Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Negativan utisak bez ostvarene saradnje?

Sve češće mi se dešava da mi se jave devojke da traže popust, izađem im u susret, dobiju podatke za uplatu kao što su i tražile, a onda jednostavno nestanu. Iskreno, takvo ponašanje mi već ozbiljno ide na živce, posebno kada se trudim da budem fer i korektna. Da li se i vama to dešava i kako vi reagujete u takvim situacijama?
2025 07 11
Da, dešava se, mada slabije u poslednje vreme, jer nema ni toliko upita ovde. Ne pitaju uvek ni za popust, ali nakon ostavljanja mojih podataka za uplatu, ispare, što me izuzetno nervira. Nemam nikakav mehanizam protiv toga, nažalost. Ali nisam baš srećna što delim svoje podatke sa tako nekim. Jedino što u poslednje vreme gledam da kod kupaca tražim da mi ostave prvo podatke za slanje, pa ja nakon toga šaljem podatke za uplatu, što mi je kao neka sigurnost da su ozbiljniji kupci.
2025 07 11
Uvek trazite njihove podatke pre nego sto im ostavite svoje. Ako ste razmenili podatke a oni ispare po pravilima sajta moze neutralna da se ostavi.
2025 07 11
Toliko je učestalo da sam izgubila volju da odgovaram na poruke..Nekako sad i kada mi se neko javi,više ne ostavljam sve živo što radim ne bi li premerila nešto..Prosto više ne očekujem da su ozbiljni kupci..
2025 07 12
> Ejndzi: > Toliko je učestalo da sam izgubila volju da odgovaram na poruke..Nekako sad i kada mi se neko javi,više ne ostavljam sve živo što radim ne bi li premerila nešto..Prosto više ne očekujem da su ozbiljni kupci.. Isto 😅 Dok sam bila na moru javilo mi se njih dosta, rekla sam kad se vraćam i da mi se jave tada. Evo niko od njih se nije javio. Prošle godine je bila ista priča, svi su bili u fazonu "Nema veze, sačekaću, javite kad stignete" itd, i posle me iskulirali kad sam slala mere i info. Naučila sam se pameti bar 😏
2025 07 14
U P O Z O R E NJ E Sa ovog profila su hteli da me pokradu. PRIPAZITE
upload
2025 07 19
Tražili su da preuzmem dinarsku uplatu na račun preko Western Uniona . Samo da znate
2025 07 19