Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Slike sa interneta

Da li smeju da se postavljaju slike sa interneta? Ne naslovna naravno i da se navede "izvor". Za ovih nekoliko godina se menjala pravila cas smeju kolaži cas ne, pa moze slika sa neta ali ne naslovna... Ne mogu da ispratim sta trenutno vazi jer sam se skoro vratila na sajt 😄😄
2025 08 03
Ne smeju nikakve slike sa interneta.
2025 08 03
Hvala puno. 💐 Obrisacu je odmah. Cini mi se da je moglo nekad. Vidim dosta izmena nesto za kucu, pa alati kao novitet...
2025 08 03
Čula sam da je nekad mogla jedna slika sa interneta, ali barem od kad sam ja na sajtu (2023) ne može, ne znam kad su tačno to izmenili. (Msm, dosta njih postavlja te slike sa neta svakako, ali Admini brišu i neretko ostavljaju i negativne, ja lično ne bih rizikovala)
2025 08 03
Udjite u nedavno postavljene predmete i listajte. Slika sa neta koliko hocete bilo kao jedina slika ili jedna od par
2025 08 03
Zabranjene su slike sa neta, ali ih je pun sajt. Takođe je zabranjena komercijalna prodaja, a komercijalnih naloga koliko hoćete. Ma, sve super!
2025 08 03
Meni je glupo sto ne moze da se postavi mirisna piramida ako prodajete parfem.. nema mi bas puno smisla za to pravilo u ovom slucaju. A jedan oglas mi obrisan, nikad mi odgovoreno na upit, al komercijale koliko hoces, ponavljaca..
2025 08 04
Ma ja mislim da je nekad mogla i slika sa interneta, ali da ne bude naslovna. Ili je to vazilo za kolaz znam da je i kolaz mogao, a sad nisam sigurna ni za njega. Ne vidim razlog ako se navede da je slika sa interneta da ne bude tu. Ali nema veze. Eventualno mogu da sacekam neku izmenu na sajtu kad ce da dozvole tako nesto. Ako vec moze da se oglasi plinska boca na krpicama mozda i naznacena pozajmljena slika sa neta doceka svojih 5 minuta. 😄😄😄😄
2025 08 04