Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Da li nas Admin moze zastititi od ovakvih ?

Stranica svako malo baguje ,javljaju se prevaranti sa preko 30 negativnih,brisu se oglasi iako su po SVIM pravilima,...ne moze nista da se otvori od SILNIH reklama,mnogi profili clanica ne mogu da se otvore i sada jos placanje clanstva??? Ovo ce nas naterati da svi predjemo na druge stranice za prodaju...
2025 09 09
sethhry98 Pozdrav, zainteresiran sam, imate li još uvijek na prodaju? Pošaljite mi odgovor odmah na ovu moju gmail adresu- mariamevan001@gmail . com Prilikom odgovora, molimo vas da ponovno prilagodite gmail domenu, jer mojek ne dopušta punu gmail adresu .
2025 09 09
.Posta mi je zakrcena ovakvim sadrzajem
2025 09 09
Ja to brišem i ne otvaram. Realno članovi MK nemaju zaštitu i ovo je tragikomedija od sajta.
2025 09 09
Jezivo
2025 09 09
Isto, preko 20 ovakvih poruka sam dobila. Dodala bih - predmeti ne mogu da se izmene + svaki put kad hocu da oznacim nesto kao prodato, oglas se obrise.
2025 09 10
Ovaj profil nije hakiran nego je slučajno pušten među prave korisnike jer ima naizgled normalnu email adresu. Nije prijavljen dosad, a blokiran mu je pristup stranici. Prodani predmeti se odmah deaktiviraju, ali to nikome ne paše pa ću pokušati dogovoriti sa kolegama da stave odgodu brisanja artikla nakon što ga se označi kao prodanog. Sve greške su u procesu rješavanja. Ako ima još takvih profila molim da mi ih pošaljete u inbox da ih blokiramo.
2025 09 10
Jos jedan profil andreajela32 Pozdrav, zainteresiran sam, imate li još uvijek na prodaju? Pošaljite mi odgovor odmah na ovu moju gmail adresu- mariamevan001@gmail. com Prilikom odgovora, molimo vas da ponovno prilagodite gmail domenu, jer mojek ne dopušta punu gmail adresu.
2025 09 10
Blokiran profil, hvala.
2025 09 10
Non stop ih dobijam u zadnje vreme, ove tri su bile u roku od 4 dana
upload
2025 09 11
Pa ova
upload
2025 09 11
Zatpavaju sanduce
upload
2025 09 11
Posaljite to Vandi u ibox
2025 09 11
To su sve već blokirani korisnici :D
2025 09 11
I ja za kratko vreme dobijam poruke verovatno od vec blokiranog korisnika!!!! Ds li je potrebno prijaviti i kome se obratiti jer ne zelimo, mi clanice koje se eto da kazem odvajamo dragoceno vreme, kako bih postavile predmete i ujedno prodavale, da nas neko zamlacuje i konstantno dalje poruke da im se obratimo na mejl adrese... Uzasss
2025 09 25