zene/11646530/sako 10 clanica su stavile ovaj sako u omiljeno, a profil je laznjak, sinoc sam provalila profil da krade slike. Budite opreznije, prevaranti mogu da se izbegnu.
2025 04 02
> jacaikaja: > Kupovala sam više puta od clanica bez utisaka ili sa jednim, to su bile nove članice koje NE prodaju popularni komad sa ekstra slikom prejeftino, ceo profil je delovao realno, imale su uglavnom već neku saradnju, ali kako one nisu ostavljale utiske, tako su i njima brisali ostavljene. Iz komunikacije i svega ostalog sam zakljucivala da nisu prevaranti. Kako gledam niske cene, tako se i ne razocaram predmetom, jer očekujem da predmet nije savrsen, a često dobijem takav. Skoro sam dobila bas dobar neobicniji kaput, kom sam morala da sredim cupkice, ali sam znala da je materijal sintetika i racunala sam na to, plus je cena bila zaista niska, a takav se prodaje po vrlo visokoj ceni u radnji. Clanica mi je i snimala predmet, iako to nisam zahtevala, komunikacija je bila sjajna; imala je samo jedan utisak Smatram da je bitno proceniti profil, kao što ste rekli. Mislim da se svi zaleću na neke popularne predmete ili brendove, koji se prodaju po povoljnoj ceni. Lično ne bih nikad pristala da pošaljem nekom predmet, pa da mi plati kada mu predmet stigne. Ako je neko nov sa 0 utisaka, on uglavnom ne poznaje članice na ovom sajtu, ni one bez utisaka, ni one sa preko sto utisaka, tj. nije upoznat sa njima ni kroz forume, itd. A ni to što neko nema utiske, ne znači da je automatski prevarant. Imala sam sreću da kad sam prvi put dogovarala saradnju, slala sam pouzećem i članica mi je ostavila utisak. Tako da sam malo po malo, nakupila utiske (mada ih nisu svi ostavili).
2025 04 02
> DoliBlack: > Pa nije realno da vam neko pošalje stvar za džabe. Da se uplati bar pola novca, pa možda... Pa cemu onda sluze utisci???
2025 04 03
Evo recimo meni je clanica poslala predmet i dogovorili smo se da je rok da platim do kraja aprila,naravno,ja cu se potruditi da to bude sto pre...isto pre neki dan,clanica mi je poslala predmet koji sam delimicno uplatila i ostatak sam uplatila u sto kracem roku,tako da imam par saradnji gde su clanice izlazile u susret...na drugom sajtu,bila sam rezervisala cizmice za dete i rekla kad cu da uplatim,covek mi poslao i rekao platite kad mozete i ja sam uplatila i to je to...sad nije stvar ni u ocenama,utiscima,vec osoba ako je sklona prevarama,prevarice i sa 500 utisaka...ja sam se ovde opekla dva puta i to je to...mozda je tako moralo,vec sam to progutala i idem dalje naravno uz oprez cu kupovati...
2025 04 03
> lovesilver: > > DoliBlack: > > Pa nije realno da vam neko pošalje stvar za džabe. Da se uplati bar pola novca, pa možda... > Pa cemu onda sluze utisci??? Iskreno ničemu, jer nema pravila. Uvaljuju i sa hiljadu pozitivnih ocena, a od nekog sa 0 možda bolje prođete. To je sve pod možda. Na limundu imate članove sa po 20 000, 30 000 pozitivnih ocena, a kad stigne roba ono oštećeno, a nigde nije pisalo i tako, hiljade pozitivnih ocena a uvaljuju fejk parfeme u originalnim bočicama, jednostavno nema pravila. Neki profili ulivaju poverenje i kad nema puno ocena, a od nekih ne bih uzela ni kad imaju milion, osim ako nisam spremna na rizik i da bi mi bilo ok i sa oštećenjem.
