Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li ostavljate utiske?

Da li ostavljate ocene nakon uspešne saradnje, ako ste zadovoljne istom (nebitno da li kao kupac/prodavac)? Iz principa sam počela da brišem neuzvraćane utiske, jer odmah nakon uspešne saradnje, naročito ako sam kupac i zadovoljna sam, ostavljam pozitivnu ocenu, ali evo poslednjih 5 saradnji sam čekala izvesno vreme da članice uzvrate utisak, ali se to nije desilo. Nikada nikome nisam tražila da me oceni, niti ću, po meni je to kompletiranje saradnje i uvek ostavim utisak na kraju saradnje, ali ne kontam onda šta tripuju one?
2025 06 17
Uvek ostavim utisak, i dok sam prodavala stvari a i sada kao kupac i posebno ako sam se javila za poklon. Desavalo mi se ranije da mi se utisak ne uzvrati pa sam pocela otvoreno da naglasavam da sam utisak ostavila i da ocekujem povratni, prosto smatram da je to fer, uzvratiti utisak nekom jel. Da li pojedine clanice zaborave ili ne zele, to ne znam ali svakako nije fer.
2025 06 17
Obavezno ostavljam utisak prva ako sam ja inicirala saradnju, i naglasim da sam ostavila, pa ako može da se uzvrati. Takođe, kad mi se kupac javi da je preuzeo paket, a da pritom nije ostavio utisak, isto tako zamolim za utisak i kažem da ću uzvratiti, pa ako mi ostavi, uzvratim, ako ne, ne ostavim ni ja. Upravo čekam jedan takav, gde je kupac bio oduševljen predmetom, ali nije ostavljen utisak. Meni lično znače utisci, pogotovo što još nemam neki baš prevelik broj. 🌸
2025 06 17
Baš mi nije okej, naročito ako se jave da kažu da su zadovoljne kupljenim. Nisam do sada nikada tražila ocenu, čak ni u takvim situacijama. Nakon što mi jave da su zadovoljne, ja uvek ostavim utisak, ali evo, počela sam da ih brišem, ako u roku od par dana ne uzvrate. Smatram da na Krpicama svaki utisak znači, jer nije u pitanju kontrolisana platforma i jedini način da neko stekne kredibilitet su upravo te ocene, zbog toga mi je nekako posebno važno da kako ostavim, tako i dobijem adekvatan utisak. 🤷🏽‍♀️
2025 06 17
Posto sam ovde uglavnom kao prodavac, retko kad kupim nesto, obicno utiske uzvratim cim mi kupac ostavi ocenu, a ako ja kupujem, cim mi stigne predmet, javim se clanici od koje sam predmet kupila i ostavim joj utisak. Mislim da sam ostala uskracena za jedno 50 pozitivnih ocena do sada ,:)
2025 06 17
Mene odavno to više ne zanima, kupim super stvar po super ceni i ostavim utisak; ako prodavac ne ostavi, nema veze. Kada su u pitanju noviji članovi, skrenem im pažnju da utisci znace, jer će lakse prodati i da im kupci obrišu ostavljen utisak ako ne uzvrate, te zato imaju npr samo 2 utiska, iako su imali više saradnji. Poslednjih meseci nisam dobila bas dosta utisaka kao kupac, a sve je proteklo super
2025 06 17
Obožavam utiske! Baš volim taj momenat kada nekom treba da napišem nešto lepo. 🙂✨️ Da, uvek ih ostavljam.
2025 06 17
Ostavim utisak uvek kada sam zadovoljna a čak i kad nisam ukoliko procenim da prodavac nije kriv (tj ako sam ja loše procenila, što je prilično česta pojava kod mene), niti tražim niti mi je važno da li će uzvratiti...ne ostavim jedino kad nisam zadovoljna a npr ne mogu dati negativan jer se nisam dovoljno raspitala tj. podrazumevalo mi se nešto a ispalo da se ipak ne podrazumeva...
