Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Vitamini za kosu, kozu, nokte

Zanima me koliko treba da se pije da bi se primetilo nesto, i preporuka za konkretan proizvod. Hvalaaa
2025 04 02
Svaki preparat ima odredjeno vreme delovanja ali znam da se svaki suplement, vitamini piju neki 1 mesec neki 3 pa pauza. Za kosu, nokte je naj b kompleks vitamina Ja zbog anemije pijem feroglobin jer ima dosta minerala folnu , dovoljnu kolicinu gvozdja kao i komplekkse b vitamina guglaj bas na netu sadrzaj. u trudnoci sam pila pregnancy plus sa dodatkom vitamina d i omega kiseline bio je odlican. Doktorka i par farmaceuta su mi rekli da slobodno mogu da ga pijem i ako nisam trudna ali mi feroglobin bas odgovara piijem 3 kutije pa pauziram uverila sam se u efikasnnost u roku samo jedne popijene kutije. Vrtoglavice, nesvestica izvadila krv gvozdje 1 i preporuci mi prijateljicca moje majke feroglobbin crveni, ja normalno skepticna pila mesec dana vidim vise energije, nisam pospana umorna izvadim krv gvozdje skocilo na 16 tako da ga pijem redovvno sa razmacima jos da napomenem da sam tada imala 46 kg kost i koza apetit uzas ubrzo sam popravila kilazu na 52 koja je inace moja okej kilaza. Nadam se da sam malo pomogla 🥰
2025 04 02
Minimum 3-6 meseci u zavisnosti potreba organizma. Ja prodajem Merz neseser sa vitaminima za kozu, kosu i nokte, 2 pakovanja=2 meseca terapije, cena nesesera sa 2 pakovanja vitamina je 1500 din.
2025 04 02
Ja sam pila Bioaktiv kolagen sa c vitaminom nekoliko meseci. Ima ga u dm-u. Brzo su se videli rezultati, možda za nekih mesec dana. Koža i nokti su se baš popravili. I drugi su primećivali da mi je ten bolji možda i više nego ja koja se gledam svaki dan. Jedino na kosi nisam primetila neku razliku
2025 04 02
Da li neko ima iskustva sa kolagenom? Onim Crux u kesicama, ili DrMax?
2025 04 02
> Nevenaaa13: > Zanima me koliko treba da se pije da bi se primetilo nesto, i preporuka za konkretan proizvod. Hvalaaa Solgar. Jedini radjeni po principu nanotehnologije, bilo koje njihove vitamine organizam ekspresno moze da usvoji i razgradi. Za 3 i po dana iliti 7tableta mi je bilo vidljivo smanjeno opadanje kose.
2025 04 02
Slažem se, sa Solgar vitaminima, videla sam boljitak posle 7-8 dana. Takodje, uz to sve preporuke za šampon Vichy Dercos Stimulating. Nećete pogresiti.
2025 04 03
Solgar je mama i tata, a cene su mizerno vise od drugih vitamina. Njihov q10 je neprevazidjen za zene, mi u kuci samo njihove vitamine koristimo za sve. Primer magnezijum, imala sam pucanje misica lista, grcevi u toku noci, svaku noc maltene 5 ili 6noci, onaj odvratan bol koji probudi i places maltene, bukvalno posle prve tablete je prestalo, posle sam pila po jednu da dan da bih regenerisala i misic i ovako za boljitak organizma.
2025 04 03
> DzoDzo: > > Nevenaaa13: > > Zanima me koliko treba da se pije da bi se primetilo nesto, i preporuka za konkretan proizvod. Hvalaaa > Solgar. Jedini radjeni po principu nanotehnologije, bilo koje njihove vitamine organizam ekspresno moze da usvoji i razgradi. Za 3 i po dana iliti 7tableta mi je bilo vidljivo smanjeno opadanje kose. Da li mozete da mi kazete koje ste tacno vitamine koristili za opadanje kose posto vidim da ima vise vrsta?Hvala unapred.
2025 04 04