2025 04 03
Hvala ♥️ Razumem ja i to, ako ne pazimo sami na svoj novac drugi neće.> Her_Fashion: > > Noubliezjamais: > > Ja se upravo dogovaram u vezi saradnje sa jednom članicom sa 0 utisaka, 0 pratioca i ona 0 članica prati. Jedno fino, kulturno i neiskvareno biće. A danas mi se javilo nekoliko njih sa stotinama ocena, domaće su ovde, posle odgovora i poslatih podataka ispare a da ne pričam o tome koliko pokušavaju da spuste već niske cene dok na svojim profilina drže poprilično visoke. > > Tako da… ne treba imati predrasude ni prema kome, kao u životu generalno, tako i na ovom sajtu. Treba se osloniti na svoj osećaj, utisak. I, da, moguće je da je neko imao realizovane saradnje, uspešno, i nije dobio utisak. > Ti si pravi primer jedne "nove" članice koja je savestan prodavac i generalno dobra osoba, i verujem da u kupovini a i razmišljanju na temu, polaziš od sebe. > Dok se nisam više puta opekla, tako sam i ja razmišljala. > Kupila sam npr Furla ranac od devojke koja je imala 2 utiska, i stvarno je saradnja prošla super. Kao što sam rekla, imala sam lošije saradnje sa devojkama sa više utisaka nego onih bez ili samo par. > Ali, kad ti konstantno stiže razočarenje u paketu, prosto je neminovno da imaš neki skepticizam, ne bih rekla da su "predrasude" u pitanju, već oprez. Iskreno ja sad baš vagam kad kupujem, koliko je novca u pitanju, da li mi se isti "baca", koliko mi je neophodna ta stvar, itd. Neretko 0 utisaka baš preskočim, jer mi je prevelik rizik. Dok sam ranije kupovala kad mi se nešto svidi.
2025 04 03
> DoliBlack: > > lovesilver: > > > DoliBlack: > > > Pa nije realno da vam neko pošalje stvar za džabe. Da se uplati bar pola novca, pa možda... > > Pa cemu onda sluze utisci??? > Iskreno ničemu, jer nema pravila. Uvaljuju i sa hiljadu pozitivnih ocena, a od nekog sa 0 možda bolje prođete. To je sve pod možda. Na limundu imate članove sa po 20 000, 30 000 pozitivnih ocena, a kad stigne roba ono oštećeno, a nigde nije pisalo i tako, hiljade pozitivnih ocena a uvaljuju fejk parfeme u originalnim bočicama, jednostavno nema pravila. Neki profili ulivaju poverenje i kad nema puno ocena, a od nekih ne bih uzela ni kad imaju milion, osim ako nisam spremna na rizik i da bi mi bilo ok i sa oštećenjem. To sto kazes se desava,ali retko. Ne mogu da se slozim da je kupovina od osobe sa 1000 i 0 utisaka ista. Ja recimo mojih (ostavljenih) 100tinak utisaka ne bih prodala ni za 5000 evra. Na osnovu tih utisaka sam kupovala od normalnih devojaka koje nisu imale ni jedan utisak. I 50 kad je bilo,postene devojke bez utisaka su mi slale predmete od preko 100e vrednosti bez ustrucavanja. Pre par meseci je ovda harala neka spodoba koja je pravila mase profila i varala. Pa je jos slikala stvari na drugim podlogama.. i prepoznam iznova jedan njen predmet,po specificnom feleru. Da dodam da me taj predmet nije ni interesovao.. vec sam malo htela da glumim DzoDzo,da vidim kakav je osecaj fatati prevarantove 😎 Nadjem jeftiniji predmet,1000 din,i predlozim da mi posalje bez otkupa,jer nema ni jednu ocenu a ja da platim na racun iste sekunde kad stigne. Objasnim da sam na sajtu 13 godina,i da svoje utiske (i obraz) ne bih ugrozila ni za 5000€ a kamoli za 1000 din. Sve to bez pritiskanja,ljubazno,to je zapravo bio samo predlog,sve ljubazno,na Vi... takav odgovor,takav recnik i takav bezobrazluk nisam dozivela za pomenutih 13 godina!!! Ocekivala sam neke lazi,tipa da je rezervisano,da ce da razmisli... ali dobijem bezobrazluk. Naravno,vec sutra popodne je po ko zna koji put blokirana.
