Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Prevara na sajtu

Na fotografiji možete videti članicu koja me prevarila.. Nisam dugo na sajtu i ovo mi je prvi put da sam poručila nešto.. Rekla sam joj da na kartici imam samo 600din i da mogu to da joj pošaljem da bude sigurna da želim. Odmah posle uplate me je blokirala i nestala. Sva sreća nije puno para ali to mi je bilo jednino što imam.. Pazite se i nadam se da sam nekome pomogla
2025 06 28
.
upload
2025 06 28
Kao što rekoh od skoro sam ovde i ne znam baš sve pa ako neko ima neki savet slobodno mi pišite❤️
2025 06 28
Žao mi je što ste prevareni. Nažalost, u poslednje vreme su raznorazne prevare zastupljene na sajtu. Savet je da gledate da kupujete stvari od prodavaca koji imaju bar nekoliko pozitivnih utisaka (i bez negativnih). Nije garancija, ali je manje verovatno da ćete biti prevareni. Takođe, ako vidite neke poznate brendove, tipa Mona, po nekim baš smešnim cenama, dešavalo se da je često prevara u pitanju, sudeći po onome što su druge članice pisale po forumima. Srećno! 🌸
2025 06 29
> Anast.: > Žao mi je što ste prevareni. Nažalost, u poslednje vreme su raznorazne prevare zastupljene na sajtu. Savet je da gledate da kupujete stvari od prodavaca koji imaju bar nekoliko pozitivnih utisaka (i bez negativnih). Nije garancija, ali je manje verovatno da ćete biti prevareni. > Takođe, ako vidite neke poznate brendove, tipa Mona, po nekim baš smešnim cenama, dešavalo se da je često prevara u pitanju, sudeći po onome što su druge članice pisale po forumima. > Srećno! 🌸 Hvala Vam
2025 06 29
Zamolila bih adm. Da proveri clanice prodaja 278 i sofialzat imaju iste opise i razloge prodaje slucajno sam videla,hvala
2025 06 29
> Ninaema: > Zamolila bih adm. Da proveri clanice prodaja 278 i sofialzat imaju iste opise i razloge prodaje slucajno sam videla,hvala nema mnogo dileme, ista osoba na oba profila, prevarant
2025 06 29
> Ninaema: > Zamolila bih adm. Da proveri clanice prodaja 278 i sofialzat imaju iste opise i razloge prodaje slucajno sam videla,hvala To je isti član Na žalost mene je prevarila Uplatila sam za patike i nisu poslate U međuvremenu je blokiran clan
2025 07 02
prodaja 278 je prevarant. Uplatila sam za patike i nisu poslate. Odmah posle uplate je pisalo da je član blokiran
2025 07 02
Prevara Swarovski Nirvana prsten Prsten oglašen kao nov i nenošen, stigao je potpuno polomljen iznutra na više mesta. Bio je upakovan u originalnu Swarovski kartonsku kutiju sa sunđerom, koja je bila potpuno neoštećena, što jasno potvrđuje da do oštećenja nije došlo u transportu, već da je prsten tako poslat. Prodavac je nakon uplate od 7000 dinara uklonio oglas, kasnio sa slanjem, a kada sam prijavila štetu i zatražila povraćaj novca, pokušao je da prebaci krivicu na kurirsku službu, umesto da preuzme odgovornost. Kao neko ko poseduje četiri Nirvana prstena, znam koliko su kvalitetni i koliko je teško da se ovako polome, osim ako padnu na tvrdu površinu bez zaštite. Nakon što sam, kulturno i jasno, predložila rešenje (da vratim prsten i dobijem povraćaj), članica više nije odgovarala. Nažalost, i pre kupovine sam već videla nekoliko negativnih ocena i ružnih rasprava, ali sam zaista želela ovaj prsten i želela da verujem da će saradnja biti korektna. Na osnovu svog iskustva – nikako ne preporučujem saradnju sa ovom članicom. U prilogu su slike oglasa i oštećenog prstena. Takođe čuvam i screenshotove prepiske, koje za sada ne objavljujem.
upload
2025 09 11
Ovo je ta članica, ovde se bolje vidi. Nažalost pisala sam help podršci, niko ne odgovara na mejl. Izgleda da ova platforma više nije kredibilna. Postoje i drugi načini da se ovo reši. Oprez i čitajte kritike.
upload
2025 09 11