Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Jedna lepa tema za ljubitelje mode

Pozdrav svima🤗🌺💕 Kako ce izgledati Vasa omiljena modna kombinacija za jesen? Koja je Vasa omiljena paleta boja? Kako Vam se svidjaju nove trendi kolekcije za Jesen/Zimu 2025/26 ? Koji je to bezvremenski komad garderobe koji rado reciklirate iz sezone u sezonu? Molim Vas da komentari u temi budu vedri i lepi 🎀🤗💕
2025 09 14
Idemo redom 🤗 Dobra dzemper-haljina,crne grilonke, udobne cizme i omiljeni kaput. Boje sve sem bordo i ljubicaste. Nikad trend,samo bezvremenke stvari.. Ja sam ubedjena da je 99% moje garderobe bezvremensko. Kao na primer jedan prejednostavan a opet predivan crni kupaci koji sam nedavno pazarila od jedne divne osobe ovde 😉😋😘
2025 09 15
🌺Verovatno neki duks i trenerka ili neki kasmir dzeper, samo da su prirodni materijali i udobno. 🌺Najvise kupujem i nosim sivu, plavu, braon, belo, bez. Nadju se tu i ostale boje, u principu sve osim crvene i crne nosim. 🌺Ne pratim trendove, kupujem sve sto mi se svidja bez obzira da li je u trendu ili ne. Meni je bitno samo da je udobno i da je od prirodnih materijala. 🌺Sve sto volim da nosim, to nosim iz sezone u sezonu dok ne iznosim tj. dok nije za bacanje. Nemam jedan komad nego vise komada. Imam omiljene stvari i njima se uvek vracam. Dosta puta kupim nesto da osvezim i promenim, a na kraju to nesto ne nosim ili obucem jednom do dva puta jer se uvek vratim omiljenim komadima.
2025 09 15
Neka sportska elegancija a od boja crna,bež,camel i bela...omiljene boje. Volim da nosim ono u čemu se osećam prijatno a ne šta je tog momenta u trendu.
2025 09 17
Sviđa mi se tema, baš kreativno! Evo mog učešća :D – Omiljena modna kombinacija za jesen - biserno bela svilena košulja, preko crni brokatni korsetić sa bretelama, dole duga crna suknja i plitke martinke. Gomila srebrnog nakita. Volim da izgledam i da se osećam kao vampir čim malo zahladni. – Paleta boja - crna, prljavo bela, bordo, zagasite nijanse zelene, srebrna. – Ne pratim previše šta je u trendu, mada mi ponekad izađe u reelovima. Manji je problem da li mi se dopada ili ne, više me nervira brzina kojom se smenjuju trendovi i šta to znači za sporu modu i održivost. – Bezvremenski komad - praktično sve iz omiljene kombinacije gore. Imam par kvalitetnih korseta šivenih po meri i rado ih nosim svake sezone. Takođe, dobra košulja od prirodnih materijala je odlična osnova za bezbroj kombinacija u svim stilovima :)
2025 09 19
🍁 Kako ce izgledati Vasa omiljena modna kombinacija za jesen? - Krem mantil, kvalitetne kožne čizme. 🍁 Koja je Vasa omiljena paleta boja? - Maslinasto zelena + crna 🍁 Kako Vam se svidjaju nove trendi kolekcije za Jesen/Zimu 2025/26 ? - Nisam puno gledala sta je novo, fokusiracu se na to da nosim ono sto vec imam. 🍁 Koji je to bezvremenski komad garderobe koji rado reciklirate iz sezone u sezonu? - Kvalitetan mantil.
2025 09 26
Za jesen ove godine otprilike ovako: Boje: burgundy, kamel, mlečno bela....i lepi cvetni dezeni High waist farmerke srednje svetle, mom jeans kroj uglavnom ili pantalone na peglu, oversize sako u mnogo različitih boja, bela majica ili bela košulja, kvalitetne mokasine ili samba patike, Uglavnom volim da sam u kancelariji u sakou pod obavezno, ali razbijem strogoću farmerkama ili patikama Crno sam do skoro potpuno izbegavala, sad i imam neke crne pantalone i sakoe, ali i dalje su mi poslednji mogući izbor
2025 09 29