Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Postovi na forumu mi se brisu?

Da li se jos nekom desava da mu nestane neka tema sa foruma? Desava se vec 2 put, ne znam da li se samo izbrise ili admini izbrisu. Jer vidim da neko stavlja nekoliko puta istu temu
2025 06 10
Drage zene. Na sajtovima za prodaju sam godinama. Losih iskustava mogu reci i da nemam. Ovde se uvek desava ista stvar. BRISU MI SE OGLASI, OBRISANI SU MI I POZITIVNI KOMENTARI, na poslednje obracanje ADMIN je postavio na mom profilu negativni smajli! Nicim obavestena,nisam znala da ne smem postavljati kopacke,ali vise od 10 drugih oglasa je bilo u ispravnoj kategoriji. Ovde stojim iza svog punog imena i prezimena. Ne kriem se iza brojeva ,slovica i laznih profila. Nisam zaposlena i ovde mi je deo zarade. Ovo je bezobrazluk. Zene prodaju rutave iscepane stvari koje su za smece i takvi profili hladno stoje. Gde god je bila moderna dobra stvar,posle je bila obrisana i ako vam za postavljanje oglasa na sajtu koji baguje treba cela vecnost. Je l ovde iza svega stoji neki Ćaci? Znam da cu posle ovog biti blokirana,al iskreno j... mi se vise od kompleksa, oholosti i sujete drugih ljudi!
2025 06 11
i ja sam primetila da su mi 2 teme sa foruma obrisane. Nisam dobila nikakvo obavestenje zasto. Teme su bile inace u dobroj kategiriji. Bezveze, sto se tice oglasa to mi redovno brisu. Jos uvek mi nije jasno sto sam na ovom sajtu i dalje....
2025 06 12
Meni su sve skinuli sa profila, svih 14 stvari, bez ikakvog obavestenja. Ovo je stvarno sramota
2025 06 13
> _sani.: > Da li se jos nekom desava da mu nestane neka tema sa foruma? Desava se vec 2 put, ne znam da li se samo izbrise ili admini izbrisu. > Jer vidim da neko stavlja nekoliko puta istu temu Da. Možda si postavila neko osetljivo pitanje ;)
2025 06 16
Pitam se cesto da li je admin clan sns bande pa ima neke dojave o mojim share na insta vezano za stanje u drzavi,jer eto, postavila sam i ja u temi za rukotvorine ime svog brenda na instagramu i nakit koji pletem pa je obrisao/la. Nisam postavila link ka profilu samo ime, a i da jesam ovi nepomenici od moderatora su na sajtu na kom ljudi pokusavaju menjati i dati odeci drugu sansu nabidzili milion oglasa za prodaju garderobe, znaci koja nebuloza.
2025 06 16
Ovo pise sto se tice pravila foruma Koja su pravila foruma? Forum je mesto na kojem diskutujemo i delimo naša mišljenja i novosti. Stoga se na celu stranicu primenjuju ista ona pravila koja koristimo u svakodnevnom životu - poštujte jedni druge, poštujte tuđe mišljenje, prijateljski komunicirajte, nemojte psovati. Svako može da započne neku temu na forumu koja ga interesuje i da pozove druge zainteresovane korisnike da učestvuju. Teme i poruke na forumu se kontrolišu i mogu biti obrisane iz sledećih razloga: - Tema ili poruka je vidno napisana iz promotivnih razloga, sadrži reklamu, poziva korisnike da posete profil određenog korisnika ili ih upućuju na neki artikl; - Tema ne postavlja pitanja i ne poziva korisnike na diskusiju; - Tema već postoji. Pre nego što kreirate temu na forumu, molimo pogledajte da li takva tema već postoji, a onda se priključite diskusiji; - Naslov ili sadržaj teme je napisan velikim slovima. Molimo poštujete korisnike i ispravno pišite tekst; - Korisnik psuje i vređa; - Tema je otvorena u pogrešnom podforumu. Članovi koji budu ignorisali ova pravila, zatrpavali forum sa reklamiranjem, otvaranjem novih tema i otvaranjem tema u pogrešnom podforumu će biti blokirani na forumu bez prethodnog upozorenja.
2025 06 17
> Dadanagaga: > Pitam se cesto da li je admin clan sns bande pa ima neke dojave o mojim share na insta vezano za stanje u drzavi,jer eto, postavila sam i ja u temi za rukotvorine ime svog brenda na instagramu i nakit koji pletem pa je obrisao/la. Nisam postavila link ka profilu samo ime, a i da jesam ovi nepomenici od moderatora su na sajtu na kom ljudi pokusavaju menjati i dati odeci drugu sansu nabidzili milion oglasa za prodaju garderobe, znaci koja nebuloza. Verovatno je shvaćeno kao reklama, a nisi platila. Nagadjam. Ja sam postavila pitanje zašto postoje dvostruki aršini, jednima se brišu predmeti drugima ne. I obrisana je sama tema :')
2025 06 20