Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

Uvijac za kosu, preporuke

Zdravo! Treba mi preporuka za neki dobar uvijac za kosu. Procitah negde da je dobar philips, pa ako neko ima iskustva neka napise.. Nisam nesto vesta sa tim uvijanjem, pa ne bih iskreno ni neki preskup… 😅
2025 07 05
Ja imam na profilu sve u jedan...odlicna stvar
2025 07 05
> TaniaMani: > Zdravo! Treba mi preporuka za neki dobar uvijac za kosu. Procitah negde da je dobar philips, pa ako neko ima iskustva neka napise.. Nisam nesto vesta sa tim uvijanjem, pa ne bih iskreno ni neki preskup… 😅 Ja sam kupila philips-ov, prezadovoljna sam... kupila sam onaj najjeftiniji (crne je boje), svi oni rade po istom principu pa sam kupila najjeftiniji (vodila sam se prethodnim iskustvom sa laserskim epilatorom, jer sam kupila isto najjeftiniju varijantu od 2 nastavka, svi ostali su skuplji jer imaju vise nastavaka... ispostavilo se da na kraju ne koristim ni ta dva vec samo jedan 🤣, e tako sam i ovaj automatski uvijac birala, najobicniju varijantu, sve ostalo je suvisno i skuplje naravno😁).. isto iz razloga jer nisam vicna u tome sam pozelela da ga imam i stvarno mi je on spas, sve je automataki, tvoje je samo da drzis i kliknes hahahah😁
2025 07 07
> VBarbarez: > > TaniaMani: > > Zdravo! Treba mi preporuka za neki dobar uvijac za kosu. Procitah negde da je dobar philips, pa ako neko ima iskustva neka napise.. Nisam nesto vesta sa tim uvijanjem, pa ne bih iskreno ni neki preskup… 😅 > Ja sam kupila philips-ov, prezadovoljna sam... kupila sam onaj najjeftiniji (crne je boje), svi oni rade po istom principu pa sam kupila najjeftiniji (vodila sam se prethodnim iskustvom sa laserskim epilatorom, jer sam kupila isto najjeftiniju varijantu od 2 nastavka, svi ostali su skuplji jer imaju vise nastavaka... ispostavilo se da na kraju ne koristim ni ta dva vec samo jedan 🤣, e tako sam i ovaj automatski uvijac birala, najobicniju varijantu, sve ostalo je suvisno i skuplje naravno😁).. isto iz razloga jer nisam vicna u tome sam pozelela da ga imam i stvarno mi je on spas, sve je automataki, tvoje je samo da drzis i kliknes hahahah😁 Hvala ti puno, i ja bas gledala izmedju crnog i onog belog, i ne vidim neku razliku, a beli skuplji 😅 I na nekom sajtu sam videla da je crni na akciji, tako da cu verovatno uzeti njega, hvala puno🌼
2025 07 07
> TaniaMani: > > VBarbarez: > > > TaniaMani: > > > Zdravo! Treba mi preporuka za neki dobar uvijac za kosu. Procitah negde da je dobar philips, pa ako neko ima iskustva neka napise.. Nisam nesto vesta sa tim uvijanjem, pa ne bih iskreno ni neki preskup… 😅 > > Ja sam kupila philips-ov, prezadovoljna sam... kupila sam onaj najjeftiniji (crne je boje), svi oni rade po istom principu pa sam kupila najjeftiniji (vodila sam se prethodnim iskustvom sa laserskim epilatorom, jer sam kupila isto najjeftiniju varijantu od 2 nastavka, svi ostali su skuplji jer imaju vise nastavaka... ispostavilo se da na kraju ne koristim ni ta dva vec samo jedan 🤣, e tako sam i ovaj automatski uvijac birala, najobicniju varijantu, sve ostalo je suvisno i skuplje naravno😁).. isto iz razloga jer nisam vicna u tome sam pozelela da ga imam i stvarno mi je on spas, sve je automataki, tvoje je samo da drzis i kliknes hahahah😁 > Hvala ti puno, i ja bas gledala izmedju crnog i onog belog, i ne vidim neku razliku, a beli skuplji 😅 I na nekom sajtu sam videla da je crni na akciji, tako da cu verovatno uzeti njega, hvala puno🌼 Nema na čemu, nadam se da ćeš biti zadovoljna kao što sam i ja 🍀🥰
2025 07 10
> TaniaMani: > Zdravo! Treba mi preporuka za neki dobar uvijac za kosu. Procitah negde da je dobar philips, pa ako neko ima iskustva neka napise.. Nisam nesto vesta sa tim uvijanjem, pa ne bih iskreno ni neki preskup… 😅 Baci pogled na moj profil. Stavila sam ga na prodaju 🙂
2025 07 18