Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Moda /

Šta volite od odeće ali vam ne stoji?

Haljine i suknje iznad kolena. Mnogo sam se puta oprostila od raznih prelepih modela samo zato jer su haljine kraće od 100cm i suknje ispod 60cm. I ljudi tvrde čak i da mi stoje ti kraći modeli ali se meni prosto ne dopadaju kako mi izgledaju kolena. Nemam ništa protiv toga da bilo šta kratko vidim na drugoj osobi, samo sebe ne vidim u tome.
2025 04 06
Uh, obuća.. moja šira stopala + baletanke, one klasične ravne ne idu baš naj naj. Mnogo mi bolje stoje one džombaste mokasine loaferice, kako se već zovu sa debelim đonom. Ali meni to izgleda kao da imam kopita🫢😄 Inače su mi jako kul od kako su se pojavile, ali ne vredi, ne volim ih nikako na sebi pa ih i ne nosim . I dalje su mi obične baletanke najlepša ravna obuća za proleće
2025 04 06
Lepo je videti da postoje zene koje su svesne nekih svojih nedostataka i to vesto sakrivaju tako sto biraju garderobu koja pokriva te nedostatke. Neko bi rekao da su to kompleksi a ja bih to nazvala biti svestan sebe,za mene su kompleksi nesto drugo. I ja mislim da mi nikako ne stoji crveni karmin,jer mislim da je preduslov za crveni karmin- lepi zubi. A kako bih volela da ga "nosim".. A s druge strane,toliko zena umisli da ima neki nedostatak a zapravo ga nema. Toliko zena ne nosi nesto jer ona sama misli da joj nesto ne stoji,a zapravo bi joj vecina rekla suprotno. Opet.. bitnije je sta ona misli o sebi.. I toliko zena nije svesno svoje lepote i cak se podvrguje operacijama i zahvatima da bi se ucinila lepsom a uglavnom napravi gore.
2025 04 07
Imam lepe zube, ali ne volim da se umusavim :D I mislim da ne umem lepo da ga ulinijam okolo, sto se sa drugim prirodnijim bojama ne vidi, crveno trazi perfekciju, ja nisam taj lik koji to ume da izvede i zadrzi kroz nekoliko sati :D Pritom, opet dolazimo do boje, nisam red, to mi je preupadljivo na faci, znaci svaki mm greske primetan, a onda bih imala uvek trip da ako me neko normalno gleda u oci, da sam musava, a zamrljanih zuba, ili od kose npr crvena linija presla preko face. Crveni karmin mi je opterecenje, ja cak ni ogledalce ne nosim, tad za snimanje sam znala da neko drugi mora da pazi na to sve, pa me ubedise, ali ovako... Sanse nema. A npr, imam neki trula visnja, znaci kidam sama sebi sa tim karminom, i nemam trip kao sa crvenim, nemam taj strah od stroke i nekompatibilnosti sa ostatkom sminke. mozda ako bih vise nosila crvenu garderobu, onda bih verovatno i presla tu granicu u glavi za crveni karmin, ovako sam u fazonu noooop
2025 04 07
Zemljani znaci vole zemljane, prirodne boje. Mars (ovan, skorpija) voli crveno. Melanholija (ribe) tamno sivo i crno; vodeni generalno su u plavo, zeleno, ali i sivim tonovima. Veselije ribe i blizanci su u sitnijim printovima. Lav voli zlatno i nijanse sunca- žuto, narandžastio, delom crveno; tipična lavica se farba u plavo, ako već nije prirodno svetle kose. Devica voli čisto- belo, ali i zemljane boje, jer je zemljani znak, više krem, nego braon. Bik voli da poseduje kvalitetne skupe komade, a udobne stvari iznosi do maksimuma. Romantičan rak voli roze i cvetno.. Možete naravno biti u znaku jedno, ali puno planeta imati u drugom znaku, pa niste tipičan predstavnik i ne uklapate se tu bojama i garderobom
2025 04 07
