Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Dok se sajt učita, stvari će izaći iz mode

Jel realno da čekam po celu večnost da se učita stranica, nakon svakog klika? Ne znam da li je tako samo meni, ali živaca nemam, samo izađem, nikad gore nije bilo ovde
2025 05 28
Izgleda da je svima tako,nikada gore nije bilo. Ne mogu da postavim nove oglase,ne mogu da pošaljem dodatne slike kupcu,na forumu ne mogu da postavim sliku šta tražim a kada počnem da objašnjavam odustanem zbog reklama koje non stop iskaču....sve je postalo nemoguća misija.
2025 05 28
Baš sam ušla na forum da proverim ima li neko sličan problem. I ne samo poruke, ako zelim da kupim nesto, dok udjem u par predmeta, odustanem.. A za postavljanje predmeta nemam problem Teško nama 🥴😅
2025 05 28
Kad pretrazujem, sve lepo ucitava,kad prelazim na sledecu stranu sve super. Ali kad hocu da listam nove predmete,e onda je 2004 godina. Bukvalno cujem onaj dial up zvuk!
2025 05 28
Kod mene isto jako tesko funkcise, jako sporo se ucitava dok unosim nove predmete,bas me izludjuje
2025 05 29
katastrofa,jako mi je omiljen ovaj sajt,ali niko ne brine o njemu
2025 06 03
> Ana2018: > Jel realno da čekam po celu večnost da se učita stranica, nakon svakog klika? > Ne znam da li je tako samo meni, ali živaca nemam, samo izađem, nikad gore nije bilo ovde Pa moras da cekas jer sajt nije kao sto je nekada bio. Gomila reklama Sinsay koji iskace i ne mozes da ga sklonis. Komercijalizovali su sajt zaneli se i izgubilo je svaki car. Dodaju gomilu svojih “nerealnih” pravila umesto da nas puste da slobodno prodajemo nase stvari po jako povoljnim cenama. Uzas, nadam se da ce neko da se doseti i uradi nesto slicno i pobije ovaj sajt.
2025 06 09
> florida: > katastrofa,jako mi je omiljen ovaj sajt,ali niko ne brine o njemu Brine, ali vise brini sa stave sto vise reklama i sta mi to obajvljujemo da obavezno obrisu ako ne postujemo pravila koja nisu ni za procitati
2025 06 09
Da li je jos nekome mozda od skoro jako los kvalitet fotografije koju ubaci na sajt? Do skoro nisam imala problema i sve fotografije su mi bile kao na telefonu, ali sada je kvalitet uzasan kada je ubacim. 😌
2025 06 15