Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Problem sa sajtom

> Rhodochrosite: > Da li se vama dešava da kada uđete u profil članice čiji predmet imate u omiljenim, taj predmet ne postoji u njenim oglasima, a postoji u vašim omiljenim predmetima? To je trenutno tako jer dosta članica još uvek nije uplatilo članarinu, pa su neki predmeti trenutno neaktivni (i dalje su na sajtu ali se ne vide na profilu).
2025 09 11
> Her_Fashion: > > Rhodochrosite: > > Da li se vama dešava da kada uđete u profil članice čiji predmet imate u omiljenim, taj predmet ne postoji u njenim oglasima, a postoji u vašim omiljenim predmetima? > To je trenutno tako jer dosta članica još uvek nije uplatilo članarinu, pa su neki predmeti trenutno neaktivni (i dalje su na sajtu ali se ne vide na profilu). A sta je snama koji smo platili premijum paket a ne mozemo da udjemo na svoj profil ?
2025 09 11
> Tanja30: > > Her_Fashion: > > > Rhodochrosite: > > > Da li se vama dešava da kada uđete u profil članice čiji predmet imate u omiljenim, taj predmet ne postoji u njenim oglasima, a postoji u vašim omiljenim predmetima? > > To je trenutno tako jer dosta članica još uvek nije uplatilo članarinu, pa su neki predmeti trenutno neaktivni (i dalje su na sajtu ali se ne vide na profilu). > A sta je snama koji smo platili premijum paket a ne mozemo da udjemo na svoj profil ? Nemam pojma?
2025 09 11
ja ne mogu da udjem u moj profil uopste razgovore otvara ali da vidim sta mi je postavljeno ne nazalost uplatila i clanarinu 550din.
2025 09 15
Hoće neko rešiti problem sa sajtom???? Uredno plaćam clanarinu a ne mogu da postavim predmete?
2026 01 11
Ne mogu da okačim novi oglas, uredno plaćam svakog meseca 550 dim
2026 01 16
Žene, da li neko zna šta se dešava sa ovim sajtom? Platila dva puta premium plan, ništa se ne dešava? Kada hoću da postavim predmet, opet me vodi na plaćanje! Zna li neko o čemu se radi i kako da ispravim ovaj problem? Poslala poruke admini, nema odgovora!!! Molim vas, POMOĆ HVALA
2026 01 18
> NinaMihajlo: > Žene, da li neko zna šta se dešava sa ovim sajtom? Platila dva puta premium plan, ništa se ne dešava? Kada hoću da postavim predmet, opet me vodi na plaćanje! Zna li neko o čemu se radi i kako da ispravim ovaj problem? Poslala poruke admini, nema odgovora!!! Molim vas, POMOĆ > HVALA Pa zaboga, samo procitajte na forumu ono sto danimaaaa pisemo... Svi imaju taj problem. Sajt baguje, navodno je pod napadom... Iskreno, sve je konfuzno. Meni je administration odgovorila na mail da se nadaju da ce proraditi do kraja nedelje. Evo, dodjosmo do kraja nedelje i idalje ne moze da se okaci novi artikal
2026 01 18
> Tanja30: > > Her_Fashion: > > > Rhodochrosite: > > > Da li se vama dešava da kada uđete u profil članice čiji predmet imate u omiljenim, taj predmet ne postoji u njenim oglasima, a postoji u vašim omiljenim predmetima? > > To je trenutno tako jer dosta članica još uvek nije uplatilo članarinu, pa su neki predmeti trenutno neaktivni (i dalje su na sajtu ali se ne vide na profilu). > A sta je snama koji smo platili premijum paket a ne mozemo da udjemo na svoj profil ? Sa nama je ovako. Savetuju da trazite novac tj povracaj preko neke aplikacije bez uputstva a onda vap prete ovako
upload
2026 01 25
Sajt mi baguje uopste ne mogu da udjem!
2026 03 23
Poštovanje, ne radi mi slanje poruka, uplatila sam predmet i sada ne mogu da pošaljem podatke za slanje, da li neko još ima sličan problem?
2026 03 31
Imam ja, pisala sam na nekoj od tema ili bar mislim da jesam. Ko zna jos koliko članica ima isti problem…Resavan ga za sad tako sto pokušam slanje, prethodno kopiram tekst, pa posto nece poslati iz prvog pokusaja, radim refresh stranice 2-3 puta i onda uspem da posaljem. Znam, zvuci idiotski ali tako uspevam. To nije normalno ali izgleda da nikoga nije briga da ovo uoči ili ispravi. Digla sam ruke vise i da pitam bilo koga bilo šta, a moguće i da su drugi u kontra smeru.
2026 03 31
1 2 3