Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Manual / Coffee With Milk

U ponudi imamo Manual Coffee With Milk u odlicnom stanju, bez ostecenja po povoljnoj ceni. Slika Modela torbe je sa sajta
upload
2025 04 24
Videla sam je na Vašem profilu, još i bordo 😍 Prelepa je zaista, ali prevelika za mene, sigurna sam da će se brzo prodati 🍀
2025 04 24
Hvala lepo. Da, i meni je veca, uglavnom se zadrzavam na minijaturama, da ima prostor samo za telefon, kljuceve i sl. Super mi je i ova, crna, ali je nema u ponudi...
upload
2025 04 24
Za moj ukus 308 nije velika, nego uglavnom nosim torbe cvrste forme. Bar da ima dve rucke.
2025 04 25
Upravo sam slučajno saznala da je 879 bukvalno plagijat Coccinelle torbe, iskreno, malo sam se smorila 😒
upload
2025 04 29
Prate trziste, kolekcija CWM jeste radjena po vecini modela poznatih brendova.. odavno imaju i "mini kelly".. Meni nije smor. Bitno mi je da je kvalitetna torba, nekako mi je i to prihvatljivije nego kopija (izvornog brenda).
2025 04 29
Dobro, da, svakako jeste prihvatljivije nego kopija. Ali opet mislim da nisu morali baš identično da skinu model. Vratiću belu, poručila sam Coccinelle, a onu krem ću da ostavim.
2025 04 29
Iskreno bih se odlucila za CWM, prvo zbog drasticne razlike u ceni (kvalitet nemanjka), a drugo sto su dostupni za sve eventualne popravke. Sa srecom, samo nek' se kupuje. 😂
2025 04 29
Hahah, hvala 😅🥰 Ovu Coccinelle sam poručila od personal shoppera, sad su na sniženju, i dalje postoji razlika u ceni ali nije drastična. Ali ću ih imati obe pa mogu i da uporedim eventualne razlike 😅
2025 04 29
1 2