Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Prevarant oprez

Marina971 ne salje pakete,uplatila sam predmet i ne javlja se vise ,ne odgovara na poruke.
2025 08 28
Ovaj profil deluje kao da je prevarant u pitanju. mojekrpice.rs/aminasalkovic-230621
2025 08 30
> MarianneMary: > Ovaj profil deluje kao da je prevarant u pitanju. mojekrpice.rs/aminasalkovic-230621
2025 09 04
PLAĆANJE ČLANARINE JE ČISTA PREVARA! Podatke sa kartice tekućeg računa ne smete davati. Pogotovu onih 16 (4×4) brojeva koje traže, pa onda datum trajanja kartice (nikako), i onaj trocifreni broj kod potpisa na poleđini. Te brojeve upravo i TRAŽE!🫢🤨 Hakeri sa tim podacima mogu da skinu novac sa vašeg računa. Možete jedino davati broj svog tekućeg računa, jer na njega se jedino može vršiti UPLATA.
2025 09 09
Danas je osoba sa profila GAGA079 pokusala da me prevari. Ja sam nova tako da se ne razumem bas najbolje ali pitala me je za slanje preko dexpresa i ja sam rekla da moze a onda mi je stigla poruka kao da je dexpres posla sa nekim linkom koji se ispostavilo da je link za prevaru.
upload
2025 09 12
> MiJa05: > Danas je osoba sa profila GAGA079 pokusala da me prevari. Ja sam nova tako da se ne razumem bas najbolje ali pitala me je za slanje preko dexpresa i ja sam rekla da moze a onda mi je stigla poruka kao da je dexpres posla sa nekim linkom koji se ispostavilo da je link za prevaru.
upload
2025 09 12
https://mojekrpice.rs/items/zene/12871901/madagascar-centella-ampoule-210ml ne postoji u toj mililitraži, a i cena je smešna, dakle, prevarant
2025 09 19