Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Kako se nosite sa ovakvim "saradnjama"

Naime, gospodja porucuje od mene Guess patike cija se cena inace krece preko 120e za 2800 gde je naglaseno da su polovne i nosene, patike su apsolutno cele, iznutra kao nove, cak ni djoj nije zut, cena je po meni korektna, apsolutno nosive patike. (Prilazem slike predmeta ispod) Kada joj je paket stigao, ona me ubedjuje da su patike lepljene ( sto nisu) i zumira lupom i 5x zoom-om deo gde se vidi gde su patike vec lepljene u proizvodnji i eventualno i da se prebrise ne bi bilo primetno a i ovako apsolutno nista vidljivo pri nosenju i trazi novac nazad sa pricom da su patike NENOSIVE. I naravno dobijam negativnu od iste . Evo sami procenite --
2025 08 23
.
upload
2025 08 23
.
upload
2025 08 23
.
upload
2025 08 23
.
upload
2025 08 23
.
upload
2025 08 23
Deo zbog koga kaze da su patike nenosive -
upload
2025 08 23
. Razumem da sam joj prodala "nove patike " za 5-6k ali navedeno je da su patike nosene i cena na osnovu originalne jeste dosta niza (2800din je u pitanju )
upload
2025 08 23
.
upload
2025 08 23
.
upload
2025 08 23
.
upload
2025 08 23
.
upload
2025 08 23
Po meni - ja bih joj lepo tražila da mi pošalje nazad, vratila joj pare i završila sa tim. Znajući takve vrste ljudi koje samo čekaju da im neko nešto 'skrivi' pa da jedu drugima džigericu, verovatno neće ni hteti jer se nahranila tom negativnom ocenom. Ja iz tog razloga gledam da ni ne prodajem baš nošene stvari jer je tu realno najveći rizik za prodaju - uvek će neko naći neku zamerku. Iako je rečeno da je nošeno, što logično da sa sobom nosi oštećenja, oni će se uvek uhvatiti za nešto sitno. Za negativnu - stavi odgovor na njenu, da kupci vide šta je bilo u pitanju, da ti ne remeti sledeće saradnje.
2025 08 23
> palebluedot: > Po meni - ja bih joj lepo tražila da mi pošalje nazad, vratila joj pare i završila sa tim. Znajući takve vrste ljudi koje samo čekaju da im neko nešto 'skrivi' pa da jedu drugima džigericu, verovatno neće ni hteti jer se nahranila tom negativnom ocenom. Ja iz tog razloga gledam da ni ne prodajem baš nošene stvari jer je tu realno najveći rizik za prodaju - uvek će neko naći neku zamerku. Iako je rečeno da je nošeno, što logično da sa sobom nosi oštećenja, oni će se uvek uhvatiti za nešto sitno. > Za negativnu - stavi odgovor na njenu, da kupci vide šta je bilo u pitanju, da ti ne remeti sledeće saradnje. Jesam vec, naravno. Razumem, ali od 2014. sam na sajtu, moje razumevanje je da se prodaje ocuvana polovna odeca i obuca i ceo taj vise community osecaj i razmena je fokus, za nove stvari postoje radnje i postoji online shop na sajtovima . Nije mi se pre desavalo, i preko FB imam saradnje i uvek je pozitivno bilo, sada mi se vec drugi put desava ista situacija u zadnjih 3meseca sa clanicama koje su skoro otvorile profil vidim, verovatno ocekuju novo za 5x manju cenu, i opet ne valja, sve sto je nenosivo i osteceno bacim, ne prodajem nista sto ni licno ne bih nosila .
2025 08 23
Sto ljudi, sto cudi. Desavalo se da smo davali mogucnost povrata kupljenog predmeta, govorim o nosenoj obuci, ili stvarima, jer svako ima svoj parametar i kriterijum datog stanja. Ako nam se kupac odmah javi sa zamerkom na odredjenu 'falinku', a da je prethodno nismo uocili, slikali, naveli kao detalj vredan pomena, ponudimo povracaj novca, ali da slanje bude odmah po prispecu, najkasnije sutradan i tek nakon provere paketa uplacujemo novac. Znala je to nekada biti nerealna zamerka, neiskren 'razlog', ali malo je takvih dzangrizavih kupaca. Svi smo ovde ne zbog viska slobodnog vremena i manjka socijalnog momenta, vec da obradujemo sebe, da li oslobadjanjem od predmeta koji nam ne treba, da li sitnom zaradom, a da pritom i druga strana bude zadovoljna. Istina, ima i onih koji nikada ne budu zadovoljni, ali to je druga tema i ne vredi je otvarati, cak ni pored sporadicnih neprijatnosti od strane istih. Srecno!
2025 08 23