Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Da li poklanjate stvari kad ne idu u prodaji?

Nekad mi je lakše da poklonim nego da čekam nedeljama da se proda. Postavim, sredim profil – a pregledi slabi, interesovanje nikakvo. Jel i vi nekad poklanjate kad vidite da stvari samo stoje?
2025 07 15
U poslednje vreme ne, sve stvari koje se nisu prodale, sam na kraju spakovala u pakete i prodavala paket od 10 stvari za 2500-3000, po velicinama. Svaki put sam uspela da ga prodam jer bude po 3-4 stvari sa etiketom, stvari kojima je skinuta etiketa i nisu nosene, ali naravno ne preko krpica, nego preko instagrama.
2025 07 15
Kad se ne proda ja dajem u humanitarne svrhe
2025 07 15
Poklanjam uvek nešto uz kupovinu, tako da praktično se dobije više stvari za smešnu cifru.
2025 07 15
Naravno da poklanjam ,gledam da je to lepo ,očuvano i nešto što je nosivo ali jednostavno nije našlo put do kupca .
2025 07 15
Da, neke stvari poklanjam, nekad imaju manu koja je opisana i slikana. Nekad jednostavno poklanjam stvari bez mana koje sam dobila na poklon uz kupovinu i koje mi ne odgovaraju, ne volim da preprodajem poklonjeno. 🌸
2025 07 18
Ja sam poklonila dosta stvari pre selidbe, uključujući sve koje sam imala na profilu jer prosto nisam mogla više da ih vucaram a i nemam mesta za njih 🤷‍♀️ uvek mi je i draže da poklonim
2025 07 21
Uglavnom poklanjam stvari kada ih izbacim iz ormara, a pre oglašavanja ovde, i to obično nekome iz mesta kome je neophodno. Takođe ponekad poklonim uz kupovinu, ako se neko na primer dvoumi između dve stvari. Postavljam na humanitarne licitacije ponekad. Ranije sam nosila u svratište, ali više ne, jer stvari završe razbacane ispred zgrade svratišta, tako da mi je to izgubilo poentu.
2025 07 21
Nešto sam poklonila drugaricama, nešto sam donirala u H&M, i dobijem onda kupon za popust. Dobra je ideja i da se nešto pokloni ut porudžbinu.
2025 07 24
Ja sam isto u H&M nosila i dobila tek upone i super mi je to. I sada bas zanimljivo sto je ovai njoj slicne teme su izbile u prvi plan posto bas sad i razmisljam da jedan deo stvari doniram jer mi treba vise prostora a prodaja vec neko vreme nesto ne ide, stavila sam sad i u forumu raspeodaje popust ali meni nikad nista od toga tamo nije donelo neki rezultat i cini mi se da se svaka tema tu brzo zatrpa pa je niko ni ne vidi😅
2025 07 26