Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Pomoc za poruke

Da li neko može da mi pomogne u vezi poruka, uopšte mi ne stižu poruke na mejl?
2025 07 02
Ne stižu već mesecima. Do sajta je problem.
2025 07 02
Kome bismo mogli da se obratimo?
2025 07 02
Moj je utisak da je zbog tih poruka koje ne stizu na email prodaja i kupovina kod svih clanova znatno u manjoj meri nego ikada...ja prva jako cesto ulazim na sajt skoro svaki dan,ali bar 40% mojih ulazaka na sajt su bili zbog obavestenja koji mi stizu na email,jer ipak neke dane i sate ipak ne ulazim naravno ,stari sistem poruka na email je bio savrseno efikasan za brzu i azurnu komunikaciju sto je mnogo olaksavalo stvari i meni i clanicama za brze dogovore,apel za admine da vrate poruke na email...Jer ako imamo aplikaciju sa notifikacijama ima smisla ovo iskljuciti tek kada preko 50% clanova skine aplikaciju,ali aplikacija ne postoji,vip pretplate I promocije deluju samo ako stizu obavestenja na email-u...Razmisljam da se povucem sa sajta dok to ne vrate,jer mi je 90% komunikacija rastegnuto i po nedelju dana i vise i ljudi se lako predomisle za to vreme,kao I ja sama kao kupac,cesto na kraju odem na drugo mesto!
2025 07 02
> EXCLUSIVE_ORMAN: > Moj je utisak da je zbog tih poruka koje ne stizu na email prodaja i kupovina kod svih clanova znatno u manjoj meri nego ikada...ja prva jako cesto ulazim na sajt skoro svaki dan,ali bar 40% mojih ulazaka na sajt su bili zbog obavestenja koji mi stizu na email,jer ipak neke dane i sate ipak ne ulazim naravno ,stari sistem poruka na email je bio savrseno efikasan za brzu i azurnu komunikaciju sto je mnogo olaksavalo stvari i meni i clanicama za brze dogovore,apel za admine da vrate poruke na email...Jer ako imamo aplikaciju sa notifikacijama ima smisla ovo iskljuciti tek kada preko 50% clanova skine aplikaciju,ali aplikacija ne postoji,vip pretplate I promocije deluju samo ako stizu obavestenja na email-u...Razmisljam da se povucem sa sajta dok to ne vrate,jer mi je 90% komunikacija rastegnuto i po nedelju dana i vise i ljudi se lako predomisle za to vreme,kao I ja sama kao kupac,cesto na kraju odem na drugo mesto! U potpunosti se slažem sa vama.
2025 07 02
> EXCLUSIVE_ORMAN: Moj je utisak da je zbog tih poruka koje ne stizu na email prodaja i kupovina kod svih clanova znatno u manjoj meri nego ikada.. Naravno, kad dobijemo notifikaciju svi cemo se logovati, ali nije samo do toga. Ne znate (ili mozda znate ,:) )koliko ovde ima clanova koji salju poruke iz dosade, interesuju se da li je predmet dostupan, pitaju sve i svasta i kad im odgovoris oni se prave kao da odgovor nisu dobili. Ili ako odgovore i krenu da te spamuju da im je hitno i ti hoces da konkretizujes i pitas da li zele racun da uplate one krenu opet sa setom novih pitanja nakon sto su satima (ili cesce danima) postavljale pitanja. I posle ce takvi da otvaraju teme kako prodavci ne zele da odgovaraju na poruke, ne zele da prodaju predmet, a one sve zeljne da (trose tudje vreme) kupe.
2025 07 03
> Esprit21: > > EXCLUSIVE_ORMAN: > Moj je utisak da je zbog tih poruka koje ne stizu na email prodaja i kupovina kod svih clanova znatno u manjoj meri nego ikada.. > Naravno, kad dobijemo notifikaciju svi cemo se logovati, ali nije samo do toga. Ne znate (ili mozda znate ,:) )koliko ovde ima clanova koji salju poruke iz dosade, interesuju se da li je predmet dostupan, pitaju sve i svasta i kad im odgovoris oni se prave kao da odgovor nisu dobili. Ili ako odgovore i krenu da te spamuju da im je hitno i to hoces da konkretizujes i pitas da li zele racun da uplate one krenu opet sa setom novih pitanja nakon sto su satima (ili cesce danima) postavljale pitanja. I posle ce takvi da otvaraju teme kako prodavci ne zele da odgovaraju na poruke, ne zele da prodaju predmet, a one sve zeljne da (trose tudje vreme) kupe. Pored svega ovog sto ste napisali, tu su i sakupljaci tudjih podataka. Kad dobiju br racuna samo nestanu. Valjda zbog anonimnosti dozvoljavaju sebi takvo ponasanje. Tu su i oni sa 0 utisaka sto zahtevaju pouzecem placanje.
2025 07 03
> MarianneMary: > > Esprit21: > > > EXCLUSIVE_ORMAN: > > Moj je utisak da je zbog tih poruka koje ne stizu na email prodaja i kupovina kod svih clanova znatno u manjoj meri nego ikada.. > > Naravno, kad dobijemo notifikaciju svi cemo se logovati, ali nije samo do toga. Ne znate (ili mozda znate ,:) )koliko ovde ima clanova koji salju poruke iz dosade, interesuju se da li je predmet dostupan, pitaju sve i svasta i kad im odgovoris oni se prave kao da odgovor nisu dobili. Ili ako odgovore i krenu da te spamuju da im je hitno i to hoces da konkretizujes i pitas da li zele racun da uplate one krenu opet sa setom novih pitanja nakon sto su satima (ili cesce danima) postavljale pitanja. I posle ce takvi da otvaraju teme kako prodavci ne zele da odgovaraju na poruke, ne zele da prodaju predmet, a one sve zeljne da (trose tudje vreme) kupe. > Pored svega ovog sto ste napisali, tu su i sakupljaci tudjih podataka. Kad dobiju br racuna samo nestanu. Valjda zbog anonimnosti dozvoljavaju sebi takvo ponasanje. Tu su i oni sa 0 utisaka sto zahtevaju pouzecem placanje. Za to postoji resenje, trazite vi njihove podatke pre nego sto date vase. :) Ja sam ove gore stavila na licnu blok listu dok sajt ne uvede blokiranje. Sledeci put kad se jave samo cu da obrisem poruke pa neka otvaraju teme kako su prodavci babaroge koje ne odgovaraju na poruke i ne zele da prodaju, a one jelte vec spremile pare a niko im ne odgovara.
2025 07 04
Meni od pre dva dana stizu poruke na mejl. Nadam se da su proradile i ostalima i da ce potrajati.
2025 07 06
Jel vam rade poruke?
2026 02 24
Ne rade vec 8h
2026 02 24