Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Pankreatitis,upala pankreasa ili gusteraca iskustva

Molim vas ko ima iskustva sa problemom nista ne dobijam informacije od doktora svaki savet dobrodosao
2025 05 06
Ja sam imala upalu pre par godina...to su bolovi uzasni...bar je meni bilo tako...sva sam bila zuta i kad sam otisla kod lekara,ostavili su me u bolnici i trebala sam da lezim,medjutim izasla sam na sopstvenu odgovornost jer sam imala malu bebu koja je sisala..Primila sam infuziju i to je to.
2025 05 07
> KristinaCa12: > Ja sam imala upalu pre par godina...to su bolovi uzasni...bar je meni bilo tako...sva sam bila zuta i kad sam otisla kod lekara,ostavili su me u bolnici i trebala sam da lezim,medjutim izasla sam na sopstvenu odgovornost jer sam imala malu bebu koja je sisala..Primila sam infuziju i to je to. Verovatno akutnu samo?
2025 05 16
> OljaAlicmm: > > KristinaCa12: > > Ja sam imala upalu pre par godina...to su bolovi uzasni...bar je meni bilo tako...sva sam bila zuta i kad sam otisla kod lekara,ostavili su me u bolnici i trebala sam da lezim,medjutim izasla sam na sopstvenu odgovornost jer sam imala malu bebu koja je sisala..Primila sam infuziju i to je to. > Verovatno akutnu samo? Verovatno,jer nisam imala posle toga probleme...ali nekad hoce da me zaboli ako preteram sa hranom 🤦‍♀️😃...to obicno pred dobijanje ja preteram sa hranom ..
2025 05 16