Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Prodaja ovih dana

Drage članice, hiljadu puta postavljano pitanje, kako vam ide prodaja ovih dana? 😊
2025 04 07
Slabo...prodala sam predmet i jednu razmenu i to je to...vise kupujem...
2025 04 07
Meni da kucnem u drvo ekstra, mislim da nikad u kracem vremenskom roku nisam prodala vise stvari. Od sredine prosle nedelje do danas mi je otislo oko 15ak predmeta. Bukvalno ne znam sta se desilo, ali dobro je da se malo pokrenula prodaja, i ja sam svasta kupila na sajtu. 😊 Ostalo mi je jos mozda par predmeta i odjavljujem se do jeseni, nemam vise stvari.. 😅
2025 04 07
Isto ide skroz ok, ali i kupovina takođe. 😀
2025 04 07
Više ide kupovina iskreno 😊
2025 04 07
> KrpiceMP: > Meni da kucnem u drvo ekstra, mislim da nikad u kracem vremenskom roku nisam prodala vise stvari. Od sredine prosle nedelje do danas mi je otislo oko 15ak predmeta. Bukvalno ne znam sta se desilo, ali dobro je da se malo pokrenula prodaja, i ja sam svasta kupila na sajtu. 😊 Ostalo mi je jos mozda par predmeta i odjavljujem se do jeseni, nemam vise stvari.. 😅 Bravo! Izgleda da nema pravila. 😊
2025 04 08
Baš slabo,ne znam koji je razlog jer mislim da su cene ok.
2025 04 08
Bas slabo, cesto se pitam prodajem li shit, jesu li visoke cene...? Prodaja zero, ili jedan predmet mesečno. Padne mi ponekad na pamet da stavim opciju 'poklanjam', pa da vidim ima li interesovanja tada, u čemu je caka.... A, kupujem kao luda, valjda na nervnoj bazi (ahahaha, sigurno na nervnoj bazi).
2025 04 08
Baš nikako u poslednje vreme, kad sam otvorila nalog super mi je krenulo a sad sve stoji. Pregledi na predmetima su isto srednje žalosni...
2025 04 08
Jeste, pregleda je baš malo, to sam i ja primetila. A takođe i interesovanje. Imala sam dva upita u skorije vreme, i obe članice su samo isparile nakon mog odgovora.
2025 04 08
Takođe + "članice" iliti lažni profili koji mi traže dodatne slike i snimke u odeći...
2025 04 08
Meni ne ide nista : ) ali nisam ni aktivna kao pre Nemam ni volje ni vremena
2025 04 08
Meni prodaja bas slabo,ali zato kupovina mi odlicno ide!😂😂😂 Samo kupujem,kupujem,a znam da necu nositi,ali opet kupujem.. Bolest..
2025 04 08
> Anast.: > Drage članice, hiljadu puta postavljano pitanje, kako vam ide prodaja ovih dana? 😊 Veoma slabo,poslednju prodaju sam imala februara.
2025 04 08
prodam svaki dan nesto za 300 dinara, a kad treba da kupim na ovom sajtu vecito predmeti kostaju 10 hiljada to sto ja gledam , tako da vecito u minusu.
2025 04 10
1 2