2025 04 03
A pre,vise ne znam ni ja koliko godina,imala sam jedva 30 utisaka i devojka sa 2 utiska mi ponudi snizenje haljine sa 12k na 10k. Ja prihvatim ali objasnim situaciju sa utiscima,i mrtva ladna kaze salji adresu. Volela bih da nadjem predivno pismo koje mi je poslala u kom izmedju ostalog naglasava da iako je poslala puno poklona,da nisam obavezna da kupim i da mogu da vratim cak i ako mi ne odgovara velicina. Ja stvarno nisam ocekivala da ce mi poslati zbog mojih 30ak utisaka,i kad sam je pitala zasto rekla je da nije brojala utiske vec ih je citala.
2025 04 03
Doly,ja bih tebi sa tvojih 600 utisaka poslala ćerku bez otkupa,pa plati kad budes imala. Ako me razumes..
2025 04 03
Fazon je sto svako krece od sebe. Zato bih i dozvolila sebi da nekom sa 0 utisaka ili npr 5 kazem da bih uzela predmet, ali da uplatim nakon sto otvorim paket, neko ko nema lose namere ce shvatiti prednost takve saradnje sa mnom sa ovoliko utisaka, iako ovo sada zvuci samohvalisavo, ali jbt, necu da budem lazno skromna i cao. Isto kao sto postoje clanice kojima bih poslala pa nek plati kad bude imala. Opet, nas koje smo se ubudjale ovde ima malo, ja tacno mogu da se setim i nekih od pre i kako su prosle promene, fazon je sto je dosta nas zajedno ovde raslo i radilo bitno zivotne stvari, mozda nove i malo zaziru od nasih prica od pocetka do sada kada nalete, jer ne znaju sajt iz najboljih vremena i u fazonu su "sta ove babe pricaju, ovo bilo super kad sam ja isla u predskolsko??" :D Takodje, tu ima i onaj momenat principa da necu da dozvolim da me neko zezne, pogotovo posle ovoliko godina u online. Pre nesto ne bih kupila nego da idem na rizik, iako u real zivotu volim da rizikujem za svasta, makar bilo kao kod Del Boya i Rodnija :D
2025 04 03
Džoli,razumemo se u potpunosti. Meni par hiljada u zivotu ne znaci nista... ali da platim nekom tih par hiljada da bi me napravio budalom?? Nope. Jurim nesto godinama,noci i noci prevrtanja po sajtovima,jos gore po inostranim sajtovima,pa razmatranja koga imam preko da mi dobavi.. i pojavi se ovde,ili na drugim domacim sajtovima al 0 utisaka.. pa nisam ja toliko to zelela i cekala i radovala se a da mi stigne cigla i da odem na blok. Gradjevinski materijal cu kupiti ja licno kad budem pravila kucu,a ne kad kupujem haljinu.
2025 04 04
> lovesilver: > Doly,ja bih tebi sa tvojih 600 utisaka poslala ćerku bez otkupa,pa plati kad budes imala. Ako me razumes.. Hvala, takođe. 🥰 Svakako da ima pojedinačnih slučajeva kad bi izašli u susret, samo generalno kažem, jer bi to puno njih zloupotrebljavalo na žalost. I sama sam imala slučajeva da kažem da vrate ako ne odgovara, ali mi je stizalo nazad usmrđeno i morala sam da perem ponovo, a to je bilo cimanje, jer su bile velike jakne na primer ili nešto što se pere ručno ili farmerke koje sam poslala sa etiketom, devojka vratila bez etikete! Na žalost ovde da polazimo od sebe nije realno, jer ima mnogo nekorektnih ljudi. Da kažem da naručuju XS a nose S, probaju, razvale i onda bi da vrate ili odu u izlazak u tome i sutradan im ne odgovara, a slike na instagramu u haljini, uzmu za fotkanje, pa vrate... Meni se nije ovo desilo, ali nekom jeste, tako da polazim od tuđih loših iskustava, ne od sebe.
2025 04 04