Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Ko je upravu?

Dakle od jedne devojke odavde sam narucila neke stikle, pisalo je da su broj 37 i takodje je u opisu rekla da su broj 37. Kada su mi stigle, okrenula sam ih i na njima jasno pise 36, probala sam ih i nisu mi taman. Ovo je nasa konverzacija posle: Ja: Zdravo, sandale su mi stigle i vidim da su broj 36 a napisali ste da je 37... Ja: Zamolila bih vas da mi vratite novac i ja vama sandale Ona: Postovanje, Sandale su kupljene u Americi tako da njihov 36 je nas 37 premerite gaziste pa proverite Ja: Koliko ja znam brojevi u Americi su 6,7,8... Ja nosim 37 i nisu mi taman Ona: Ja sam ih kupila za sebe tamo kao i ugg obucu Ja stvarno ne znam o cemu se radi
2025 09 13
U Americi ne koriste iste mere kao u Evropi, znam to jer sam narucivala obucu odatle. Vi ste u pravu, ako na njima pise 36. Prodavac treba da napise koji broj pise i da doda svoje subjektivno misljenje da bi obuca odgovarala onom ko nosi 37 i slicno
2025 09 13
Naravno da ste Vi u pravu. Kao što je Esprit21 rekla, piše se veličina koja je označena na predmetu, a njeno subjektivno mišljenje je druga stvar. Svakako Vama kao kupcu su trebale biti dostupne sve informacije u vezi predmeta.
2025 09 13
Ja koliko znam, u US se velicina obuce oznacava brojevima 7, 8, 9 npr… kao sto ste i napisali… U svakom slucaju, clanica nije ispravno postupila…
2025 09 14