Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Slika skinuta sa interneta

Pozdrav, ako moze mala pomoc? Htela sam da menjam vise torbi za jednu. E sad da li smem postaviti sliku torbe koja je sa interneta za koju bi da menjam ove moje ostale? Ne bih da postvim na svoj profil pa da mi admin skine oglas i da negativnu ocenu. Hvala
2025 04 06
I ja toliko stvari trazim,i ovo sa nemogucnoscu postavljanja slika na forum bas smorilo.. dosta njih rizikuje i to postavi kao predmet,ali mozda je i moguce da admini to tolerisu znajuci da postoji taj problem. Ne znam.. mozda da pitate admine?
2025 04 06
Sve je lutrija, mozes da okacis kao i mnogo drugih clanica, ali ne znaci da mozda bas ti neces biti zrtveno jagnje. Za sada nisam zapazila da clanicama skidaju takve oglase ili da zbog toga dobijaju negativne. Cak, ne bi ni bilo fer da neko zbog toga dobije negativnu ocenu, jer nema kako drugacije da objasni koji predmet zeli.
2025 04 06
> zvezdara123: > Da, da, lutrija, bravo! > Imam dve negativne od Admina, jedna je za slike sa Interneta, a pun sajt istih SVAKODNEVNO, čak i posle toliko godina! > Pa, zbog npr. netačanog opisa, a SVAKODNEVNO vidim npr. materijal: koza, a svako zna da se određeni brendovi ne rade u koži, mislim, Admini bi trebalo da znaju, jer se insistira na tačnosti unetih pojedinosti vezano za predmet prodaje i daju negativne za to. Ne, to njima nije važno, ali, da li je stanje nove stvari pod opcijom 'novo' , ili 'kao novo' , ili pak 'odlicno', jer je oprana, e to je bas važno, jer ide negativna, ali opet kako - kome. Svakako, tada sam i otkrila opciju 'odlicno', jer je na opadajucoj listi poslednja, a mislila sam da je 'dobro', po logici stvari. HIT!!! > Da, pitala sam se tada: 'Zašto, pa važne su saradnje, pouzdanost, zadovoljni kupci i sl.' , ali.... > Jedino na ovom sajtu dobar broj pouzdanih clanica, sa dosta pozitivnih, bas od Admina ima po koju negativnu zbog sporadicnih propusta u oglasavaju. Čak se i prate!? A, ne prate se u startu oglasivaci originala sa malim cenama, bez ocena, čiji oglasi ukazuju na potencijalno sigurnu prevaru? Pa, oglasivaci sa negativnim ocenama zbog losih i nepostenih saradnji? > Licno, ako nešto znači, kada vidim negativnu od Admina često ne dovodim saradnju u pitanje, važnija mi je ocena kupaca, baš zbog ličnog primera. Bas sam to i primetila kod mnogih članica da imaju negativne od strane Admina samo zato sto nisu bile upucene za neka pravila. Sto smatram da nije u redu. Mislim da za potraznju ne bi trebalo da vaze ista pravila kao i za prodaju. Vama svakako hvala na odgovoru. Postavicu pa sta bude. 😁
2025 04 07
> DzoDzo: > Sve je lutrija, mozes da okacis kao i mnogo drugih clanica, ali ne znaci da mozda bas ti neces biti zrtveno jagnje. > Za sada nisam zapazila da clanicama skidaju takve oglase ili da zbog toga dobijaju negativne. > Cak, ne bi ni bilo fer da neko zbog toga dobije negativnu ocenu, jer nema kako drugacije da objasni koji predmet zeli. Veruj mi ja sam baksuz , postavicu pa sta bude biće. Hvala na odgovoru.
2025 04 07
> lovesilver: > I ja toliko stvari trazim,i ovo sa nemogucnoscu postavljanja slika na forum bas smorilo.. dosta njih rizikuje i to postavi kao predmet,ali mozda je i moguce da admini to tolerisu znajuci da postoji taj problem. Ne znam.. mozda da pitate admine? Iskreno jos uvek nisam savladala app. kako treba i ne mogu nikako pronaci ko su Admini. Ali ako ovo vide ja ih molim da promene pravila za potraznju i prodaju. I treba da se zabrani prodaja sa tudjim internet slikama , ali mi koji potrazujemo, menjamo itd.. Da ta pravila jednostavno ne vaze.
2025 04 07
Ne kapiram u čemu je problem ukoliko se postavi jedna fotografija sa interneta. Nekad je teško fotografisati predmet tako da bude verodostojno prikazan. Treba da ima i originalne fotke, naravno.
2025 04 09