Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Pomoc!Sumnjam da mi je profil hakovan

Postovanje svim clanicama. Zelela sam da vas zamolim za pomoc. Ne znam da li je neko imao istu situaciju? Naime, pre nekoliko dana sam, dok sam posmatrala oglase, svratila na svoj profil (jos uvek se nisam ulogovala) i primetila da stoji da sam "ulazila" na sajt pre dva dana a zapravo sam bila odsutna 7 dana. Nisam videla da su slate poruke drugim clanovima, niti bilo kakve promene ali sam za svaki slucaj promenila sifru. Danas se dogodila identicna situacija (sa vremenom logovanja) i sada ne znam da li treba da kontaktiram admina, da li se paranoisem zato sto sajt generalno ima bagove duze vreme ili profil zaista jeste hakovan? Znacio bi mi savet i pomoc bilo koje vrste. Zahvalna unapred.
2025 07 03
Mislim da to nema nikakve veze i da je sve ok. Ne verujem da su uvek tačni ti statusi.
2025 07 03
Dopisivala sam se sa članicom dok je na njenom profilu pisalo da nije onlajn dve nedelje, tako da to nije merodavno. Super što ste promenili šifru, ali mislim da nema potrebe da brinete. Pozdrav. 🌞
2025 07 03
I ja mislim da nije merodavno.
2025 07 04
Meni se čini da svima stoje pogrešne informacije kada je u pitanju poslednje prijavljivanje, neki je bag :s
2025 07 07
Izvinjavam se na zakasnelom odgovoru. Hvala vam cure na pomoci :)
2025 07 23
Ovo je meni ovako oduvek, ne morate brinuti.
2025 07 24