Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Prepravka kožnih jakni

Shvatila sam da ne mogu da kupim kožnu jaknu kakvu želim jer ne postoji, pa bih da "proširim" jednu moju koja mi je mala. Mala mi je u ramenima, rukavi su tesni, jedva se uvučem u nju 😅 Uglavnom našla sam na netu neke radionice koje se bave popravkom i prepravkom kože, ali čisto da pitam da li neko ima iskustva sa tim, eventualno preporuku gde otići. Hvala 🌸🙏
2025 05 23
Mislim da je nezgodno prosirivati kožnu jaknu, jer tu ima puno sitnih rupica, vide se tragovi od igle gde je šiveno. Pitanje i koliko ima fore da se proširi. Lakše je svakako suziti. Ja bih radije smršala, ako je tolika ljubav u pitanju 😅 Druga opcija je sašiti unikatnu jaknu po svojoj meri
2025 05 23
> jacaikaja: > Mislim da je nezgodno prosirivati kožnu jaknu, jer tu ima puno sitnih rupica, vide se tragovi od igle gde je šiveno. Pitanje i koliko ima fore da se proširi. Lakše je svakako suziti. Ja bih radije smršala, ako je tolika ljubav u pitanju 😅 Druga opcija je sašiti unikatnu jaknu po svojoj meri Pa ne mogu da smršam jer su u pitanju kosti 🤣 Ruke i ledja i nekako ako odlučim da prestanem sa teretanom, ali ramena ne mogu da suzim 🤣 Ima I tu do mišića, ali više je problem jer su generalno široka, u startu mi je bila mala (omašena veličina), tako da i da se nekako vratim na "fabrička" podešavanja, nema šanse. Hvala svakako, našla sam neku radionicu Lila u BG-u i na sajtu reklamiraju i proširivanje, mislim da se dodaje materijal. Ali opet, ne znam. Raspitaću se dobro pre nego što se usudim.
2025 05 23
.
upload
2025 05 23
I opcija šivenja po meri je ok, mada je meni više do kvaliteta kože, tj. volela bih ako bi ova moja mogla da se nekako proširi. Juče sam kupila kožnu jaknu i papreno je platila da bih videla oštećenje kad sam došla kući i baš sam se razočarala. Ja već 3 godine patim za ovom mojom jaknom jer je savršena i ta nova jakna je bila poslednja kap. Tako da sam odlučila da pokušam nekako da je "sredim"
2025 05 23
Scotch and Soda.. Imam osećaj da će cela da se oguli za 2 meseca
upload
2025 05 23
😏😏
upload
2025 05 23
Pobogu, podnesite reklamaciju za ovu jaknu. Imate pravo kao potrošač. Gre'ota je da je platite Boga oca i ne iznosite pošteno. 🥺
2025 05 23
> kaileenakala: > Pobogu, podnesite reklamaciju za ovu jaknu. Imate pravo kao potrošač. Gre'ota je da je platite Boga oca i ne iznosite pošteno. 🥺 Hoću, ne sredjujem nju već jednu drugu. Samo sam ostavila ovo za primer zašto želim tu drugu da proširim. Bukvalno ne vredi, eto platila sam je 60000 i dobila ovo. Inače sam je prvo poručila sa Remixa, i javili mi da je rasprodata i bukvalno sam bila na ivici suza. Zaljubila sam se u jaknu. Odem juče u Scotch and Soda u Rajićevoj I stoji jedna jedina i kupim je. Sreći nikad kraja 🤣 (Inače u toj radnji je bukvalno mrak svuda, nisam mogla da vidim). Posle kad sam došla kući, šlog 🥲 Da se ne raspada, vredela bi svaki dinar, a kupila sam je da mi traje godinama.
upload
2025 05 23
Bolje da ste otišli u Solun za te pare i kupili top kožnu jaknu za max 100e. Strašno... Inače ako bi radili proširivanje jakne, pitanje je da li bi na kraju bili zadovoljni kako izgleda, jer verovatno ne bi i mislim da to ne treba raditi. Pitanje je i slaganje kože koja sigurno nije kao od vaše jakne, a to sve košta papreno jer je gore od šivenja nove. Tako da kupite neku normalnu jaknu, a stara nek ide dalje. Ima toliko polovnih kvalitetnih, a i novih na primer u Grčkoj, pri tom ne mislim na modele za babe, jer uglavnom vrvi od tih, ali može se naći modernija i kvalitetna kad se potraži.
2025 05 24
Hvala, slažem se. Iskreno, mislila sam da će za taj novac biti super jakna. Koža je ovako na prvu zaista lepa, na dodir i sve. Samo nisam videla te mane. Vodila sam se time da je poznat brend i da za taj novac mora da bude kvalitet. Imala sam npr. Zara jaknu od skaja godinama koja se nije ljuštila uopšte, pa nekom logikom, za taj novac i prava koža + brend, prosto sam očekivala neki kvalitet (naravno ne da je neuništiva, ali ne ni ovo). Šteta za to proširivanje, u pitanju je ona moja Kooples jakna, ako ste je videli, obrisala sam je sa profila kad sam se izvervirala za ovu Scotch and Soda 🤣 Palo mi je na pamet da je proširim jer je baš nerealno kvalitetna za današnje standarde, a i kupila mi je mama, pa sam i malo sentimentalno vezana za nju. A nekako od tad tražim da kupim neku takvu, al nema nigde 🤣
2025 05 24
Na limundu je bila nova sa etiketom i otišla za neki simboličan iznos. Niko ovde ne zna tu marku. Treba samo pratiti. To što po prodavnicama sad prodaju je blagi očaj što se kvaliteta tiče, bez obzira na marku. Naravno da je dizajn stvari lep, ali kvalitet vidite i sami. Baš mi je žao jer nisu male pare, nadam se da će sa povratom biti sve ok.
2025 05 24
Brine me samo što sam je kupila u radnji a ne online, ali svakako bi trebalo da prihvate reklamaciju. Msm u radnji je bukvalno mrkli mrak. Idem u Pon pa ću videti 🫠
2025 05 24
Trebalo bi da prihvate, ali ko zna.
2025 05 24
Slažem se sa clanicom. Za 500 evra mozes da letujes u Grckoj i kupis kožnu jaknu, a mozes i u Tursku da skokneš, sve u toj ceni
2025 05 26
1 2