Jarac devica :D Bele majice fejvorit, mutne boje ono dimkasto... Smaragd zeleno, i kuhinju radimo u tom fazonu sa tamnijim drvetom. Siva preovladava nekako, ne znam sto, do te mere da obucem sive helanke i hvatam se za sivu majicu i onda kao, neeeee, uzmi bilo koju drugu jbt. Patike moraju uvek da budu toliko ciste kako mozda nisu ni u radnji, prezirem pregibe kada se pojave, to mi je onda za po dvoristu, nikako van kapije :D Kad vozim, imam jedne za to, jer papucice ce ih potkaciti i isprljati i onda se preobujem u ciste koje su kao nove iako su mozda stare 10dana ili 2godine :D Masina mi se naprala patika i patika, nekad se pitam kako je ziva :D Inace, pluton mi je u skorpiji, imam tu gadnu crnu koja mi donosi tu crvenu da me drugi vide u njoj kao toooop si, ali ja izgleda, begam od toga, mozda ne bih trebala :D E, sad cu malo da se isforsiram sa crvenom, iako bih rekla da ima veze sa npr ovulacijom, ciklusom, ali npr znam kada mi se nose bele pantalone ono moraaaam, ili da crknem, e taj isti dan ili sutradan cu da dobijem. :D
2025 04 07
Ja sam Bik ako niste znali već 🤣🤣
2025 04 07
> Her_Fashion: > Ja sam Bik ako niste znali već 🤣🤣 Nisi valjda prodala sve one jakne?! 😂 Orman će da ti plače 😂
2025 04 07
> jacaikaja: > > Her_Fashion: > > Ja sam Bik ako niste znali već 🤣🤣 > Nisi valjda prodala sve one jakne?! 😂 Orman će da ti plače 😂 Nisam, ali nadam se da hoću 🤣 Ormar će da odmori, svi su mi pukli koliko su puni (bukvalno, ona šipka se odvalila sa delićem drveta od težine na nioj, pozadi one lajsne sve razvaljene i tako) Stavila sam temu patike na 50% I to niko ne kupuje, evo ne znam😩
2025 04 07
Mesec u ribama hahahaha 90% garderobe sivo i crno 😄 ostatak zeleno plavo. Od zemlje nemam u horoskopu ništa, nije ni čudo što ne volim da nosim zemljane boje
2025 04 07
> didi83: > Mesec u ribama hahahaha 90% garderobe sivo i crno 😄 ostatak zeleno plavo. Od zemlje nemam u horoskopu ništa, nije ni čudo što ne volim da nosim zemljane boje Isto mesec u ribama, do skoro nisam izlazila iz crno sive, uz belu kao detalj- merkur u devici i uz teksas sa nekim rojal plavim komadima..uz to i animal print- venera u skorpiji..ali kako sam dosadila samoj sebi, tj poludela od monotonije boja, ubacila sam malo kamel (u zemljanom biku dve planete) uz spomenutu plavu i crvenu (mars u prvoj kući, u skorpiji dve planete). Za cudo u vodoliji nemam ništa, a sto sam starija, sve se ludje oblačim 😅
2025 04 07
Kao bik se uvek zaletim na crvenu odecu, ali kako sam vec dve godine ofarbana u tamno crvenu, uopste mi ne lezi vise da je nosim. 🫠 Kombinezoni su mi interesantni kao odevni predmet, a u njima sam kao dzak krompira, uvek tako ruzno nabudzeno u predelu kukova i stomaka. I trece sto volim da vidim a ne volim na sebi su haljine bez rukava. Kako god da se okrenem ruke mi deluju prevelike 🥲
2025 04 16
> jacaikaja: >Melanholija (ribe) tamno sivo i crno; Lav voli zlatno i nijanse sunca- žuto, narandžastio, delom crveno; tipična lavica se farba u plavo, ako već nije prirodno svetle kose. Ojoooj koliko mi preovladava podznak, ni slutila nisam... karakterno se smatram "tipičnom lavicom" ali što se vizuala tiče deeeefinitivno ne... Žuto, zlatno ili nedaoBog narandžasto ne volim da vidim ni na slici... Duboka crnina je moj separe, a razbijam je drečavo crvenim noktima i karminom koji su mu donekle postali "zaštitni znak" jer drugim bojama ne prilazim godinama... Da odgovorim na temu - kratke suknje i haljine, ne stoje mi ni u snu ali nosim, 'ebeš ga, jedan je život, šta ću kad volEm
2025 04 16
Moja prijateljica ne nosi leti ništa kratko, haljine i suknje samo do poda, jer kaže da ima izražene vene. Pokaže mi vene, a ono tanke linijice, vidi se izbliza malo; rekoh- zezas me.
2025 04 18
> didi83: > Ćao! Većina nas ima odeću koju nikada nismo obukle ali je čuvamo jer nam je lepa... Za koju boju, print, komad odeće se uvek uhvatite iako mislite da vam ne stoji? Ali vam se prosto sviđa boja ili materijal, i na nekom drugom izgleda super :) U mom slučaju to je cvetni dezen, ne podnosim ga na sebi ali volim da vidim cvetne stvari. Uhvatim se uvek za njih, posebno leti kad svi izbace cvetne haljinice. Takođe ne stoji mi krem i braon boja a volim ih inače, nekako su mi lepe i elegantne. Skinny jeans jer sam vitka gradjom i imam tanke noge
2026 01 31