Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li ostavljate utiske?

e sad ste me pokrenule da proverim i bas jedan utisak ne uzvratih od pre 10 dana.. problem je sto vise ne stize obavestenje na mejl pa samim tim je teze ispratiti
2025 06 20
Ostavljam utiske, em zelim da izrazim i obznanim zahvalnost na dobroj saradnji, em ti utisci znace, pogotovu onima sa malim brojem utisaka. Ne brisem neuzvracene, ali smatram da je stvar kulture i solidarnosti. I meni je neko ukazao poverenje, i za mene se neko iscimao da ostavi utisak.
2025 07 06
Da. Kao kupac, prva. Kad stigne proizvod, zahvalim se i redovno napišem da ostavljam utisak (razume se pozitivni). Kao prodavac, čekam. Baš sam pre neki dan obrisala utisak, jer mi nije bio uzvraćen. Msm, smešno je, cura ima 7 utisaka, moj je bio 8mi, nemoguće da ga nije videla 😅
2025 07 06
Da, ovo je izuzetno iritantna pojava, ne znam sta je tesko odvojiti jedan minut i dati ocenu nakon saradnje. Ti utisci znace jer svi mi gledamo ocene clana s kojim saradjujemo i po tome negde lako mozemo da zakljucimo kakva ce saradnja biti. Ja imam 35 pozitivnih ocena i bar jos toliko njih me nije ocenilo i bas mi je to bezveze... I meni je glupo da trazim nekome da me oceni, kontam da se to podrazumeva, ali ocigledno nije tako...
2025 07 08
Uvek kad kupujete od nekog imajte na umu da utisci koje vidite nisu svi utisci. Nekako je postalo''moderno'' ne davati utisak. A na KP je jos gore, tamo ocene dobijaju samo komercijalni prodavci, preprodavci i sl.
2025 07 12
Sreca pa sam najaktivnija bila u periodu kada se istog momenta davao utisak, ovo sada je strasno... Evo od poslednje 3 saradnje, imam samo 1 utisak... Neverovatno... I kao prodavac i kao kupac, nakon sto iskomuniciram da je sve proslo okej itd odmah ostavim utisak... Ali pocecu da brisem, ne vidim drugo resenje...
2025 07 24
Ja sam samo prodavala i uvek sacekam da kupc ostavi utisak ili mi bar napise poruku da je predmet stigao i da su zadovoljni i onda im uzvratim posto meni saradnja nije kompletirana dok predmet nije preuzet itd
2025 07 28
1 2