Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Poskupljuje postarina od 01.08.

> MarianneMary: > Zaista, nepotrebna tema. Nema poskupljenja postarine za sada. E, u pravu si. Uplasila sam se za sve pare, pa i te nepostojece 🤣 Hvala svima na info 🤘
2025 08 03
Ja gledam iskljucivo predmete korosnica u svom gradu i ako moze licno preuzimanje. Odavno ignorisem placanje postarine.
2025 08 11
> ManjauMA: > Ja gledam iskljucivo predmete korosnica u svom gradu i ako moze licno preuzimanje. Odavno ignorisem placanje postarine. Pametno naaravno, pre neki dan sam poslala duks od 350din koji je pouzecen iznosio na kraju preko 800din. Malo sam bila sokirana jer mi je van pameti da licno platim postarinu vise nego sam predmet 🤷🏻‍♀️
2025 08 11
stigao mi je cc paket, bez otkupa, na adresu pošte. ranije je to bilo 295 din, danas 340….
2025 08 14
340 je i ako donesu na kućnu adresu. Ta cena je već dugo aktuelna za CC paket. Ja se i ne sećam kada je bio 295 dinara.🤔
2025 08 14
Na poštu se šalje post expressom, ali bez adrese već samo poštanski broj pošte treba. Ne znam ni kako primaju cc na poštu kad to ne postoji u cenovniku kao opcija. To što kažete je dezinformacija jer nije promenjena cena nego nisu dobro poslali. I 295 din je px slanje na poštu, ako se u aplikaciji popune podaci, a 300 din ako u pošti popunjavaju. Cc je uvek 340 din, osim ako nije jako težak paket.
2025 08 14
1 2