Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Ukinuta opcija odlično stanje predmeta?

Ćao devojke! Da li je još nekoj nestala opcija ‘odlično’ za stanje predmeta prilikom postavljanja oglasa? Kod mene se više ne pojavljuje pa da proverim da li je do mene ili su nešto menjali. 🙂
2025 04 17
Nema je ni kod mene znaic ukinuta izgleda ,:)
2025 04 17
Nema ni kod mene..
2025 04 17
Ja je nisam ni imala u padajucem meniju uopste.
2025 04 17
Ako su već morali da ukinu nešto, bolje da su ukinuli ' novo bez etikete', jer se ta opcija najviše zloupotrebljava.
2025 04 17
Ne znam da li je ukinuta ili su slučajno zeznuli jer opcija i dalje postoji u filterima. Svakako je problem jer se ovde koristi "veoma dobro" za iznošene stvari iz džakova i onda mi treba da stavimo to isto za recimo predmet koji je jednom obučen i besprekoran.
2025 04 17
Slažem se apsolutno, konkretno meni će praviti problem da napravim selekciju u koju kategoriju da svrstam predmet jer imam neke predmete koji su nošeni više puta, prani ali i dalje izgledaju super i njih sam stavljala u kategoriju 'veoma dobro', a predmete koji su obučeni jednom ili dva puta u 'odlično' jer zaista izgledaju kao novi. Nadam se da su slučajno zeznuli 😬
2025 04 17
I ja sam uhvatila promenu bas po ukidanju. Steta, za one nenosene ili jednom nosene krpice sam koristila Odlicno, a sad mora Vrlo Dobro da stoji. Ali sta je - tu je🤷🏻‍♀️
2025 04 17
To je bas opis koji je bar meni uvek najpotrebniji. Nadam se da ce vratiti.
2025 04 25