Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Zašto mi svi oglasi idu u nacrt?

Platila sam 550 din članstvo za neograničeno postavljanje ali svi oglasi koje postavim prvo odu u nacrt pa tek odatle kao obnovim … zašto se ne postavljaju direktno na profil? Da li može pomoć?
2025 09 17
ja svaki put kao ludak moram da aktiviram oglas koji je vec placen, kada idem na izmeni oglas tipa da spustim cenu itd opet ode u nacrte a ja mislim da je aktiviran sto je normalno...cemu ovo sluzi a i ne funkconise
2025 09 18
Evo sada i meni ne ide više u nacrte nego direktno na profil. Ne znam o cemu se radi ali odlično
2025 09 18
Izludjivalo me sto sve ode prvo u nacrt, pogotovo ako sam negde pogresila u slovu u opisu pa bi onda oooopet otislo u nacrt, ali juce videh da su konacno popravili 😍
2025 09 20
Uplatila sam 550 dinara za takoreci vip clanstvo sa neogranicenim postavljanjem predmeta .. evo vec posle dva dana vise ne mogu da dodajem i opet mi se nudi opcija da nadogradim plan .. sta tacno da nadogradim ?
2025 09 20
> MiljanaT6: > Uplatila sam 550 dinara za takoreci vip clanstvo sa neogranicenim postavljanjem predmeta .. evo vec posle dva dana vise ne mogu da dodajem i opet mi se nudi opcija da nadogradim plan .. sta tacno da nadogradim ?
upload
2025 09 20