Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Zasto mi nestaju oglasi?

Dva oglasa mi je obrisano iz cista mira, jedan je stajao sigurno godinu dana a drugi mozda dva meseca, nikad nisam prekrsila neko pravilo, naprotiv oba su uslikana i tagovana kao i sve ostalo sto imam na profilu i sto nije obrisano. Da li je adminima dosadno pa brisu random oglase, pored ovoliko nepravilnosti i prevaranata na sajtu kojim bi se mogli pozabaviti? Ili su uvedena neka nova pravila, nisam aktivna na forumu jer imam malu bebu, mozda nesto nisam ispratila…stvarno ne razumem. 🌷
2025 04 21
Izvinjavam se, evo upravo sam videla temu slicnu ovoj a ne mogu da obrisem, vidim da nisam jedina kojoj se desava, admini evo mozete obrisati moju temu umesto sto brisete oglase koji ne krse pravila i nisu stari 😊
2025 04 21
Ma oni mesec dana nemogu da rese problem sa logovanjem preko fb naloga na ovom sajtu sa tim profilom sam od 2013 god i jos uvek se niko ne oglasava da resi problem zabole ih nesto
2025 04 21
Neverovatno, ali admini kao da namerno pronalaze nove razloge da brišu oglase i time sabotiraju sami sebe. Počeli su da brišu ukoliko postaviš fotografiju sa interneta (ja nekad ubacim i takvu fotku da bi se bolje videlo šta prodajem), a navodno brišu i ako fotka izgleda previše profesionalno... možda je to bilo u pitanju.
2025 04 25
Meni su danas obrisali svu kozmetiku, pa sam pocela ponovo da stavljam, pa su opet poceli da obrisu dok sam stavljala, i tako u krug ceo dan! A nema razloga da mi brisu, sve sam ispostovala, batch code napisala, slike nisu sa interenta, stvarno mi nije jasno nista!
2025 04 25
Ja sam mislio da sam jedini ali evo videh da nisam usamljen u tome...... Podrska sam Vam ako nesto znaci, mada nemam pojma kako to resiti i zasto se neki oglasi brisu? Pozz
2025 04 26
> jecasd123: > Ma oni mesec dana nemogu da rese problem sa logovanjem preko fb naloga na ovom sajtu sa tim profilom sam od 2013 god i jos uvek se niko ne oglasava da resi problem zabole ih nesto Ja sam ostala ulogovana na kompjuteru i sad ne mogu da okacim bilo kakvu sliku (oglas ili tema) jer mi trazi da se ponovo ulogujem i posle ode sesija :') stvarno dokle vise...
2025 04 27
> Misenija: > Meni su danas obrisali svu kozmetiku, pa sam pocela ponovo da stavljam, pa su opet poceli da obrisu dok sam stavljala, i tako u krug ceo dan! A nema razloga da mi brisu, sve sam ispostovala, batch code napisala, slike nisu sa interenta, stvarno mi nije jasno nista! I ja imam isto iskustvo,zaista mislim da je njima dosadno malo vise jer je sve u roku I sa tagovima...
2025 05 01
Upravo sam krenula da postavim isto pitanje. Slike su moje, nisu skidane sa neta. Postoje isti predeti već, proverila sam. U istoj kategoriji.
2025 05 04