Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Obuća za široko stopalo?

Inspirisana temom "Neudobna letnja obuća" :)) Imam šire stopalo napred (broj 37-38) i ne uspevam da pronađem adekvatnu obuću. Da li imate neke preporuke? Najviše me zanimaju preporuke za dobre modele patika. Najčešće uzimam adidas, i koje god da uzmem a da su elegantnije, a ne sportske, žuljaju.
2025 09 04
Pogledajte prodavnicu "Stopa" (barefoot obuća).
2025 09 04
> Danka123456789: > Pogledajte prodavnicu "Stopa" (barefoot obuća). Hvala puno, pogledaću!!
2025 09 04
Nema na čemu. 🙂 I Joma ima šire modele, posebno komotne u predelu prstiju.
2025 09 05
Možda da probate Adidas Spezial, jesu "sportske" ali je definitivno model koji može da se kombinuje sa svime, ja ih nosim i sa haljinama, suknjama itd. Ne znam koliko su adekvatne za šire stopalo, ali su generalno jako udobne, mekane. Prevrnuta koža koja se lepo prilagodi stopalu, jedine patike koje mogu sa sigurnošću da kupim, obujem i odmah prepešačim 10km ako treba bez ikakvih žuljeva, bola itd. (Jedino što stvarno ne znam kako bi se pokazale u slučaju širokog stopala, ali bar možete probati u radnji)
2025 09 05
> Her_Fashion: > Možda da probate Adidas Spezial, jesu "sportske" ali je definitivno model koji može da se kombinuje sa svime, ja ih nosim i sa haljinama, suknjama itd. > Ne znam koliko su adekvatne za šire stopalo, ali su generalno jako udobne, mekane. Prevrnuta koža koja se lepo prilagodi stopalu, jedine patike koje mogu sa sigurnošću da kupim, obujem i odmah prepešačim 10km ako treba bez ikakvih žuljeva, bola itd. > (Jedino što stvarno ne znam kako bi se pokazale u slučaju širokog stopala, ali bar možete probati u radnji) Taj model mi je prelep, ne znam kako su mi promakle da ih do sada ne probam. Probaću ih prvom prilikom, kožne su pa bi trebalo da se prilagode… videću. Hvala puno!
2025 09 05