Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Anketa za glasanje jel mi nemamo pravo glasa

Zar nije bilo bolje da se napravi anketa da vidimo ko je za ko protiv , mislim da su cene visoke pogotovo za nas koje slabo kad sta prodamo, mozda bar neke realnije cene a ovako odjednom
2025 09 06
Slažem se, ja sam za, manje cene, uplata na ž.r., i sami savetujete, da se brojevi kartice nee daju!!! Možete preuzeti model sa sajta Limundo. Oni su to pametno i korisno uradeli. Ovo je, ucena, vi unapred tražite novac, pa dajte da se prodaje a vi naplaćujte proviziju...
2025 09 07
Slažem se. Ako vec zele da naplate ,neka bude provizija od prodaje..Ja sam ove god tj za ovih 9 meseci imala 5 prodaja i jedan predmet poklonila. I to je sve sitno po 750 din ,1500 ..itd. Mesečno ne prodam jedan predmet.
2025 09 07
I ja mislim da je previsoka cena clanstva i meni se ne isplati. Zato sam toliko i spustila sada cene da vidim da u sto kracem roku sto vise robe ode jer ako ga budem placala god dana bicu u minusu sigurno
2025 09 08
Ovo je neuspeli pokusaj kopiranja Limunda i KP. .1-Limundo uzima proviziju po prodaji predmeta 2 Mozes da brises i postavljas istu stvar po milion i jedan put 3 Da naplacuju provizije po obnavljanju predmeta sitne pare 4 Zasticen si i kao prodavac i kao kupac 5 Fiskalni racun uvek mozes da dobijes od njih kao dokaz da su registrovani Tako da uzimanje para na OVOM sajtu je zaista smesno ....
2025 09 08
ma što bi iko placao nesto sto ne valja. i 100 din je puno. Trebali su uvesti reklame u umerenim količinama, i odatle dobiti monetizaciju. Trabali su popraviti pretragu. Da kad ukucam reč mogu i kategoriju da odaberem potom. Da nije limit para 750din. Popraviti bagove, brzinu sajta- oni su mislili ako upropaste kvalitet slike da ce sajt biti brži ali avaj. Napraviti da se profili brisu ako se ne udje na profil 6 meseci. Staviti limit na postavljenje broja oglasa u danu na npr po 5 oglasa dnevno. Napraviti da ako neko hoće veću vidljivost da plati i onda se npr. pojavljuje prvi kad se pretrazuju tagovi predmeta. Ako sam uplatila za ovu nedelju, kad god ukucate pamucna majica, moja da izadje prva- ako sam to stavila u tag. ovo što rade, samo mažu oči. Neko nekad napravio sajt, a sada se njime bavi neko ko programira preko chatgpta. Ja da moju karticu poverim ovome? Pa samo ako sam luda.
2025 09 08
> somebody: > Zar nije bilo bolje da se napravi anketa da vidimo ko je za ko protiv , mislim da su cene visoke pogotovo za nas koje slabo kad sta prodamo, mozda bar neke realnije cene a ovako odjednom Volela bih da imaju dve opcije ili da platis i bez reklaam si ili da si na besplatnom ali imas reklame. Evo ja sam izravunala da sam ove god sve ukupno 8k rsd zaradila ovde znaci dok platim clanstvo jedva da mi ista ostane.
2025 09 09
Lako je moguće da se uvede još jedna razina plaćanja za profile koji imaju baš baš puno artikala. To još nije isprogramirano, a trenutno kolege ispravljaju greške do kojih je došlo pri povezivanju baza podataka. Imamo google reklame, no ne zarađujemo od njih dovoljno da bismo mogli održavati stranicu i zbog toga smo morali uvesti članarine. Želimo da su uplate sigurne i pouzdane pa zato za uplate koristimo Stripe. To je trenutno najpouzdanija firma za online uplate. Svi ostali načini uplate su spori i kompliciraniji, a i nisi više moderni.
2025 09 09
I razmislite kako biste postavili oduzimanje provizije od prodaje kad se prodaja ne događa na samom sajtu nego si uplaćujete na račune ili direktno u ruke. Ne ide, morali biste imati novčanik na stranici, uplatiti u njega, zatim uplatiti prodavaču da mi to očitamo i dodamo postotak na tu cijenu, a i za to opet treba Stripe ili neka firma koja se bavi online transferom novca. Mi se ne bavimo tim uplatama i ne čuvamo ih nigdje, to sve Stripe radi za nas.
2025 09 09
Hvala na pojašnjenju. Vi uvek odgovorite i izadjete u susret članovima. Lepo od vas! Meni ste lično pomogli u jednoj situaciji, cenim to.
2025 09 10
> VandaF: > Svi ostali načini uplate su spori i kompliciraniji, a i nisi više moderni. Ja ne znam za sta vi nas smatrate? Nisu više moderni?😔 Evo bas cu sad ako je moderno nešto da radim to na svoju štetu. Ma važi!! Nemate jednostavno osnove za članarine jer vam ništa nije bezbedno i besprekorno i to na nivou celog sajta. Lično smatram da sa ovakvom politikom uskoro će doći do propadanja MK
2025 09 10
Možemo upotrijebiti i drugačiju sintagmu - ti načini upotrebe više nisu standard u online biznisima, naime, i uplate SMSovima smo napustili prije otprilike 4 godine.
2025 09 11
Da li je moguće izvršiti uplatun na ž.r. ili tekući..jer bi tako bili mnogim članicama i članovima, bar sigurna uplata?! Koliko sam videla, preko Dina kartice, ne može da se uplati! Hvala.
2025 09 11
Nažalost ne možete izvršiti uplatu tim putem jer nismo uspjeli otvoriti firmu u Srbiji. To smo htjeli kako bismo mogli staviti reklame na stranicu, no nije bilo interesa za time pa smo ostali na google adsense sistemu. Uplate putem Stripe-a obrađuje Stripe, a nakon što provedemo sve promjene na stranici možemo razmišljati kako dalje.
2025 09 11
> VandaF: > I razmislite kako biste postavili oduzimanje provizije od prodaje kad se prodaja ne događa na samom sajtu nego si uplaćujete na račune ili direktno u ruke. > Ne ide, morali biste imati novčanik na stranici, uplatiti u njega, zatim uplatiti prodavaču da mi to očitamo i dodamo postotak na tu cijenu, a i za to opet treba Stripe ili neka firma koja se bavi online transferom novca. Mi se ne bavimo tim uplatama i ne čuvamo ih nigdje, to sve Stripe radi za nas. Šta ima da zamišljamo, to nije ništa nemoguće, Limundo/Kupindo tako kako vi opisujete funkcioniu već 15 godina. Što se tiče otvaranja firme, baravno da ste mogli otvoriti firmu, hiljade stranaca z Srbiji ima firme ovde, znači to su samo izgovori da nije moglo.
2025 09 11
1 2