2025 06 17
Od pre godinu - dve je pocela epidemija neostavljanja utisaka. Bilo je i ranije,i to retko,ali kako vreme prolazi mora da se moli za utisak. Skoro sam nesto racunala,fali mi bar 30 utisaka,i tu ne racunam ponovljene saradnje. I to u 90% slucajeva ja prva ostavim utisak. I onda prodje dan dva i ne dobijem i napisem u poruci da sam ostavila utisak i tek onda ostave a nekad ni tad. Najcudnije mi je kad je super saradnje,sve odlicno,predmet,komunikacija... i ispari osoba. Kao budala se preispitujem da li sam nesto pogresno rekla,rebusi u glavi a zapravo nista... A utisci su ovde sve. Bar po meni. Najvise volim saradnje sa pouzdanim clanicama,to jest sa puno pozitivnih i bez negativnih. I da,ja i citam utiske. Ne gledam samo kvantitet,vec i kvalitet 😄
2025 06 18
Ja uvek ostavim Meni isti uglavnom ostave Ali ako ne ostave, ja ih podsetim i onda ostave :D
2025 06 18
> lovesilver: > Od pre godinu - dve je pocela epidemija neostavljanja utisaka. Bilo je i ranije,i to retko,ali kako vreme prolazi mora da se moli za utisak. Skoro sam nesto racunala,fali mi bar 30 utisaka,i tu ne racunam ponovljene saradnje. > I to u 90% slucajeva ja prva ostavim utisak. I onda prodje dan dva i ne dobijem i napisem u poruci da sam ostavila utisak i tek onda ostave a nekad ni tad. > Najcudnije mi je kad je super saradnje,sve odlicno,predmet,komunikacija... i ispari osoba. Kao budala se preispitujem da li sam nesto pogresno rekla,rebusi u glavi a zapravo nista... > A utisci su ovde sve. Bar po meni. Najvise volim saradnje sa pouzdanim clanicama,to jest sa puno pozitivnih i bez negativnih. I da,ja i citam utiske. Ne gledam samo kvantitet,vec i kvalitet 😄 Isto, ja obično nakon što saradnje pošaljem poruku ako sam kupac da sam zadovoljna itd. pa onda na kraju "Hvala na lepoj saradnji, ostavljam utisak". To bi kao trebao da bude podsetnik za zaboravne. Medjutim počeli su i prodavci da ne uzvraćaju utiske, do skoro su bili samo kupci. Ja ih posle nekoliko dana obrišem, nije toliko ni do samog utiska, ali ako sam ja mogla da izdvojim vreme i ostavim utisak, mogu I oni. To je bukvalno 10 sekundi "posla" i neka osnovna kultura na sajtu. Što se kupaca tiče, slična priča, ili se nikad ne jave nakon kupovine ili pošalju poruku kako su prezadovoljni i na kraju ne ostave utisak.
2025 06 18
Fali mi jedno 50 utisaka. Ja uglavnom ostavim utisak ali okvirno na moja četiri utiska samo mi jedan uzvrate
2025 06 18
Drago mi je da nisam jedina koja to primećuje. Svakako nije nešto što me "opseda", ali da razumem - ne razumem. Baš kao što ste napisale - osnovna kultura, naročito na ovom sajtu, gde su utisci jedina stvar koja nekome dane na kredibilitetu (ili oduzima). U svakom slučaju, nastaviću da brišem neuzvraćene utiske, jer ne želim nikoga niti da podsećam, niti da molim za ocenu, svi smo vrlo svesni funkcionisanja sajta. Hvala svima na podeljenom mišljenju 🌸
2025 06 18
Kada se setim prva-ostavim i ne brisem cak iako se ne uzvrati. Bitnije mi je da jave da je sve ok,da ne moram da se pitam. Mada mi je to ranije smetalo,sada kada brojim 200 pozitivnih,svejedno mi je da li cu dostici 300. Gledam da ne pokvarim poverenje sa nekom negativnom samo… ☺️
2025 06 19
Imam neku svoju rutinu nakon slanja paketa, cekam da mi clan/ica javi da je sve stiglo i da ispunjava ocekivanja i onda napomenem u poruci da cu ostaviti ocenu i da isto moze da uradi i on/a. Mislim da mi do sad samo 2 ili 3 clanice nisu uzvratile utisak iako je sve bilo u redu, ali ne smeta mi bitno je da je paket stigao tamo gde je trebao 😁
2025 06 19
1 2