Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Problem sa sajtom

Bas sam htela da pitam da li smo svi preziveli problem za logovanjem 😅😅
2025 07 19
I ja sam imala problema sa logovanjem na sajt q sad nikako ne mogu da postavim slike stvari koje bi htela da prodam. A možda i da menjam ako ima neko zainteresovan.... Možete mi poslati poruku jer ne mogu da postavim slike trenutno.
2025 07 19
Da li jos neko ima problem da ne moze da posalje poruku nikome tj. upit za neki predmet?
2025 07 19
> DankaDa: > Valjda je to zato što su ažurirali sajt. Jeste li videle nove kategorije? 🤔 Evo ja upravo videh komentar i pogledala sam katergorije. Samo nam je jos to falilo. Mozemo da se pozdravimo sa sajtom otprilike, resili su da ga uniste potpuno.
2025 07 19
> Evo ja upravo videh komentar i pogledala sam katergorije. Samo nam je jos to falilo. > Mozemo da se pozdravimo sa sajtom otprilike, resili su da ga uniste potpuno. Konačno da sa nekim podelim utiske! Isto mislimo. Baš sam se razočarala...
2025 07 20
Da li to znaci da od sada mogu da se postavljaju knjige? Direktno na profil?
2025 07 20
> DankaDa: > > Evo ja upravo videh komentar i pogledala sam katergorije. Samo nam je jos to falilo. > > Mozemo da se pozdravimo sa sajtom otprilike, resili su da ga uniste potpuno. > Konačno da sa nekim podelim utiske! Isto mislimo. Baš sam se razočarala... Imaju čak i kategoriju za izdavanje smeštaja. Evo ne znam šta da kažem. Sajt koji ionako propada će sad da preplave raznoraznim glupostima. Umesto da uzmu i srede ovo, napravili još 10 puta gore. Sad kad krenu da prodaju telefone, skutere, automobile i hotelske pansione, ugasili smo ga svi 🤣
2025 07 20
> MarianneMary: > Da li to znaci da od sada mogu da se postavljaju knjige? Direktno na profil? Bilo bi lepo da se neko oglasi povodom toga, i napiše da postoje nove kategorije a i pravila za postavljanje predmeta, ali da, ako postoji kategorija, onda postoji i mogućnost. Vidim da Vas je obradovala vest, ali samo da znate, da će da se pojave oni sa kupinda i sl. sa 800 hiljada knjiga, tako da Vam svakako neće ništa značiti ta mogućnost. Kao i za sve ostalo ovde. Otvorili su vrata za još više komercijale na sajtu, kao da nam nije već preko glave.
2025 07 20
mojekrpice.rs/forum/t/630079/nove-kategorije
2025 07 20
> Imaju čak i kategoriju za izdavanje smeštaja. Evo ne znam šta da kažem. Sajt koji ionako propada će sad da preplave raznoraznim glupostima. Umesto da uzmu i srede ovo, napravili još 10 puta gore. Sad kad krenu da prodaju telefone, skutere, automobile i hotelske pansione, ugasili smo ga svi 🤣 E, baš tako! Jeste videli deo za orgev? 🙄🤣 Od krpica dođosmo do ogreva, nameštaja i još kojekakvih gluposti. Ovaj sajt se pretvara u vašar i sad se tek neće znati nikakav red.
2025 07 20
> Vidim da Vas je obradovala vest, ali samo da znate, da će da se pojave oni sa kupinda i sl. sa 800 hiljada knjiga, tako da Vam svakako neće ništa značiti ta mogućnost. Kao i za sve ostalo ovde. Otvorili su vrata za još više komercijale na sajtu, kao da nam nije već preko glave. Krpice su imale dušu baš zbog toga što su se razlikovale od Limunda, Kupinda, Kupujem-prodajem. Mislim da će sada postati upravo to. Šteta...
2025 07 20
Vec nekoliko dana javlja se eror ne mogu se ulogovati, uopste na sajt. Sa nekim sam dogovarala kupovinu i tamana u toku dogovora nisam razmenil kontakt moja greska sajt me izbaci i ne mogu dva dana da udjem. Tako su mi otisle dve stvari koju sam htela kupiti.... Da je poboljsano azurirano sve kako treba ne bi bile greske...
2025 07 21
Neka se neko oglasi i kaze u cemu je problem ili neka nadju nekog ko se razume u sajtove,ovo je katastrofa! Ne moze da se koristi,ulazim sto puta i nista mi ne otvara,sad ne mogu ni u poruke,pa dajte toliko obrazovanih pa moze neko da resi ovo...
2025 09 06
Ne mogu da otvorim poruke
2025 09 06
Da li se vama dešava da kada uđete u profil članice čiji predmet imate u omiljenim, taj predmet ne postoji u njenim oglasima, a postoji u vašim omiljenim predmetima?
2025 09 11