Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Prodaja ovih dana

Meni, čini mi se, nikad gore do sada. Mesecima nisam prodala ništa, a imam baš dosta stvari na profilu.
2025 04 11
Onako, par stvarcica mi je otislo, ostalo stoji iako dosta devojaka prati stvari. A tek planiram vecu cistku :')
2025 04 12
Mesecima je baš slaba, možda sam prodala 2-3 stavke od decembra 😂 Jedino što sad imam su upiti u nedogled i onda na kraju "uzimam na platu sigurno, samo mi čuvaj 20 dana" za stvar koja košta 500 dinara. I onda se više nikad ne jave 😁 Ili oni koji kupuju isključivo pouzećem i uvrede se kad tražim uplatu unapred, kao da nije navedeno u opisu baš svakog oglasa na profilu (i na fb kad objavim, uvek navedem da je obavezna uplata pre slanja). Ukratko, gubimo vreme ovde 😂 A sve što želim je da prodam taj deo preostalih stvari i tu sobu oslobodim u potpunosti da bude slikarski studio. Što je trenutno nemoguće od civiluka, kutija i pozadina za slikanje stvari 😂
2025 04 13
Lose. 2 prodaje u aprilu. A i ja sam slabije bila aktivna. Naterah se tek jutros da okacim haljinice, kojih imam bas dosta. A jutros sam i sako slikala i malopre okacila. Budi se lepo vreme, bice prodaje valjda.
2025 04 13
1 2