Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Obavestenja na mejl adresu

Pozdrav svima. :") U poslednjih par meseci mi uopste ne stizu mejlovi kada mi neka clanica posalje poruku. Da li se to samo meni desava ili postoji ovaj problem kod jos nekoga? Ranije mi je uvek stizao, sto mi je bilo super jer ne ulazim tako cesto, ali sada mi predstavlja problem jer ne vidim poruke i po 15 dana.
2025 04 19
Ne stižu, ima već neko vreme.
2025 04 19
Ni meni odaaaavno ne stižu obaveštenja na mail.
2025 04 19
Pre 20ak dana je proradilo na kratko,i tako par dana i opet zabagovalo. Bas iritira,al sta da se radi?..
2025 04 20
Meni stižu ali kasne.
2025 04 20
meni isto stignu kasno ili ne uopšte, a pre su mi redovno stizali
2025 04 23
Meni ne stižu više obaveštenja na mejl uopšte unazad 10ak dana. Ajd to još nekako, nego mi u inboxu uopšte ne stoji kao nova poruka, sve izgledaju kao da su pročitane, čak ni onog obaveštenja kod pisamceta nema. Znači, moram da izlistam sve poruke i isčitam da vidim da li je nešto novo???
2025 04 26
To mi se jos uvek nije desavalo. To pisamce nekako uvek imam. Da li ovaj sajt ima neko odrzavanje, neko prijavljivanje bagova?
2025 04 26
Izgleda da ovaj sajt ima jedino opciju selektivnog brisanja oglasa i selektivnog blokiranja profila. Ja ne vidim druge aktivnosti.
2025 04 26
Da li postoji opcija da se privremeno, da kazem, sakrije oglas? Necu biti u prilici da pratim poruke desetak dana, a kako ne stizu obavestenja o porukama na mail, ne bih da dodjem u situaciju da ispadne da ne odgovaram na upite.
2025 05 22
Ne postoji.
2025 05 22
Ni ja ne dobijam više mejlove s krpica nedeljama, a ranije mi je za svaku poruku stizalo. To je baš nazadovanje u odnosu na pre
2025 05 23
> emilyy: > Ne postoji. Pretpostavih, ali bolje da proverim, mozda sam corava. Hvala na odgovoru!
2025 05 23
I ja sam primetila da ne stizu neko vreme. Nadam se da ce resiti
2025 05 25